Размествания и преименувания на категории, форуми и подфоруми

• 13 237
  • 140
  •   1
Отговори
# 90
За описването - ясно, ще ги опишем.

Но все ми се струва, че на Новородени мястото им е именно в Бебета. Най-логично ми се струва.

# 91
  • София
Мамм, марш да спиш Simple Smile
Новородени са си за там Simple Smile Ти ми кажи де ша турнем Недоносени Simple Smile Все ми се струва, че ако е подфорум на "Родени" ще се забелязва от "новите" майки на недоносени деца.
Те и "Родени 2010" са за "Бебета (от 0 до 1 г.)".

# 92
Мамм, марш да спиш Simple Smile
Новородени са си за там Simple Smile Ти ми кажи де ша турнем Недоносени Simple Smile
Joy

Ох, вярно, доста недоспиване ми се насъбра. Извинявам се.

"Новородени" да се чете "Недоносени" в горния ми пост.

Отчетните няма да ги местим насам-натам - сега в Бебета, утре в Деца. По години ще са си в Нашите деца.

Но като търси информация човек за бебе (новородено, недоносено), обикновено се забива именно в Бебета, а не в ХХХХ година. Освен това на заглавната ще се виждат и то имай предвид, че ще премахнем описанията и останалите подробности и ще са на 5 мм. разстояние.
Дори, ако си помислиш за търсене през търсачки, хората търсят бебе, отглеждане на бебе и т.н., а не 2010 или 2011 г. и по-вероятно е (всъщност сигурно е), че търсачките ще препращат към Бебета, а не към Сладко юнче се зарича, под дъжда то весело да тича (съвсем примерно е заглавието).

# 93
  • София
Те и преди разместването не виждаха форума Simple Smile Аз от време на време мятам теми натам, и препращам майки да питат по съответните теми.
Да му мисли Еди как ще архивира Simple Smile

# 94
  • София и там където не се пуши
Явно мен не трябва да питате, щях да кажа, че недоносените са си ок, защото лесно ги намирам.

AnMary, мен ми харесва да са при бременност и раждане. Помисли  newsm78 и като намерени веднъж, в бъдеще лесно ще ни намират новите майчета. Ми те си седат в болницата още не дошли на този свят. А и друго, бременните трябва да знаят, че тръгне ли едно бебе, най-добре си е за недоносеното бебе например в Майчин дом (само пример давам). Някакси хората не дават да се говори за това, за да не извикали дявола, а мама може да прочете при нас, че не е толкова страшно. Първи ще се набива точно този подфорум след раждането, а ако е под-под форум, няма да се вижда.  newsm78

За архивирането  Embarassed ми има си теми по класове например, където според мен като мине определения период трябва направо да си се трият  Embarassed , защото никаква съществена информация няма в тях.

# 95
  • София
Явно мен не трябва да питате, щях да кажа, че недоносените са си ок, защото лесно ги намирам.

AnMary, мен ми харесва да са при бременност и раждане.
Сега са в "Майки (бъдещи и настоящи)". За в бъдеще "Майки (бъдещи)".

Предложението на Мамма е да минат в
Цитат
Категория "За бебето и детето"

- Кърмене
- Хранене с млека за кърмачета
- Бебета (от 0 до 1 г.)
      - Недоносени

За сегашно пишещите в подфорума мястото е без значение. Въпросът е бъдещите майки да могат да се ориентират.

# 96
  • София и там където не се пуши
Ау извинявам се, аз гледах сегашното положение.

# 97
Недоносенита са бебета, не са бъдещи майки, и мястото им е при бебетата, не при бременните.

То бъдещите майки трябва и за покупките да се ориентират, и за кърменето, и за храненето, и за здравословните проблеми, и за болниците - това не значи, че трябва да набутаме всичко в Бъдещи майки.

# 98
  • София
На мен ми харесва така предложени Нашите деца и определените места за Деца с увреждания и децата със СОП

Категория "За бебето и детето"
- Кърмене
- Хранене с млека за кърмачета
- Бебета (от 0 до 1 г.)
      - Недоносени
- Нашите деца (както досега - за общи въпроси, свързани с отглеждането и възпитанието на децата)
     - Близнаци
      - родени 2005
      - родени 2006
      - родени 2007
      - родени 2008
      - родени 2009
      - родени 2010
      - Детски ясли и градини
      - Деца в училищна възраст
            - Деца със СОП
      - Общ "отчетен" за Б&Д (Б&Д = Бебето и Детето)

- Деца с увреждания и хронични заболявания
      - Интеграция на деца с увреждания

Т.е форума "Деца с увреждания" и подфорум "Интеграция." ще бъде в категория "За Бебето и детето" и ще има самостоятелен вертикален линк, т.е ще е видим под "Нашите деца". Мисля, че е добре.

Последна редакция: вт, 02 ное 2010, 10:48 от TanyaMG

# 99
  • София
А аз да си кажа честно, съм доста объркана от нашите деца. Не може ли да си останат както досега с подфоруми Детски ясли и градини, Деца в училищна възраст, а родените по години да отидат в отчетния форум най-отдолу?

# 100
Цитат
- Потребителски групи (бивш Общ отчетен подфорум)
може да се сложи в Клюкарника на мястото на бившите Кино и тв и Музика
Така се събират смислово-все си говорим. Rolling Eyes

# 101
тестът е готин, но не четете отговорите предварително!!!
Не гледайте отговорите преди да се отговорили на въпросите....

Последна редакция: вт, 02 ное 2010, 20:43 от Mamma

# 102
  • София
 ooooh! ooooh! вече и из форумите ли плъзнаха такива измишльотини?

# 103
вече и из форумите ли плъзнаха такива измишльотини?

Те не са спирали никога. Почти няма ден, в който да не ни полазят подобни спамове плюс стандартните за забранени лекарства, линкове 18 плюс и т.н.
Просто с модераторите се стараем максимално бързо да ги премахваме и голяма част не се забелязват въобще.

# 104
Кога ще влезе в сила новото подреждане?
Не, че има някакво значение. Просто много от потребителите го приемат емоционално и нормално.

Общи условия

Активация на акаунт