SUPERNATURAL - Saving people, hunting άλφα-things, the family business

• 21 751
  • 737
  •   1
Отговори
# 630
  • # супернатурална #

И между другото, внимавай с бузките му, да не вземе да се възпламени изведнъж Joy[/b]

Опс! Не внимавах Joy

# 631
Какво отклонение, то си е баш по темата. "Змията" на Сам прави с-с-с-с-, ама според импалка прави и З-з-з-з--з, като "растящия светещ меч на джедаите" точно преди да прониже Joy
Joy Joy Joy
Все пак "змията" е свръхестествена! Само да не свети  Joy  Mr. Green

Катриннн, ужасно ти се радвам, че хареса сериала  Hug   bouquet  Hug

# 632
  • Разпиляна във въображението
Дейна, ами кефи ме момчето Laughing. Да, косата определено е сплеската, обаче какво да го правя, сладурестия той. А е такова крехко агнешко тук Whistling

# 633
Да ти пусна ли баш-агнешкото, което съставлява на онази бялоризеста фотосесия от промото на Смолвил? Или от онази небезизвестна "неприлична" фотосесия пак от същия сериал? Simple Smile

# 634
По-агнешко от това ли е?

Давай. Чакам да ги видя и да си лягам. Току виж ми излязъл късмета отново  Wink

# 635
Ох, дааа, по-агнешки е. Simple Smile Давам линка: http://jessdiary.diary.ru/p90650801.htm#more1

# 636
Ох, вярно. Направо ме съсипа. Оглеждам както трябва отново, гася компа и стискам очи.

# 637
  • # супернатурална #
Добре, де! Аз да питам. ТОВА на първите пет нарочно търсен ефект ли е?

Оглеждам както трябва отново, гася компа и стискам очи.

Joy

# 638
Добре, де! Аз да питам. ТОВА на първите пет нарочно търсен ефект ли е?

Joy
Предполагам, че не е. Simple Smile "Змиеукротителките", които са го открили, могат да се произнесат по-точно по въпроса. Аз лично я гледах 10 минути снимката, преди да разбера какво е "неприличното", за което говорят руските девочки в коментарите под самата фотосесия. Simple Smile Joy hahaha

# 639
И само за ваше успокоение, ако все още не сте забелязали, да взема да ви уведомя, че от Спойлер.ТВ всяка година правят прогнози кои сериали няма да получат подновяване. Досега са познавали над 90 %. Новините за СПН са повече от добри:

Btw, утре сигурно ще изпишем темата, а наближава събота и новия епизод. Има ли мераклийки да направят новата? (Злате, Фейче, Изи?)
имам идея за заглавие - SUPERNATURAL - Give me back my soul

# 640

Като една видна нахалница Blush приемам всяко клипче с прекрасната кола на Уинчестър като поздрав към мен. Затова, благодаря, Izida Hug .

КатРин ♥,

Добре дошла и от мен!

З-с-з-с-з-с Hug И силата ще бъде с в тееееб!!! Joy
Я-а-а-а Laughing… А това ‘З-с-з-с-з-с’ да знаеш как го разбрах Crazy...

[…] Мириел, точно тези ли снимки на младичкия Дженсън ти харесаха? На мен ми е малко сплескан в косата тук, но иначе фотосесията е яка. Имаше една друга фотосесия с Импалата, която е върха! Wink

Напълно съм съгласна. За съжаление не можах да открия линк към цялата фотосесия, а не ми се качват всичките сега Blush.

# 641
Добре заварила, старахотна тема сте си спретнали   Hug

Аз и двамата ги харесвам, но май към Сам/Джаред повече клоня.

# 642
Добро утро! Хайде на закуска, че след снощните изнурителни приказки и разглеждания сигурно сте мъртво гладни Laughing

Добре дошла, Катрин!

Супер се радвам на прогнозите за Supernatural! Дано наистина да са Safe и да продължаваме да ги гледаме!
Галче, Изи е Ултрас (нарочно го пиша с главно У) и предполагам, че снимка на Сам няма да си сложи в никой случай Grinning
Аз още се чудя, ама как да се огранича само с него?!? Ненаситната ми природа продължава да се бунтува срещу мисълта Mr. Green Освен това истинските градинарки и кандидат-мотики имат предимство пред мен Grinning

П.П. Подкрепям предложението на Дейна за заглавие на новата тема! Аз бих го казала дори така: "Злате, Фейче, Изи, Дейна?" Grinning

Последна редакция: пт, 05 ное 2010, 08:47 от Red Sonja

# 643
  • # супернатурална #
Добро утро със снимки, които скоро няма да ни омръзнат Laughing

Сонче, тука и по Дийно има червенко Wink

# 644
Добро утро,
Сонче мерси за кафенцето  Hug
... за другата фотосесия с Импала ... тази ли имате в предвид

...

КатРин ♥, Добре дошла и от мен   bouquet

Общи условия