SUPERNATURAL - Saving people, hunting άλφα-things, the family business

• 21 705
  • 737
  •   1
Отговори
# 600
  • Разпиляна във въображението
Страхотни снимки. Било е весело днес.

# 601
  • # супернатурална #
А наздраве за новите промо снимки!

Да видим сега колко кандидат-чаши ще се съберат след това гифче, дали ще стигне за сервиз?  Wink

"Кандидат" ми е второто име. Пишете ме за всичко, що е на орално-фалическа тематика  Rolling Eyes
И тука, и тука

Ц, немой да светят Naughty Трябва да ядат основно риба.

Риба? Готово:

Импалка, ти държиш да светят! Аз предпочитам да се ориентирам по топлината на тялото, пипешком Laughing

Последна редакция: чт, 04 ное 2010, 17:35 от Г. Краули

# 602

Риба? Готово:

Импалка, ти държиш да светят! Аз предпочитам да се ориентирам по топлината на тялото, пипешком Laughing

Не: успях да обясня от третия път, че от вълнение може да ми се стори, че светят.

PS. Сега се сетих за растящите светещи мечове в Star Wars... Отивам на разходка.

# 603

Риба? Готово:

Не: успях да обясня от третия път, че от вълнение може да ми се стори, че светят.

PS. Сега се сетих за растящите светещи мечове в Star Wars... Отивам на разходка.

Joy Joy Joy

Ще ме уморите днес! hahaha Особено сравнението, на което се спираме последно като най-достоверно - хем светят, хем са с термоизлъчване като light-saber-ите в Star Wars e един път! Joy 
Аз няма да ви описвам с какво нетърпение съм бързала да се прибера от офиса вкъщи и да видя снимките на спокойствие, защото откакто Злата ги публикува сутринта, цял ден няма мира и акъла ми е все в тях! (А нямаше как да отворя и да им се насладя подобаващо). Simple Smile
Тенкс, Злате, ъгейн. Hug bouquet

На първо гледане - Сами все в червено да го обличат, няма да сгрешат. Дийн все с кръстосани ръце да стои (и да гледа лошо, както го обичаме) - съвсем няма да сгрешат! А Кас .... Heart Eyes хрумват ми едни не много божествени мисли, пък говорим за ангел все пак! Twisted Evil Страхотни са и тримата!

Първо - снимките са Н Е В Е Р О Я Т Н И!!!! Това е сигурно най-доброто промо, което са правили до момента (опс, второто по "най-добро", щото и аз като Фейчето мисля, че от промото на 4-ти сезон досега по-хубаво нещо като фотосесия не са ни показвали! Heart Eyes )
От зяпане не мога да се събера, за да изгледам клипчетата и да коментирам, но след малко съм на линия и за тях. Joy

# 604
Сам изглежда доста Кълъновски Whistling

# 605
  • # супернатурална #
 Joy
И аз си го помислих, ама не посмях да го кажа  Laughing

# 606
Joy
Как ще посмееш, като Пазарджик не е чак толкова далече и току-виж за половин час съм се доставила, за да ти влея малко здрав разум кой на кого приличал! Crossing Arms  smile3540

# 607
Сам изглежда доста Кълъновски Whistling
Joy
Joy
Как ще посмееш, като Пазарджик не е чак толкова далече и току-виж за половин час съм се доставила, за да ти влея малко здрав разум кой на кого приличал! Crossing Arms  smile3540

Ох хахахахха ще ме уморите, днес наистина е весело, кой го каза не помня Joy

# 608
Да, то само на мен май ми е позволено да говоря таквиз работи. Никой не ме закача.

# 609
Да, то само на мен май ми е позволено да говоря таквиз работи. Никой не ме закача.
Ако си отвъд Стара планина си трудна за докопване, предполагам това е причината. Grinning Но Галчето ми е близо и не смее да споменава, че рази Едуардовци били хубави. Според мене "Едуард" и "хубав" или "Секси" въобще нямат място на една и съща страница, камо ли в едно и също изречение. Simple Smile

# 610
Е, аз съм в Плевен, така че Whistling споко. Просто наистина тази мисъл ми мина през главата като го погледнах. Фотошопът е в повече. А на общата снимка ми се струва, че Сам почти е направил чупещата си физиономия и по-скоро ми е смешно отколкото да ме стресне.

# 611
  • # супернатурална #
Ми ако не искате да ви опявам, че Едуард (от първата част, подчертавам-от първата) е готин спрете да пишете, че не е  smile3534
Айде Танче, пАли мотора, ти ще вливаш здрав разум, аз ще наливам...концентрат някакъв, и без това ми дължиш една визита Laughing

# 612
[...] Ще ме уморите днес! hahaha Особено сравнението, на което се спираме последно като най-достоверно - хем светят, хем са с термоизлъчване като light-saber-ите в Star Wars e един път! Joy

Освен това се удължават и правят ‘З-з-з-з-з...’, т.е. още по-подходящо като се има предвид, че според някои саминия казва ‘С-с-с-с-с...’

PS. Моля да ме извините, ще ми мине някой ден, може би.

# 613
Я метнете по едно очо тук - http://pics.livejournal.com/bellevue/gallery/0000ek9w. Малко по-различни HQ варианти на снимките от сутринта. 

# 614
  • В средата на времето
Това е поздрав за Маракана Grinning

Мr. Boombastic Heart Eyes

A това е за Impala Grinning. Аз го видях сега за първи път, но много чувствено е направено Grinning

Някоя градинарка няма ли да уважи Сам и червената му тениска, т.е да го сложи за аватар, подпис, т.н? Grinning

Общи условия

Активация на акаунт