SUPERNATURAL - Saving people, hunting άλφα-things, the family business

• 21 716
  • 737
  •   1
Отговори
# 615
Да се запиша и аз тук, дано приемате нови   Simple Smile

От скоро гледам филма, днес започнах четвърти сезон. Още в първите серии ме грабна и трите сезона ги изгледах на един дъх, продължавам със следващите.

Няма много да нахалствам, поне докато не ви настигна. Но с интерес ще ви следя.

Лека вечер   Hug

# 616
  • Разпиляна във въображението
Лелее, Изи, първия клип е страааахотен (с изключение на моментите, в които някакви женски създания бяха прекалено близо до Тренера и правеха някои неприлични неща, които ми се иска аз да направя Blush)

Злате, колкото повече гледам снимките, толкова повече ми приличат на арт, отколкото на фотоснимки.

# 617
  • В средата на времето
Лелее, Изи, първия клип е страааахотен (с изключение на моментите, в които някакви женски създания бяха прекалено близо до Тренера и правеха някои неприлични неща, които ми се иска аз да направя Blush)

То всеки клип с Дийн е страхооотен Grinning Не знам как може Дийн да участва и да не се получи емоционална страхотия Heart Eyes

КатРин ♥ , добре дошла Grinning  bouquet Като новодошла трябва да предявиш пристрастия Wink - Маракана, Градината или Двоен агент  Grinning, т.е фен си на Дийн, Сам или и на двамата, т.е отиваш към ненаситните Grinning

# 618
  • # супернатурална #
Катрин,  Hug
Казвай бързо: Сам и/или Дийн и/или Кас. То тука моногамни почти не останахМе Outta Joint Joy

Някоя градинарка няма ли да уважи Сам и червената му тениска, т.е да го сложи за аватар, подпис, т.н? Grinning

Всяка би го уважила с червената тениска. По няколко пъти. Но не и за аватар. Червеното е запазено за теб и за Сончето  Wink
Импалка, дано да не ти мине Praynig З-с-з-с-з-с Hug И силата ще бъде с в тееееб!!! Joy

Последна редакция: чт, 04 ное 2010, 22:53 от Г. Краули

# 619
мръсната гад - лаптопа ми се прецака
и седнах за малко на мъжа ми на компютъра да видя клиповете
и сега да кажа кво мисля по въпроса кой зарежда пушкалото в края на клипа
ами според мен е Сам
клипа е малко тъмен, но ми се струва, че Сам е с кафяво яке, а Дийн със синьо, а и Дийн държи неговият пистолет в ръка, докато Сам вероятно вади своя след като е взел решение да гръмне гадния дядка пуц пуц  #Sniper

# 620
клипа е малко тъмен, но ми се струва, че Сам е с кафяво яке, а Дийн със синьо, а и Дийн държи неговият пистолет в ръка, докато Сам вероятно вади своя след като е взел решение да гръмне гадния дядка пуц пуц  #Sniper

И ще се лее кръв Laughing

# 621
клипа е малко тъмен, но ми се струва, че Сам е с кафяво яке, а Дийн със синьо, а и Дийн държи неговият пистолет в ръка, докато Сам вероятно вади своя след като е взел решение да гръмне гадния дядка пуц пуц  #Sniper

И ще се лее кръв Laughing
кембълова кръв  Twisted Evil

аз не помня споделих ли си последните разсъждения по темата как Сами се измъкна от ада
а те са - някой адска гад лови алфи и му трябва някой много печен в занаята, кой е по-печен от дядо Сам с неговите джоджо моджо трикове и стари рецепти от времето на оня кораб (забравих му името Laughing)
да не забравяме, че с Мери всички тайни на стария Кембъл се загубиха
та дядото е сключил сделка да оттърве и внук си
а мръсната адска гад е задържала душата на Сам като застраховка
 bowuu

# 622
  • # супернатурална #
Без съмнение Сам зареди патлака. Ама дали ще пуца дедо newsm78. То вярно, че няма какво да му пречи-ни душа, ни чудо Laughing

# 623
Без съмнение Сам зареди патлака. Ама дали ще пуца дедо newsm78. То вярно, че няма какво да му пречи-ни душа, ни чудо Laughing
само логика
не се знае до каква степен Сам е наясно с плана на дядката

# 624
[...] Ще ме уморите днес! hahaha Особено сравнението, на което се спираме последно като най-достоверно - хем светят, хем са с термоизлъчване като light-saber-ите в Star Wars e един път! Joy

Освен това се удължават и правят ‘З-з-з-з-з...’, т.е. още по-подходящо като се има предвид, че според някои саминия казва ‘С-с-с-с-с...’

PS. Моля да ме извините, ще ми мине някой ден, може би.
Joy Joy Joy Не искаме да ти минава пък!
Grinning Давай в същия дух! Simple Smile

Изи, не им давай на Градинарките допълнителни идеи как да уважат Сам - те и без това кипят от творческо нетърпение в тази област! Twisted Evil Ей, питай Галчето дали би пропуснала да го уважи със или без червената тениска. Simple Smile Mr. Green

P.S Замалко да забравя - Добре дошла на КатРин!   bouquet

# 625
Гледах клипа .... мнайсе пъти и мисля, че е Сам с оръдието на труда... и дано гръмне дядото, мамка му мръсна, ужасно не го понасям тоз гаден старик.
Леко отклонение, кое на Сам прави с-с-с-с-с-, не разбрах?
Ооо Катрин, май се познаваме от другата тема, а? Или бъркам.

# 626
  • # супернатурална #
Ей, питай Галчето дали би пропуснала да го уважи със или без червената тениска. Simple Smile Mr. Green

М, то аз си казах без да ме питат-уважаване, уважаване, докато не зачерви бузки като блузата си Laughing

[

Какво отклонение, то си е баш по темата. "Змията" на Сам прави с-с-с-с-, ама според импалка прави и З-з-з-з--з, като "растящия светещ меч на джедаите" точно преди да прониже Joy

# 627
Той хубаво зарежда обаче за какво - дядото е станал прекалено лош или дядото може да разкрие нещо неудобно Whistling

Аз съм на тази тема - младия Дженсън

# 628
Ей, питай Галчето дали би пропуснала да го уважи със или без червената тениска. Simple Smile Mr. Green

М, то аз си казах без да ме питат-уважаване, уважаване, докато не зачерви бузки като блузата си Laughing

[

Какво отклонение, то си е баш по темата. "Змията" на Сам прави с-с-с-с-, ама според импалка прави и З-з-з-з--з, като "растящия светещ меч на джедаите" точно преди да прониже Joy
Ех, абе много съм заспала беее, верно змията му, тц-тц-тц, как можах да я забравя...
И между другото, внимавай с бузките му, да не вземе да се възпламени изведнъж Joy

# 629

[

Joy Joy Точно! "С-с-с" или "З-з-з" прави на Сам меча не знам, Галчето след солидна доза уважение, вярвам ще ни сподели. Mr. Green

Мириел, точно тези ли снимки на младичкия Дженсън ти харесаха? На мен ми е малко сплескан в косата тук, но иначе фотосесията е яка. Имаше една друга фотосесия с Импалата, която е върха! Wink

Общи условия

Активация на акаунт