Оф леле това да си родител,не било лесно 
Хайде лека нощ и спокойни бебчета,ние вече заспахме

не ми взе колата, ама повече няма да возя детето. Може би е прав
карам от скоро по-активно и не е много редно да натоваря и бебето....та напролет ще се возим пак
Нищо повече не каза.
А някои казват,че понякога поевече плашат родителите тези доктори и малко преувеличават,еее в нашия случай се моля да е така,че сега до другия месец ще
лудна.Хайде лек деназ съм на разкрасителни процедури днес-фризьор,маникюр и всичките му там глезотии,а Катрин ще е с тати по улиците

Дано вече да е така занапред 
Приятен ден на всички и спокойни бебчета 
, консултацията ни беше мин.ден ,биха ни и двете ваксини, на първата изобщо не заплака, на втората малко промрънка, и това беше, като се прибрахме и дадох панадол и цяла нощ си беше спокойна ,вчера по обед вдигна към 37.2-4 ,дадох и пак панадол и спадна, ама целия ден беше малко отпусната и спеше ,дано това са ни реакциите, че аз много се бях шашнала с тия ваксини, като говорих с педи каза, че са много пречистени, и е по- добре заедно да се сложат, даже каза може и хепатита с тях да сложела ,та дано вс. е ок,
иначе сме пораснали 5см и тежим 5380
,каза че доста наддава, за този месец 1200, та ни увеличи деавита от 2 на 4 капки ,аз мисля, че сме пък добре, Вики се роди 2860 ,та сега си наваксва с връстниците, вчера и прибрах цяла чанта с малки ни дрехи
.
.
чета тук стеримар,низита.... това спрей чета ли са и само с рецепта ли може да ги давам.Пак акаме зелено ,аз я събличам, че уж е претоплена( то вече не знам какво да обличам),ама ако е настинала с тези сополи дето ги има.....не знам каде му е края. Ще излизам май на разходка , направо настръхвам то е рев чудо ,другите бебета спатпо 4 часа ние по 30мин. и все сме гладни.