Листопад (Yaprak dökümü) - Тема 48

• 34 667
  • 765
  •   1
Отговори
# 330
Много свежа ми се вижда и сякаш по-младолика отколкото във филма, благодаря за клипчето  bouquet

# 331
Snejka , несправедливи сте към Лейля, нападките ми се струват прекалени.
Аз също намирам, че връзката им търпи положително развитие - от една двойка, събрана насила заради “какво ще кажат хората“ и чрез изнудване и заплахи (визирам Ферхунде към Оуз), след една изневяра с балдъзата, Оуз и Лейля се превърнаха в двама влюбени и приятели, които се отнасят един към друг с разбиране и доверие.
Неджля също не беше твърде на висота, като започна да се троска и кара с Джем, когато за едното нищо си събра багажа да го напуска, а после се върна, отблъсната от теснотията в апартамента на родителите си. Излъга и премълча пред Джем за случилото се. Въпреки че бяха в самостоятелна богата къща с прислужници, със съпруг, който я обожава, оплакваше се, че се задушава там. Защо? Защото се насилва да прави нещо не по сърце, а по разум.
После като разбра, че няма накъде, предпочете да забрави “задушаването“ и да се радва все пак на това което има (за да не изгуби и него) и да се държи като образец на любяща съпруга.

# 332
Snejka , несправедливи сте към Лейля, нападките ми се струват прекалени.
Аз също намирам, че връзката им търпи положително развитие - от една двойка, събрана насила заради “какво ще кажат хората“ и чрез изнудване и заплахи (визирам Ферхунде към Оуз), след една изневяра с балдъзата, Оуз и Лейля се превърнаха в двама влюбени и приятели, които се отнасят един към друг с разбиране и доверие.
Неджля също не беше твърде на висота, като започна да се троска и кара с Джем, когато за едното нищо си събра багажа да го напуска, а после се върна, отблъсната от теснотията в апартамента на родителите си. Излъга и премълча пред Джем за случилото се. Въпреки че бяха в самостоятелна богата къща с прислужници, със съпруг, който я обожава, оплакваше се, че се задушава там. Защо? Защото се насилва да прави нещо не по сърце, а по разум.

Соя фен, напълно подкрепям.  Peace
Не мога дори и да  сравнявам Лейля с Неджля.
Сестрите са много различни. Не проумявам защо казаната добра дума за едната, веднага предизвиква реакция във феновете на другата. Rolling Eyes
Аз винаги съм си признавала, че съм фен на Лейля, но това не значи да оплювам Неджля.
И двете си имат достойнства и недостатъци.
Просто Лейля буди в мен повече чувства.

Хубав ден на всички ви !

# 333
  • España (Плевен)

# 334
Ето един поздрав за добро утро от мен и Феникс Светкавицата  Simple Smile

Последна редакция: ср, 03 ное 2010, 09:47 от алабала&Ники

# 335
Ей сега като изгледах "Шоуто......" си припомних защо не го гледам от 100 години.........   Thinking
Този Слави ако не се самофинансира сигурно никой няма да го гледа.И се е взел насериозно да се прави на журналист-можеше да извлече максималното от госта,но не го направи.........  ooooh! 10 минути в началото загуби докато реши иска или не да знае какво става с Ферхунде.........  Thinking Нещо характерно за него-продължи да занимава госта със собствената си бездарна персона-с това какво /едва-едва/ е завършил и какъв гениален виолист е........   Sick Като капак на всичко и сподели ,че не знае защо разочарова жените................  Shocked Славчо-питай и ще ти кажем-ми защото си царвул!  Crossing ArmsЗащото си си самодостатъчен, изградил си култ към личността си и не виждаш по-далеч от носа си..........  Crossing Arms
Честно казано исках да разбера повече за актьорите ,за това какви се извън сериала-но "опитния"водещ не позволи-в прав текст каза ,че него това не го интересува.  ooooh!
Бену е коренно различна от Фикрет.Много се смее.......А изненадата беше най-хубавото нещо от интервюто........  Whistling

# 336
Тук ще споделя нещо с бели букви, така малко по-големи от обикновено, което моля феновете на Слави с чувствителни души да не четат.  bowuu
ББ А бе тая кратуна няма ли кой да го разкара най-после от БТВ-то! Абе човеко, гостът ти е дошъл да разкаже за себе си на зрителите, и ние гледаме заради него, а не да ти слушаме ...аааааааргххх...  #Cussing out от години все едни и същи - жалби за младост и колко си смотан, та не можеш да свъртиш жена, ама иначе знаеш да свириш на цигулка, ашколсун!  Абе води един свързан разговор, задавай смислени въпроси и изслушвай госта, жената ти се смееше в лицето пред всички, бе еееей! И пак си пробутва изтъъъъъъъркания номер “ставам ли за кино-звезда“. Абе жената не е дошла да ти слуша глупостите бе, а да се срещне с българската публика на Листопад от името на целия екип, а тоя се прави на шут, демек “вижте ме колко съм забавен и оригинален“. Божеееее, Божееее, благодаря ти, че ми даде сили да го изтърпя, заради сладураната Бенну!
Соя-фен много си забавна  Joy Че той Слави повече говори за Ферхунде, отколкото за Фикрет  Crazy
Абе може ли такова нещо, това са броени минутки, трябваше да си подготви въпроси, да чуем нещо и за другите актьори, как се сработват, как върви, интересни моменти и т.н. А той кажи та кажи за колко време правите един сезон! И Ферхунде, та Ферхунде! Еййй, направо ме изкара от кожата тоя човек! Как не стана бай Слави и един кючек да изиграе, да се покаже пред Светкавицата. Сонгюл я беше питал дали играе кючек, викам си тука ша са фърли направо самия той.  Mr. Green
Абсолютно съм съгласна със soya-fen.
Слави е олицетворение на простотията. Отново се показа като самовлюбен, нахален и досаден. През цялото време се самоизтъкваше и вместо да й зададе интересни въпроси за НЕЯ, или да й направи комплименти, той говореше само за Ферхунде. Това е обидно, така омаловажава присъствието на Бену!!! И какво я пита дали е останала с добри впечатления от българите?! Ако трябва да си ги гради, съдейки по него....Впрочем защо не вземе да си гостува сам в шоуто си?? Явно има много да говори за личността си и не е зле да си излее душата веднъж завинаги, за да не се налага да тормози гостите със СЕБЕ СИ!!!

# 337
Преди малко като гледах клипчето, просто се стараех да не забелязвам присъствието му, защото отдавна не го понасям. И от 2 години вече не гледам шоуто му, изключая сега и когато даваха Сонгюл. Слави е влюбен в гласа си според мен и получава оргазъм, слушайки сам себе си Naughty

# 338
Много съм съгласна с вас!  Peace

# 339
Преди малко като гледах клипчето, просто се стараех да не забелязвам присъствието му, защото отдавна не го понасям. И от 2 години вече не гледам шоуто му, изключая сега и когато даваха Сонгюл. Слави е влюбен в гласа си според мен и получава оргазъм, слушайки сам себе си Naughty

Laughing Joy
Тя горката Бену май се смееше толкова много, защото не знаеше как иначе да реагира на тъпите му въпроси. Сама си го каза : "Що за въпрос?".

# 340
Слави не го гледам от години и смятам, че нищо не съм пропуснала.
Гостите му , дано имат късмет да участват някой ден при друг водещ.
Не знам как го търпят толкова години в БТВ. За мен той е аморален човек, насажда в зрителите си негативизъм.

# 341
Розичке, всичко което си написала е вярно, само не разбрах защо са белите букви. Снощи толкова ме беше срам да го слушам, че от срам чак превключвах на други канали, но пак се връщах обратно заради Бену. Направо трагедия. Нали има някакъв сайт или имейл адрес, на който му задават въпроси. Освен там да му кажем какво мислим за тъпото шоу.

# 342
Белите букви са цитат от соя-фен  Peace Явно така му пази "имиджа"..........    Mr. Green Joy Joy Joy hahaha
Соичка- не се сърди-това беше неуспешен опит за майтап........  Heart Eyes

# 343
Запис.  Heart Eyes

Бискит ,мерси за линка за Шоуто.

# 344
Моля,моля........  Hug  Flutter

Общи условия

Активация на акаунт