Листопад (Yaprak dökümü) - Тема 48

• 34 616
  • 765
  •   1
Отговори
# 420
Ама Хайрието мислела, Боже, Божеееее, дай ми сили. ooooh!

# 421
  • Пловдив
Странни хора сте вие.
Добре де, не може ли да обичаш някой от цялата си душа, колко и ужасен и неподходящ да е той в очите на околните?
Някои хора живеят така цял живот.
Тя е тази, която губи, защо е тази злоба у вас, направо недоумявам, честно.
 Tired
Само не разбрах ти пък къде видя злоба?! newsm78
Коментирам взаимоотношенията между Оуз и Лейля както аз ги виждам. Ако не ти харесва това - твое право е, но ако обичаш не давай лични квалификации за този или онзи потребител... Тук коментираме сериала, не зрителите му... И да доуточня - не съм фенка на тази или онази сестра (и съответно не съм 'адвокат' нито на Лейля, нито на Неджля), аз съм фен на сериала и разглеждам героите в него не като отделни индивиди, а като един пълнокръвен сюжет с разнообразни характери Peace

Горката Седеф - само с турски и английски трудно ще се разбере с хазяйката-италианка Crazy Mr. Green Sunglasses

Боже, Божеее - ела и си прибери вересиите (Хайрие) ooooh! Crazy ooooh! Таз елементарна жена кога ще проумее, че не и е там мястото - щяла да превъзпитава помощничките ooooh!... Ужас!!! Sick Sick Sick

# 422
Охохохоххо, колко й аресва на дъртата кранта да е господарка. Мързеливи са, ще ги науча - абе, я си иди в тоалетната, в която живееш .................

# 423
Оф, Хайрие, Хайрие....Разпорежда се вече, командва ги, не били обучени.  Joy

Защо не оставят Неджля малко дъх да си поеме?

# 424
Само не разбрах ти пък къде видя злоба?! newsm78
Коментирам взаимоотношенията между Оуз и Лейля както аз ги виждам. Ако не ти харесва това - твое право е, но ако обичаш не давай лични квалификации за този или онзи потребител...

А мое право ПЪК е да изказвам мнения за това, което ми е направило впечатление, а именно - злобните подмятания в постовете.
Но иначе си права, че си е ваша работа, просто се изненадах.
Колкото до "личните квалификации", нещо май не си наясно със значението на думата.
Никой, никога, никъде не съм нарекла с какъвто и да било епитет, за да говорим за "лични квалификации".

П.С. За Хайрие обаче съм на едно мнение с вас.
Толкова проста жена, че няма на къде повече.  Tired
Тя щяла да обучи прислужничките.  ooooh!
Божееее!
Ма, коя си ти, бееее?
Ужас!
 ooooh!

# 425
  • София
Тази Хайрието, защо не я изгонят най-накрая в нейната си къща. Разбирам, че иска да е до дете си (или по-скоро до парите на зет си), но е крайно време да си отиде вкъщи.
ОТ известно време насам все се чудя от къде ми е познат офиса на Ферхундето и Яман и чак днес зацепих - това е същата сграда, в която беше офиса на Джавидан, а там, където е Ферхунде, беше офиса на Нимет  Laughing От колко време ги гледам, чак сега се усетих  ooooh! Laughing
Точно, аз се сетих,и за филма се сетих, ама за имената не можах да се сетя!Ферхундето е точно в офиса на Нимет. Защо смениха сградата, така и не разбрах!

# 426

Много пък сте обидчиви и чувствителни всички.Чудно ми е като се връзвате за глупости.Това е просто филм, всеки симпатизира на някой и има мнение.Аз също не виждам злоба в нито един пост.

# 427
series lover, ако обичаш намали снимката, че разпъва страницата.

Последна редакция: ср, 03 ное 2010, 21:35 от Snejka

# 428
  • Пловдив
Странни хора сте вие.
Добре де, не може ли да обичаш някой от цялата си душа, колко и ужасен и неподходящ да е той в очите на околните?
Някои хора живеят така цял живот.
Тя е тази, която губи, защо е тази злоба у вас, направо недоумявам, честно.  Tired
Ето ти квалификация към потребителите/зрителите - това имам предвид: тук обсъждаме сериала и героите, не характеризираме и коментираме хората пред телевизионния екран Peace Затова нека не се смесват дискусиите за сериала/героите/сюжета със определения за дискутиращите тук... Peace

Одеве пропуснах да изкоментирам Ферхунделка Mr. Green - върти-суче, все покрай Шевкетчо се навърта... Накрая ще стане като хитрата сврака с двата крака... в батака Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil

# 429
Ето ти квалификация към потребителите/зрителите ...

О, да, нарекла съм ви странни.
Ами, за мен "странни" не е обидно в никакъв случай.
Съжалявам, ако е прозвучало така, но не ми се вярва.
Както и да е.

Последна редакция: ср, 03 ное 2010, 22:10 от Джуличка

# 430
Охооооооо, кралице, тя Ферхунделка вече е на ултра къси вълни с мисли по Шевкетчо мамин hahaha

# 431
О.К., хайде да гледаме филма.    bouquet

# 432
  • София

На мен пък не знам защо, но не ми е никак секси. Simple Smile
И на мен!Особено като се обърна настрани, само бебе къде нямаше да започне да суче!

# 433
Въх, Неджля какви кошмари сънува, много гадно ooooh!
И Лейля пак беше с розовото палтенце

# 434
 ooooh! И Шефкетчо да подкрепи...........Уууууууууууууу, само да ми падне тая Хайрие.

Общи условия

Активация на акаунт