SUPERNATURAL - Saving people, hunting άλφα-things, the family business

• 21 716
  • 737
  •   1
Отговори
# 585
  • # супернатурална #
Ха така, Фейче, така също Heart Eyes

Тука Дийно го е захванал по-нежно, все едно ще го...ползва за рисуване Laughing

# 586
Да се включа и аз във фенерче-темата: колко инструмента на кубичен метър има тук Laughing ?

# 587
  • # супернатурална #
Сега ще отмятаме. Два стрелящи, два светещи  и два...озаряващи? Rolling Eyes Laughing Общо шест. Или?

# 588
Сега ще отмятаме. Два стрелящи, два светещи (единия не се вижда, но немой го няма) и два...озаряващи? Rolling Eyes Laughing Общо шест. Или?

Аз виждам два стрелящи, два светещи и два стрелящи и озаряващи, ама и те може да светят: де да знам - ако ги видя може и да ми се сторят с ореоли и дори да чуя райските камбани.

PS. Оф, объркАх се ooooh! от превъзбуда и затова коригирах основно.

Последна редакция: чт, 04 ное 2010, 16:44 от Impala

# 589
  • # супернатурална #
Ц, немой да светят Naughty Трябва да ядат основно риба. И аз така, като теб се...развълнувах Blush Само да не объркат с какво да ни пуцат, че да не чуем "Камбаните на ада"

# 590
Ооооо онагледихте добре, сега вече вдянах.
Сега ще отмятаме. Два стрелящи, два светещи (единия не се вижда, но немой го няма) и два...озаряващи? Rolling Eyes Laughing Общо шест. Или?

Аз виждам два стрелящи, два светещи и два стрелящи и озаряващи, ама и те може да светят: де да знам - ако ги видя може и да ми се сторят с ореоли и дори да чуя райските камбани.

PS. Оф, объркАх се ooooh! от превъзбуда и затова коригирах основно.

Със сигурност има и някви камбани Joy Joy Joy поне на последната снимка на Импала.

# 591
[...] Със сигурност има и някви камбани Joy Joy Joy поне на последната снимка на Импала.

Che newsm78 ?

# 592
Импала, не твоя снимка, а снимката, която си постнала. Ще се сетиш, а ако не се, не ми обръщайте внимание, днес съм в супер лигаво настроение

# 593
Импала, не твоя снимка, а снимката, която си постнала. Ще се сетиш, а ако не се, не ми обръщайте внимание, днес съм в супер лигаво настроение

А-а-а... О-о-о-о... ВденАх!

# 594
Със сигурност има и някви камбани Joy Joy Joy поне на последната снимка на Импала.

Joy Joy Joy Има, имааа

# 595
  • # супернатурална #
 ooooh! Joy
За "камбанките" ли ставало дума Joy

# 596
Ц, немой да светят Naughty Трябва да ядат основно риба.

Риба? Готово:

# 597
Ох, много сте сладки Joy

# 598
А наздраве за новите промо снимки!

Да видим сега колко кандидат-чаши ще се съберат след това гифче, дали ще стигне за сервиз?  Wink

# 599
А наздраве за новите промо снимки!

Да видим сега колко кандидат-чаши ще се съберат след това гифче, дали ще стигне за сервиз?  Wink

Аз съм пас - чаша ми е много културно. Предпочитам си бутилка - обхващат с устни цялото гърло (това е старият ми подпис; за съжаление нямам голяма снимката на Сам - ако някой я има, моля да подкрепи манията ми).

Последна редакция: чт, 04 ное 2010, 17:30 от Impala

Общи условия

Активация на акаунт