Листопад (Yaprak dökümü) - Тема 48

• 34 732
  • 765
  •   1
Отговори
# 180
Точно Слави не даде никакъв шанс на Инджи да каже нещо, а тя се хилеше от любезност на глупостите му

Ще видим, де. При Слави всичко е възможно. Все пак, от всичко на света той най-много обича да слуша собствения си глас.  ooooh!
Това ме притеснява Laughing

# 181
  • до една звездичка
Точно Слави, не даде никакъв шанс на Инджи да каже нещо, а тя се хилеше от любезност на глупостите му

Ами като вижда, че няма какво интересно да каже, как да й даде възможност?  Wink

# 182

Ангелче, страхотен аватар с Лейля и Оуз.  Peace
 bouquet

Благодаря. Wink Това е една от малкото снимки на които Лейля е с Оуз и е с широка усмивка на лицето.  Thinking

От това което прочетох разбрах,че на Бену много и е харесала България,така че няма да е лошо да повтори гостуването си пък с нея да доведе и други от актьорският състав. Whistling
Не мисля,че този път Слави ще се лигави както направи с Инджи Tired ,а и щом са поканили приятелката й с която не са се виждали от доста години ми се струва,че предаването ще е доста емоционално. Rolling Eyes
Някъде четох,че Бену ще е гост и във "Великолепната шесторка" и щяла да изпее една песен в подкрепа на каузата,но не ми се вярва. newsm78Предаването е утре,а Фикрет вече си е заминала,освен ако не са направили запис.  Praynig

# 183
   Здравейте отново.Изчетох внимателно всички мнения дотук за последната серия. Сега и аз да се изкажа.За сцената между Левент и Ферхунде-напълно подкрепям първия.Добре ,че е той ,та да й напомня къде й е мястото.  Mr. Green За мен Левент служи като огледало за Ферхунде,в което тя вижда истинския си образ,ето защо толкова го ненавижда.В ироничната му усмивка,още преди да й е казал нещо,тя видя собственото си падение- за кой се  оженила.Това е нещо,което тя знае,но не си признава и не й харесва някой да й казва очевидната истина. Всичко,което Левент й наговори е абсолютно вярно и точно.Има пълното право да й го каже след като тя се продаде  след безуспешния опит да го изманипулира. Митхат много добре разбра,че той не й е бил само шеф и усеща,че думите,които чу, са самата истина -защо е с него скъпоценната му госпожа Ферхунде. Той,че и Левент не е много стока,не е,но и Ферхунде напълно си го заслужава. Митхат направи това,което трябва,но започва да му светва,че е избрал погрешната жена. В спалнята Ферхунде после се смя като някоя вещица. Просто тя не заслужава и един грам съжаление за нищо.  #Cussing out
     За Неджля и наследството-свекърите им ги е яд на Неджля,затова си искат всичко обратно и за мен имат пълно право след онова,което видяха от снаха си. Всички тези пари не са спечелени от Джем,те са му ги дали,тоест са техни и са в правото си да си ги искат. Някой беше писал,че дори парите да са му дадени,те били на Джем-няма такива филми. Тези пари са на родителите му,така че няма никой право и копче да им каже.Друг е въпросът какви са законите,но от гледна точка на неписаните закони,те са в пълното си право.Неджля сама си ритна канчето още много отдавна,така че няма право да се сърди.   Naughty Каквото повикало,такова се обадило.
    Хайрие реагира наистина на място,но пак водена първо от ламтежа за пари. Думите на Али Ръза към дъщеря му бяха много на място.Хареса ми и в предната серия как говори с Лейля за смъртта.
   Шефкет и Седеф-неспирайки Седеф показа,че наистина я обича.Мисли за нейното добро,не само за собственото си щастие. Той и Фикрет са най-малко егоисти от всички.Пресниманата серия с разубеждаването още веднъж ми доказа,че новиятя актьор не се справя така добре като Джанер Куртаран. Той е или като мекотело ,или като дърво,с две думи, не става.  #2gunfire
  Някои от пишещите казват,че Лейля не била отишла да подкрепи сестра си-само ще кажа,че явно гледаме различен филм,щом на мнозинството тук им е станало ясно защо е присъствала.

Последна редакция: пн, 01 ное 2010, 13:57 от charovnica

# 184
Ето още информация и снимки от гостуването на Фикрет в България!

Фикрет от “Листопад” срещна гласа си в София
Фикрет от “Листопад” хапна кьопоолу и капама насред София. Турската актриса Бену Йълдъръмлар, която влиза в кожата на най-голямата дъщеря на Али Ръза в семейната сага по Би Ти Ви, беше за 24 часа в България по покана на “Шоуто на Слави”.

Записът на предаването с нея беше в неделя вечер, а какво точно си казаха с Трифонов, ще стане ясно във вторник. Вчерашният ден на Бену премина в разходки из София и обяд в заведение в Борисовата градина.

Една от изненадите, които екипът на шоуто й подготви, беше среща с българка, с която преди години били съседки в Истанбул. Някога Емилия Петрова живеела в турската столица, където била омъжена. Тя успяла да запали Бену не само по българския език, но дори и по автора Димитър Димов и неговия роман “Тютюн”. Бену и Петрова не се били виждали с години, но благодарение на хората на Слави успяха да прекарат неделя вечер заедно. И да вечерят в сълзи от щастие и сладки спомени. Освен с българската си приятелка вчера Бену успя да се срещне и с актрисата Ирина Маринова, с чийто глас звучи Фикрет на български език.

“Основната разлика между мен и героинята ми в “Листопад” е, че аз не съм толкова търпелива и съм принудена от време на време да кажа в очите на хората това, което мисля за тях”, каза Бену пред Би Ти Ви. “Най-хубавото нещо, което може да й се случи на Фикрет, е да излезе от този дом... В един момент се развалят отношенията с мъжа й. Значи 4 деца са прекалено много”, открехна малко от развитието на сюжета актрисата. На въпрос на “Труд” дали е гледала родния хит на Би Ти Ви “Стъклен дом”, който върви и в Турция, актрисата отговори, че е много ангажирана със снимки и в театъра и няма време за телевизия.

Източник:Труд

# 185
  • На изток от рая...
Относно Неджля и наследството сега няма да коментирам.
Бих искала да видя реакцията на Кемал - думите, отношението. Относно връзката между Джем и Неджля, той винаги е имал най-правилната и трезва оценка.

Явно всеки вижда нещата и събитията с героите по различен начин, в резултат на собствения си житейски опит. Аз лично предпочитам за себе си любовта между Джем и Неджля, отколкото тази между Оуз и Лейля.
Минаха през кризисен период в момента, в който заживяха заедно сами - но в кой брак няма такива периоди. Още повече, че до този момент не бяха живели заедно. Неджля се заслепи в един момент от това, което има - но кое младо момиче не би се заслепило ако в един момент има толкова много. В интерес на истината - бързо слезе на земята, на някои би им отнело години. Но е факт, че в последните серии се гледаха с други очи, лицата им грееха. В усмивките им от последните епизоди виждам много повече споделена любов, отколкото във вечно празния и нещастен поглед на Лейля.

# 186
   Аз също бих искала да видя реакцията на Кемал,защото мисля,че е благороден човек,не смятам че той би искал да я измами. Неджля според мен е и си остава заслепена от богатството,само в последната серия оцени Джем истински и така,както трябва. Аз лично споделена любов между двамата не мисля,че е имало.Дори на гроба му Неджля каза,че е можела да го напусне ако иска и подчерта,че се е опитала да живее с него. Човек,който обича, не говори така.  А онзи,който няма да се заслепи е големият и истинският човек,а много от героите в този филм не са такива. Неджля не прави изключение,както и донякъде Лейля,за Ферхунде да не говорим. Фикрет защо не се заслепи като Тахсин й купи нова къща? Ето това е разликата,тези неща не се учат,или ги имаш,или не.
  А аз предпочитам пламъка и топлината между Оуз и Лейля ,съчетано с предаността,верността,грижовността и сигурността между Джем и Неджля. Считам,че ако Джем беше с Лейля,щяха много повече да си подхождат като хора.Но както става в живота обикновено се събират противоположностите,а не тези които истински биха си паснали.

# 187
# 188
     Какво означава написаното,Мангосива?

# 189
  • Варна
Кое написано  newsm78
Иначе за снимките на Неджля ми хареса на тези снимки изглежда много сладка и ги сложих .

# 190
Кое написано  newsm78
Иначе за снимките на Неджля ми хареса на тези снимки изглежда много сладка и ги сложих .
Снимките не се виждат,а ето какво

# 191
В началото не ми излизаха и на мен снимките, а някакви червени хиксове и нещо беше изписано,но след това като си откопирах линковете на снимките и ми излязоха и сега ми се оправи и във форума.Явно има някакъв проблем. newsm78

# 192
В началото не ми излизаха и на мен снимките, а някакви червени хиксове и нещо беше изписано,но след това като си откопирах линковете на снимките и ми излязоха и сега ми се оправи и във форума.Явно има някакъв проблем. newsm78
Вероятно

# 193
  • Варна
Кое написано  newsm78
Снимките не се виждат,а ето какво
Ми дати кажа аз виждам снимки в момента  Whistling
Сигурно има проблем в форума както казвате.

# 194
charovnica,виж така дали ще ти се появят!

Малко ги намалих.

Общи условия

Активация на акаунт