Листопад (Yaprak dökümü) - Тема 48

• 34 681
  • 765
  •   1
Отговори
# 285
Бискит, радвам се, че ти харесва  Hug

# 286
Лейля и Оуз са единствената вълнуваща двойка във филма.
Heart Eyes Heart Eyes  Hands Clap  Hands Clap newsm10 newsm10

# 287
Да ви кажа, че на мен ми дотегна все Лейля да е нещастната, да е пренебрегнатата и да ощетена от живота Naughty Искам поне малко щастие и на нейната улица Peace
Аз мисля, че си заслужава съдбата.

И аз на моменти съм била на мнение, че сама си проси това, което й се случваше, но сега на съм на вълна ,,мъка ми е за Лейля,, Joy Като видях и Неджля как я подмина при джамията и явно показа, че не желае да има нищо общо с нея, ами дожаля ми за девойката Cry, нали си е винаги нещастна.
Никак не ми е мъчно, и то не защото съм безчуствена.На мнение съм, че или е много глупава, или е мазохист, след като повтаря една и съща грешка 100 пъти.Трябва да си изключително глупав за да не прецениш, че подобна връзка е пагубна, и че просто трябва да се откажеш.Такива хора не будят у мен уважение.Дори не мога да я съжаля.

Понякога има хора, които са така увлечени по някого, че дори той да ги дърпа към дъното, да ги наранява и да ги боли, те пак са с него. Аз познавам такива жени и не мога да си го обясня също като теб, но явно е нещо по-силно от тях. И не могат да го преодолеят или да го загърбят.

# 288
Понякога има хора, които са така увлечени по някого, че дори той да ги дърпа към дъното, да ги наранява и да ги боли, те пак са с него. Аз познавам такива жени и не мога да си го обясня също като теб, но явно е нещо по-силно от тях. И не могат да го преодолеят или да го загърбят.

В началото Оуз много нарани Лейля, но и тя не се поболя само заради него...
Но затвора го промени много, и то изцяло към по-добро, и сега той е доста по-различен от преди, както и отношението му към Лейля сега е съвсем друго.
В момента проблема на Лейля не е Оуз, а Али Ръза. Принудена е да избира м/у мъжа, когото обича и семейството си, защото не Оуз, а баща й я постави в такова положение. Няма да й е лесно занапред.

# 289
Лейла заслужава щастие,според мен  Naughty

# 290
  • España (Плевен)
Лейла заслужава щастие,според мен  Naughty
  Да, повече от това на Неджля  Peace

# 291
# 292
Според мен, грешката на Неджля беше доста по-голяма, от тази на Лейля. Лично на мен двойката Лейля- Оуз ми е най-интересна.

# 293
Неджля много късно се сети, че обича Джем, за съжаление Cry Преди това се държеше като някаква цинцифуция с него, ама после реве та се къса.

# 294
Според мен, грешката на Неджля беше доста по-голяма, от тази на Лейля. Лично на мен двойката Лейля- Оуз ми е най-интересна.
      Точно така! Лейля и Оуз претърпяха най голямо развитие, най добрите поуки си извлякоха от това което им се случи а на всичкото отгоре ако си спомняте още в началотоЛейля пререче неуспешния и труден(невъзможен без помоща на джем) строеж НО нямаше кой да я чуе! и не само това напоследък Лейля дава само верни съвети и има правилни разсъждения но кий ли я чува???

# 295
  • На изток от рая...
Развитие???
Това да се въртиш в омагьосан кръг не е развитие, а малоумие... Това е като мишката , която върти колелото и си мисли, че стига до някъде, а всъщност стои на едно място. Да, но мозъците на Лейля и Оуз би трябвало да са доста по-развити от мозъка на опитната мишка. Мен всъщност ме е яд, че Лейля не успя да прояви малко себеуважение и затъва все повече и повече в дупката наречена Оуз. Харесвах самоуверената, усмихната и лъчезарна Лейля, която беше сгодена за човек като Назми.

Аз все си мисля, че истинската любов окриля и те кара да се усмихваш на света, че любовта не е вечно страдание (що сълзи и сополи проля това момиче, може да напълни Босфора).

И съм убедена, че, за да можем да обичаме истински човека до нас, би трябвало да се научим да обичаме първо себе си, да имаме реална преценка за достойнствата и недостатъците си. Лейля е абсолютна мазохистка, тя е приела вечната роля на "нещастница" и сама се въвлича все по-надолу?

Вълнуваща двойка??? Оуз и Лейля??? С празния и лишен от всякакво чувство поглед на Лейля? С дървената поза на абсолютен пън - дори, когато я прегръща и целува "любимият мъж"? С флегматичните движения, все едно е вечно дрогирана? Винаги създава впечатлението, че насила е с него - никаква тръпка, никакъв живец. Едва ли има мъж, когото можеш да задържиш с абсолютната апатия, която показва Лейля.

# 296
serenata    Peace и аз мисля същото. Оуз показва повече чувства от Лейля мое мнение
Синеоч  Hug Heart Eyes

# 297
дали утре ще качат интервюто на бену със слави че съм изморена и съм на училище и няма да издържа да чакам

# 298
Оуз и Лейля мен ме вълнуват, докосват сърцето ми,  докато другите просто ги гледам, никаква емоция не изпитвам.

# 299

Вълнуваща двойка??? Оуз и Лейля??? С празния и лишен от всякакво чувство поглед на Лейля? С дървената поза на абсолютен пън - дори, когато я прегръща и целува "любимият мъж"? С флегматичните движения, все едно е вечно дрогирана? Винаги създава впечатлението, че насила е с него - никаква тръпка, никакъв живец. Едва ли има мъж, когото можеш да задържиш с абсолютната апатия, която показва Лейля.
За празния поглед си има обяснение всеки път. Обикновено като гледа с него Лейля е пред голяма дилема или проблем и не знае какво решение да вземе. И дори с такъв поглед според мен тя успя доста повече да изрази любовта си и чувствата си от умния поглед на Неджля, който казва само аз съм лед. Освен това е нормално мъжа да изразява повече желание от жената, особено за Турция(пък и нали Али Сунал й е забранил да се раздава  hahaha) А дървената поза на пън беше, защото знаеше, че е грешка да бъде с Оуз, но желанието беше повече от разума. На мен много ми хареса тази сцена и ми беше наистина вълнуваща. Това не мога да го кажа за нито една друга любовна сцена във филма.
Също искам да добавя, че Оуз ми беше много притивен в началото като мамеше двете сестри, направо не го издържах. Започна да ми става симпатичен едва като реши да се поправи спрямо Лейля. Много романтично беше, когато следеше Лейля и се ядосваше, че е с Назми. Май Оуз най - добре играе Simple Smile

Последна редакция: вт, 02 ное 2010, 22:27 от moon_spell

Общи условия

Активация на акаунт