Листопад (Yaprak dökümü) - Тема 48

• 34 614
  • 765
  •   1
Отговори
# 390
Ауууу да ме прости нашия Али Ръза, но Халил Ергюн сега е много по-симпатичен. Някак си по-одухотворен изглежда. На тази снимка е като бандит  Laughing

Ами права си!Някои хора като Халил Ергюн като остареят стават по-хубави-придобиват една интелигентна осанка! Hug

На мен повече ми харесва нашия Али Ръза  hahaha hahaha hahaha (защото не съм го виждала как изглежда)

И чакам с нетърпение двете серии днес, че вечер ми е скучно без любимката  ми.

# 391
Визираш Неджля като красива и силна ,което ще рече ,че  Лейля е точно обратното.
Ванилия75, сама го каза hahaha hahaha
Веднъж го отрече сега не,последно?

Снежи и аз се шегувах  Simple Smile Simple Smile

# 392
  • У ДОМА
На мен повече ми харесва нашия Али Ръза  hahaha hahaha hahaha (защото не съм го виждала как изглежда)

Аааааа! Вече се обидих! newsm45 Особено много ме нарани изречението в скобите  newsm45

# 393
На мен повече ми харесва нашия Али Ръза  hahaha hahaha hahaha (защото не съм го виждала как изглежда)

Аааааа! Вече се обидих! newsm45 Особено много ме нарани изречението в скобите  newsm45

Дай снимка  и ще се поправя Simple Smile

И да изпиеш шампанското САМО в моята компания  Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 394
Ох, сега като почна серията и знам, че ще видя Бенну в съвсем друг вид, направо ми става криво. Тоя смях, хумор и отношение към Слави ми напълниха днес деня.  Simple Smile
Мислите ли, че има вероятност докато  била тук, да е дала интервю и на друг ?
Ще ми се да разберем нещо повече, а не как й е името на Бг и дали дъщеря й има нужда от акомпанимент  Cry

# 395
АлитУ направих ти чай в случай, че не пиеш шампанско Simple Smile

# 396
Чухте ли добре времето за утре и следващите дни? И по-точно, направи ли ви впечатление как завършиха? "И щом днес аз съм тук, това означава, че няма да има шесторката и следват два епизода на "Листопад"!!!!!"

Приятно гледане Simple Smile

# 397
Моля някоя почитателка на Шевкет да му поднесе кърпичка, че пак ревна Cry

# 398
  • София
Моля някоя почитателка на Шевкет да му поднесе кърпичка, че пак ревна Cry
Има ли такава тук  newsm78?

# 399
Чухте ли добре времето за утре и следващите дни? И по-точно, направи ли ви впечатление как завършиха? "И щом днес аз съм тук, това означава, че няма да има шесторката и следват два епизода на "Листопад"!!!!!"
Да! hahaha Само че не бях сигурна дали каза "щом днес аз съм тук" или "щом вие сте тук".  Thinking

# 400
Да! hahaha Само че не бях сигурна дали каза "щом днес аз съм тук" или "щом вие сте тук".  Thinking

щом НИЕ сме тук . Под НИЕ разбирайте Листопадското ни семейство!
 Поне аз така мисля де ...

# 401
Чини ми се, че "Айриетка скоро ще изхвърчи като костилка от дупе от къщата Thinking Егати му и господаршата станала ooooh!

# 402
Ей тая Хайрието, срам няма.Страшно  ме изнервя на моменти.Голяма шефка стана, това ще местела или онова.Абе я си стой на дупето и си знай мястото.

# 403
Как добре се разбират снаха и свекърва бреййй . На Джеврие да не й е паднала тухла на главата след смъртта на Джем? Май съм пропуснала тази част от сериала ... явно е ходила на строежа при Шефкет . ....

# 404
  • Пловдив
Простакеса Хайриета тръгна дизайнер да става и мебелировката да размества ooooh! ooooh! ooooh! Тъпа селска кифла - що не си чопли клюките с Нехир, ами взела да се прави на голямата господарка...

Ама и Неджля вече реши, че най-накрая може да си покаже рогцата на свекърите Twisted Evil

Общи условия

Активация на акаунт