10 минути в началото загуби докато реши иска или не да знае какво става с Ферхунде.........
Нещо характерно за него-продължи да занимава госта със собствената си бездарна персона-с това какво /едва-едва/ е завършил и какъв гениален виолист е........
Като капак на всичко и сподели ,че не знае защо разочарова жените................
Защото си си самодостатъчен, изградил си култ към личността си и не виждаш по-далеч от носа си..........

от години все едни и същи - жалби за младост и колко си смотан, та не можеш да свъртиш жена, ама иначе знаеш да свириш на цигулка, ашколсун! Абе води един свързан разговор, задавай смислени въпроси и изслушвай госта, жената ти се смееше в лицето пред всички, бе еееей! И пак си пробутва изтъъъъъъъркания номер “ставам ли за кино-звезда“. Абе жената не е дошла да ти слуша глупостите бе, а да се срещне с българската публика на Листопад от името на целия екип, а тоя се прави на шут, демек “вижте ме колко съм забавен и оригинален“. Божеееее, Божееее, благодаря ти, че ми даде сили да го изтърпя, заради сладураната Бенну!
Че той Слави повече говори за Ферхунде, отколкото за Фикрет 

Препоръчани теми