Мъфини, малки кексчета и още нещо...... - 5 тема

• 110 496
  • 735
  •   1
Отговори
# 105
Аз бях в Кауфланд, но тави не видях newsm78 Понеже се чудех трябва ли ми тази за минимъфини аджеба или не...
Ами те са в кошовете между рафтовете. И аз търсих по самите рафтове, но накрая там ги видях. Peace

# 106
  • София
Още един глас за мъфините на Пети,страхотни стават! Peace
И от мен! Страхотни са! И мъжо много ги хареса. За пръв път правя солени мъфини и определено ще повторя съвсем скоро. Wink

Snarky Chimpfanny, много сладка помощничка имаш! Heart Eyes Heart Eyes

# 107
  • Плевен
Да се похваля и аз с последните мъфини, които правих- с хрупкавия топинг на Танита - чудесна рецепта, като по идея на някой от темата (съжалявам, не помня чия) половината ябълки заместих с тиква. Мноого вкусни бяха!

# 108
# 109
  • София
Здравейте,дами Simple Smile
С мааалко закъснение пускам мъфините,които правих за Хелоуин Wink

Правих ги по тази рецепта http://kulinar.gbg.bg/index.php?p=recipe&id=5474 ,като замених лимона с портокал,а вътре някои мъфини имаха натурален шоколад вместо бял.И в двата варианта и с лимон,и с портокал стават невероятно вкусни,а и доста бройки Grinning

# 110
Купих си хартиени формички, малки и големи, за мъфини, от Джъмбо.

А къде точно в Джъмбо ги намери? Последният път търсих, но не видях.
Моите форми ги купих от ДМ, 200 бр. за 4 лв., но са бели, а на мен ми се ще нещо по-шарено  Laughing

Ето една рецепта за солени мъфини. С която казвам Запис в темата  Laughing

# 111
  • София
Денерис, в новото Джъмбо се намират между редиците с домашни потреби и съдове, бяха сложени не на стилажите, а в нещо като големи квадратни кошове между тях. Сестра ми си купи, но пък не помня дали бяха шарени.

# 112
Благодаря за информацията, Вени  Grinning

# 113
# 114
  • 1st floor
Изглеждат страхотно, но не ми се отваря рецептата...

# 115
Хм... Simple Smile

Съжалявам НеПоКоРнА, вероятно нещо не съм копирала като хората - ето я така:

Мъфини с букет от сирена

http://angellovescooking.blogspot.com/2010/11/blog-post_15.html

Вкъщи пожънаха страхотен успех Simple Smile

# 116
  • 1st floor
Мерси! Изглеждат невероятно!!!Ще ги пробвам задължително!!! Peace

# 117

долу-горе се получиха Embarassed

# 118
Здравейте момичета! Grinning
От известно време имам проблем с правенето на мъфини. Хартийките, които взех не се отлепят лесно от самата мъфина, не мога да разбера проблама в хартийките ли е или в липсата на достатъчно количество от някоя от съставките в тестото. Хартийките ги взех от Пикадили, виждала съм ги и в Метро. Кажете с какви хартийки печете мъфините? От къде мога да си купя друга марка?

# 119
Ще се радвам да споделиш впечатления  Simple Smile

Успех!!

Общи условия

Активация на акаунт