Чаровници 40+/ 13 тема

• 17 582
  • 723
  •   1
Отговори
# 210
Аз пък се готвя за Хелоуин Mr. Green Моят малкият келеш ще обикаля за бонбони и каза, че щял да събира бонбоните в калъфка от възглавница ooooh!
Направо облещих очи Shocked - не стига, че е голям и дълъг и малко не му мяза да обикаля къщите, ама това с калъфката, направо ме довърши hahaha

# 211
Не само,че сме сме жени,живеещи в Бг,но сме добри съпруги,майки,колежки,
интелектуалки ..... Моля,продължете!

# 212
Бела , аз продължих .
Извинете за офа
Добре дошла, Алекс! Hug Тук е уютно и комфотртно.
Аз съ от рядко пишещите , де Mr. Green

Като смянят часа - една седмица съм с бъг Grinning

# 213
Не само сме жени,живеещи в Бг,но сме и жени,живеещи в Европа! Затова,нека да накараме Европа да приеме шкембе-чорбата/която е много вкусна!/ и по европейски почин да оставим мъжете ни да я сготвят! Добър апетит и приятна вечер!

# 214
Не само,че сме сме жени,живеещи в Бг,но сме добри съпруги,майки,колежки,
интелектуалки ..... Моля,продължете!

Joy hahaha Joy hahaha
Бела, твоята реплика ме върна 5 години назад  Mr. Green, тогава черпя аз опит от една страхотна дама, много известен лекар, прекрасен човек и невероятен приятел. Аз имах вече две малки момчета, а тя две малко по-пораснали. Та питам я аз "Докторче, абе как се справяш така и къща и мъж и деца, че и кариера!!!?", а тя ми отговаря със закачлив смях " Ее ти пък Лени, децата си ги гледам, то е ясно, кариерата тоже, но виж в къщи не се изживявам като домакиня в общоприетия смисъл - ми така де нали съм интелектуалка"  Joy Joy Joy hahaha hahaha hahaha bowuu bowuu bowuu
Е питай ме дали само това не ми трябваше и дали не станах и аз веднага ЕнтЕлектуалка
Ми то било хубаво  bowuu Mr. Green Heart Eyes
Алекккксссс  Hug Hug Hug Hug Hug така се радвам да те видя тук, добре дошла  Hug, то и аз съм от два дни тук, но вече се чувствам у дома си  Flutter Crazy
Елинор, представям си какво пак си сътворила - много съм грабната от нещата които правиш  Hug
Ние снощи бяхме на Хелоуин парти - ми как да не се радваш на този така тачен български празник, в приятна обстановка и караоке  Crazy Flutter
Днес пък бях на среща с дружки и сега релаксирам, докато дребса спи, а батковците цъкат на Пс-тата отатък  Mr. Green

# 215
  • София
Я да се изкажа по репликата за жената в БГ - отдавна вече не е жена ,а извзе функциите на мъжа в семейството. И отдавна славата на българските мъже се оказа мит. Демокрацията ни "попари" мъжете. Joy hahaha

П.П. Алекс,добре дошла!  Hug

# 216

Да,Рехаб е права.
Преди  25години ни поздравявяхя за 8 март точно с реплики "добра съпруга,майка,колежка и ... общественичка".
Сега обаче ситуацията е коренно различна.
Защо  иззехме функциите на мъжете? Ами защото явно сме по-корави и не се дадохме нищо да ни пречупи.Борим се  и не се даваме.
Поне мен никой не ме е пожалил професионално,защото съм дама.Дори напротив, много по-трудно ми е,защото още срещам следи от закостенялото патриархално мислене и да пробиеш в мъжкия свят изисква много,много усилия от една жена.
По темата имам много какво да споделя

# 217
Сами сме си виновни. Имах едно бивше гадже, викаше ми "Виж аз виждам, че можеш да се справяш с всичко, ама остави ме да бъда аз мъжа:)))"

# 218
Не сме самоо ние виновни! Има мъже п@тьовци , които позволяват това да се случи.
И са на принципа , "Оти да да се потим , като има кой"
Силно се надявам тук вашите да не са от тях, а броят на такива мъже нараства , за жалост.

Добро утро и спорна седмица!
Ето кафето , да изпреваря Григори.
да ви е сладко

ПП Лудост е да станеш в три. Не стига , че съм с бъг и като смениха времетоооо

# 219
Ма верно си бъгната Роса, Joy Joy Joy
Аз пък не искам да съм жена в БГ и да съм практична,умна и т.н. ма като няма друг начин newsm78
Добре дошла Бела.  bouquet

# 220
Добро утро .
Ммм, кафенце с роза, обожавам рози .
Всъщност обожавам цветята...и кафето .
Благодаря за топлото посрещане  Hug.
Лении, добре че е фейсбука, да си ви понаглеждам, че иначе ще се забравим...
А Мината къде е, проглуши ми ушите за темичката, а сега я няма ?
За снощния побългарен празник дъщеря ми се беше издокарала като зловеща кукла и повярвайте ми, постреснах се, като я видях.
Е, нали това е целта на преобразяването....
Прекрасен ден желая на всички Hug.

# 221
  • София
Привет мили момичета! Hug

Петъчния купон, както ви писах, го изкарах по .. чизми!  Mr. Green  Blush Да не ми пишете отсъствие Wink

Ама и тук е било много весело! Joy Понаваксах по диагонал има-няма 10-ина страници  Simple Smile

Освен купона - успях да посетя няколко мероприятия: Кожения свят и Алея на здравето в НДК както и Фестивалът „ОТКРИЙ СЕБЕ СИ”
Последното ми беше особено интересно, но времето не стигна за всички теми!..  Нали знаете, че тези неща са ми хоби! Wink

И за финал - и на оперета се класирах!  "Прилепът" по Щраус в Музикалния!  Божествена музика, страхотни декори и чудесни артисти! Невероятно представление!

Та така запълних 3-дневния уикенд (понеже почнах от петък след обяд Mr. Green ) Много съм доволна!  bowuu

И понеже съм по Културния афиш -
1. Лили Иванова ще участва в концерт в НДК през Декември - веднага взех билет на майка ми!
2. С фрак и лачени обувки - Европейско
3. В Народния - също мн интересна програма през Ноември Peace

Добре дошли на всички нови дами в нашия клуб!     bouquet
Хубава и емоционална седмица на всички!  Party

# 222
  • София
 Здравейте и от мен!

Аз пък в събота ходих на концерта на Джон Лорд - нямам думи, страхотно преживяване! Не съм вярвала, че ще чуя албумът "Сарабанда" на живо - такава красота! След това с любимия обсъдихме чутото и видяното в "Дивака" - на питиета и мезета, както се полага. Като капак бяхме сами вкъщи, нещо което ни се случва адски, адски рядко! Беше една чудесна събота!

# 223
Клер  Hug Hug Hug последното си е направо за завиждане  Hug, супер че сте отишли на Джон Лорд, ние не успяхме да се класираме.
Алексче  Hug Hug Hug тук ми се струва много приятно местенце и мисля че вече ще се "виждаме" често  Hug
Роса, ама наистина какви са тези часове, в които ставаш бе човек  Shocked уплах ме хвана Rolling Eyes Flutter
Лейди, искрено ти завидях за Прилепът, разкажи нещо повече за този фестивал "Открий себе си" - много интригуващо ми прозвуча.

Желая ви прекрасен слънчев есенен ден!
Лека седмица и един невероятен месец!

# 224
Лени,да допълня - днес продължавам да мързелувам!
Съпругът ми прескочи до "Билла" и подсигури поне обяда :кебапчета на промо 0.29
и картофки по селски + салатка!!!Ех,хубаво е да си мързелуваш!
Както каза Дани Г.,европейки сме!
Много съществен момент - ГРИЖАТА! Не е без значение за колко човека се грижиш и какви са реалните ти доходи.Мисля,че всяка жена трябва да има глътка въздух !-/ глътката е според единицата/
Лейди,"Прилепът" съм го гледала ,заслужава си.На 18.11. съм в Народния театър,
"Хъшове" ,режисьор А.Морфов.Гледам всичко поставено от него и в момента съм се ограничила  -  за мен театърът е наслада + ......
Клер,мечтая си за такъв момент - без деца,дори бих изслушала и нечий концерт!
Григори,един въпрос - действително ли Катя от дует "Ритон" е изглеждала зле:
напълняла ,подпухнала,с шалвари,които не и отиват и пр....
На снимката не се улавят нюансите ,но мнението на корифейте е,че ритонката е била най-зле изглеждата дама на концерта на Мими и Развигор.Имаш ли впечатления?Толкова ли фрапиращо е?!!

Общи условия

Активация на акаунт