Листопад (Yaprak dökümü) - Тема 48

• 34 600
  • 765
  •   1
Отговори
# 465
Явно Оуз най-добре я уравновесява по неговата си методика Peace Но ако трябва да съм честна - щом се обичат, нека са си заедно. И двамата си надробиха различни попари, изсърбаха си ги, сега нека ближат рани заедно. Понякога това сплотява.

# 466

Според мен Неджля просто се предпазва от следващият път, в който Лейля евентуално ще я будне пак и ще каже"Аз какво съм виновна"То при Лейля нещата са иди ми-дойди ми.Сама не може да се уточни със себе си.
Какво точно се предпазва не мога да разбера. Сестра й беше ядосана, защото заради миналото на Неджля и Шевкет, Назми се дръпна като попарен и това ще става с всеки следващ. Норално беше в този момент да е изнервена и да не е на себе си. Как можа брат й като го блъсна да реагира нормално и веднага да се сдобрят, а Неджля безгрешната да я намрази до такава степен, че днес с такава злоба да я подмине. Не знам това момиче от къде извади тази каменна физиономия.

# 467

Ами как да не ги сравнявам двете.Разликата е огромна, и тази серия го доказа.
Едната се мобилизира и изправя очи в очи с реалноста без да се страхува.Изправя се със самочувствие и характер.Къде ти в ЛЕЙЛЯ такива качества?Слаба, безхарактерна, и неуважаваща себе си жена.

Именно! Точно затова не виждам нещо в Лейля, което да събуди моето възхищение!
И в реалния живот не понасям егоистични, хленчещи пиявици, които на всичкото отгоре повтарят и потретват грешките си и пак хленчат и висят на нечий врат
Такива хора не заслужават щастие- те самите не го желаят.

# 468
Какво точно се предпазва не мога да разбера. Сестра й беше ядосана, защото заради миналото на Неджля и Шевкет, Назми се дръпна като попарен и това ще става с всеки следващ. Норално беше в този момент да е изнервена и да не е на себе си. Как можа брат й като го блъсна да реагира нормално и веднага да се сдобрят, а Неджля безгрешната да я намрази до такава степен, че днес с такава злоба да я подмине. Не знам това момиче от къде извади тази каменна физиономия.
Ами след като я бутна всъщност и двете нищо не направиха да се сближат отново. Неджля се разсърди, Лейля започна да я избягва. Като си събираше багажа тя стоеше при Нехир и не искаше да я вижда. После пък изпълнението в ресторанта на рождения й ден и така... А, бе всъщност можеше да се разберат, ама явно няма да е прекалено драматично, ако са сдобрени.

# 469
Каква и е истинската същност? Не виждам нищо лошо в това, че иска да продължи работата на Джем. Не се държа и грубо със свекърите си, просто каза на Кемал, че няма да се откаже от правата си и ще работи по проектите на Джем, което означава, че няма да "яде" от наследството наготово, а ще си го заслужи. А на Сузан й каза да я остави на мира и е права - госпожата просто вече прекалява. Какво трябваше да направи, според теб?

Сънят на Неджля беше ужасен. Какво ли означава?  Shocked
Хайриета скоро ще я гонят, ама тя си го заслужава. Седнала да мести без да пита и да превъзпитава прислужниците. Тц, тц, голяма шефка се извъди.

Лейля пак си търси белята. Вижда, че нещо не е наред с бизнеса и Оуз я подвежда за пореден път, ама не - тъпче се. Ами той защо я лъже? Като я обича толкова - да й каже истината или да се опита да си вади парите с честен труд. Не може да е сам, все трябва да има някой около него, който да тормози и да измъчва с тъпите си изпълнения.

Снежи аз не винаги се съгласявам с теб, ама в случая съм напълно съгласна с теб.  Peace
Най-бързия и сигурен начин Неджля да излезе от дупката, в която е, е да почне да работи и да ангажира времето и внманието си с проектите, вместо с мисли по Джем. Колкото и да реве, колкото и да го мисли няма да го върне. Важно е какво ще направи от тук нататък. Опитва се да се изправи на крака и да продължи сама и за това адмирирам усилията й.  Flutter
Относно изпълненията на Хайрие, според мен Неджля много я търпя даже. Аз до сега да съм й посочила вратата. Даже използвах момента да подхвърля на майка ми, че, ако дойде вкъщи и почне да се държи като Хайрие и да размества и раздава команди без мое знание и съгласие ще си имаме проблеми.  Mr. Green
Лейля, какво да кажа за нея. Явно всичките й пътища водят към Оуз.Жалкото е, че тя вижда накъде вървят нещата при него. Интуицията не я лъже, ама отказва да се вслуша във вътрешния си глас и да стои настрана от него.  Tired
Фикрет и Джаврие бяха много сладки като си приказваха кротко на диванчето.  Crazy
А и подкрепата на Фикрет към Денис. Държа се като истинска нейна майка.  Flutter
П.С.Като видях Оуз и Лейля прегърнати в леглото, веднага се сетих за аватара на нашата Ванилия75. Нали е същия. Party

# 470

Според мен Неджля просто се предпазва от следващият път, в който Лейля евентуално ще я будне пак и ще каже"Аз какво съм виновна"То при Лейля нещата са иди ми-дойди ми.Сама не може да се уточни със себе си.
Така, всеки се изнервя по-някога и казва неща, които не е искал.Аз в такива случаи, когато прекаля просто се обаждам и се извинявам.
На Лейля прошката й беше фалшива.Разбира се такова нещо не се забравя, преглъща се трудно, но ако човек е решил, че ще прости, няма при най-малкият проблем да обвинява за всичките си неволи сетра си, брат си, семейството си, комшията или който и да било.
А и Неджля си има гордост за разлика от мухъла Шефкет.

# 471
Харесах много Лейля и с Оуз , и след това с Неджля, когато  й изказа съболезнования.
И преди това , когато гледаше със съчувствие Шефкет.
Има добра душа, състрадателна, затова прави и грешки.
Жалко, че няма да бъдат щастливи с Оуз.
Няма оправдание за него, че  пак да се забърка с мафията. Виновен е !
Не можа да заживее почтено. То при неговото дередже не е и лесно, той обича парите.
Много искам и се моля Лейля да бъде щастлива с рожбата си, тя да й даде сили за едно ново начало, а Оуз ще го носи в сърцето си !

# 472
Ама Назми искаше да са заедно, така че не защитавам Лейля и глупостта й. Тя и физиономията й една (мое мнение, без обидени, моля).

Относно ходенето--не съм запозната, но явно в Турция така е прието, да ходят, да са до нея....Лично аз мисля, че е редно да оставят Неджля на спокойствие.

slayer, много се смях на мятането на възглавничката. Аз мърморих през целият епизод--мъжа ми съвсем стоически ме изтърпя.

# 473
Гледате ли онлайн 167 епизод?
Върви в момента.
Не, разкажи какво се случва с ББ?

Последна редакция: ср, 03 ное 2010, 23:05 от Snejka

# 474
А на мен Лейля не ми хареса, когато поднесе съболезнования на Неджля - една такава студена, дори бих казала високомерна.
На погребението беше по-истинска. Сега от нея лъхаше хлад - все едно казваше "ти това заслужаваш, но аз съм великодушна и ще ти предложа фалишво съчувствие".
Пак казвам - когато отиде в джамията беше искренна и тогава можех да й повярвам, че наистина иска да помогне на сестра си. Но днес не.
И Неджля може би не беше съвсем права - можеше да кимне, но не съм убедена, че в такива моменти  наистина е време за прошка.

Red Velvet   след тази възглавничка ми забраниха да гледам сериала - за беля до телевизора стои една ваза с цветя в момента - да взема точно нея да я улуча. Мъжа ми каза, че след като троша инвентара вкъщи, повече нямало да ми дава да гледам сериала

# 475
Ама Назми искаше да са заедно, така че не защитавам Лейля и глупостта й. Тя и физиономията й една (мое мнение, без обидени, моля).

Относно ходенето--не съм запозната, но явно в Турция така е прието, да ходят, да са до нея....Лично аз мисля, че е редно да оставят Неджля на спокойствие.

slayer, много се смях на мятането на възглавничката. Аз мърморих през целият епизод--мъжа ми съвсем стоически ме изтърпя.

Приеми ме към обидените !
Аман от обиди към Лейля ! Ако такова е отношението ми към героите , не си струва изобщо загубеното време.  Naughty

# 476
ББ Оле, хора искам да разбера какво пише Оуз в писмото....

# 477
  • Варна
Серията по канал д бб Оуз изпрати писмо на Лейля Оставил и е пари под кошчето на бебето и Лейля се разплака Лейля се върна в къщата и май прие бебенцето Почна да го кърми В къщата ще празнуват за раждането Неджля май се скара с Али  newsm78 И Джеврие отиде в къщата и май подари златна паричка
Дано не бъркам някъде че го гледам без звук  Rolling Eyes

# 478
Искренно се надявам на положително развитие за всички до края на филма Peace

# 479
ББ Оле, хора искам да разбера какво пише Оуз в писмото....
ББ И аз обаче, май наистина се сбогува с Лейля. Според мен пише нещо от рода, че след миналото, което имат е невъзможно да бъдат заедно и най добре за нея ще е да я остави да си живее живота. Мн тънно ми стана като видях края на серията още пускам по една сълза. Добре, че й е оставил пари.

Общи условия

Активация на акаунт