Вани, да не би от климатика да изсъхва лигавичката в нослето на Ади? И затова да сумти и хърка? Като усетя такова нещо при моите първо ги мажа с Низита, ако няма подобрение се консултирам с лекаря.

С две думи - може.
С две думи - може.
А като дойде и сесия направо не знам какво ще правя 
За 1 месец сме качили 1,5 кг и сме дръпнали с 5 см
Мъжа ми го беше страх, че сме много дебелички, но педи го успокои
Биха ни и двете ваксини. Дадох му панадол още като се прибрахме, за да не го боли най-вече. Беше малко неспокоен и вдигна лека температура, но днес вече е добре. Тази сутрин последно измерих 37,2 и после вече си спадна. Весел е , игрив и в настроение. Само наблюдавам да не се подуят местата, където е боцнат, за да реагирам веднага с риванол, че да минава по-бързо. Ами, това е. Не са толкова страшни тези ваксини наистина, както казва и Jani4ka 

На нас ни се събра много - ьза 3 дни - 3 ваксини, пък и както писах по-горе - аз от най-малкото нещо си вдигам Т, та явно и Дидко ще е тъй...

Май ще спра да го мажа с този АБ,но трябва нещо да правя освен пръскането с Диснимар
Малката не иска да суче следобед и вечер голям рев и дърпане
вече нямам нерви откачам.
Много е изнервящо аз и давам бибката чакам и да се унесе и веднага бутам цицата лъжа я за 5 мин. и пак рев.Само да подчертая че имаме бактерия и много хърка и сополи мисля че това може да е причината.
Може ли да ми спре кърмата?