Листопад (Yaprak dökümü) - Тема 48

• 34 618
  • 765
  •   1
Отговори
# 480
Аз пък докато се включа на КаналД и то взе, че свърши.  Crossing Arms

# 481
ББ Оле, хора искам да разбера какво пише Оуз в писмото....
ББ И аз обаче, май наистина се сбогува с Лейля. Според мен пише нещо от рода, че след миналото, което имат е невъзможно да бъдат заедно и най добре за нея ще е да я остави да си живее живота. Мн тънно ми стана като видях края на серията още пускам по една сълза. Добре, че й е оставил пари.

Абе, хора, този човек да не вземе да си посегне на живота
?

# 482
Magosniwa, мерси.  Hug
tzarina, ББ: не ми се вярва. Иначе няма логика в това да бяга от правосъдието.

# 483
  • Варна
бб Неджля пък си спомня първия път с Оуз докато гледаше снимката на Лейля и Оуз Сега е момента да съберат Неджля и Оуз  Joy

# 484
бб Чак пък да си посегне....А какво значи думата "хьочгелди" или нещо подобно на турски..???

# 485
ББ Няма толкова акъл, че да си посегне на живота Оуз. Ама като гледам Джеврие колко е остаряла за година и половина чак не ми се вярва. Аам и тя нахална да отиде на раждането на Аху в Текиновата къща. Най-много ми хареса когато Али Ръза помръдна пръстите си Simple Smile И аз мисля, че Оуз сесбогуваше с Лейля и за да нахрани гузната й съвест й остави пари. Стана ми жал за Неджля как плачеше накрая след като се скараха с Али ... На нея все така й върви в този филм да реве и все по-малко да се усмихва. Ама Хайриетка поне си е оправила прическата. И защо Нехир беше там сама без Ахмет? Да не са се разделили и аз да съм изпуснала?  newsm78

бб Неджля пък си спомня първия път с Оуз докато гледаше снимката на Лейля и Оуз Сега е момента да съберат Неджля и Оуз  Joy

хахах е това вече ще е прекалено тъпо ако стане !

# 486
бб Неджля пък си спомня първия път с Оуз докато гледаше снимката на Лейля и Оуз Сега е момента да съберат Неджля и Оуз  Joy
ББ: Пази Боже!!!

# 487
ББ Оле, хора искам да разбера какво пише Оуз в писмото....
ББ И аз обаче, май наистина се сбогува с Лейля. Според мен пише нещо от рода, че след миналото, което имат е невъзможно да бъдат заедно и най добре за нея ще е да я остави да си живее живота. Мн тънно ми стана като видях края на серията още пускам по една сълза. Добре, че й е оставил пари.

Абе, хора, този човек да не вземе да си посегне на живота
?
ББ Хванах само края, но ще се опитам да поясня. Явно Неджля и Али са се карали аз ги хванах накрая, Али й хвана ръката в знак на помирение, но по - скоро ми се стори помирение след раздяла, може и да греша.
Лейля и бебчето са се прибрали в къщата и всички са се събрали да празнуват раждането. Али Ръза гледа Лейля и Фикрет с децата и е щастлив. Успя да си мръдне ръката и Айше го видя. Един пощальон донесе писмо на Лейля от Оуз. Не разбрах какво пише, но докъто го четеше Лейля си спомняше за първите срещи с Оуз  и за всички по - важни моменти с него. В писмото Оуз й казва също, че й е оставил скрити пари в кошчето на бебето. Според мен писмото беше наистина за сбогуване  smile3518 smile3518 smile3518.Да не са решили наистина да събират Оуз и Неджля. Направи ми впечатление, че той в писмото беше описал моменти, в които и Неджля присъства или така ми се стори. Пък и писмото не завърши с обичам те. Уникално тъпо ще е ако се съберат

Последна редакция: ср, 03 ное 2010, 23:29 от moon_spell

# 488

Еееееее, не! Това вече ще е гавра и с Лейля и със зрителите!

# 489
  • Варна
Joy Може да има още   ylinfant Само нея не е забременил  preggo от всички жени в живота му  hahaha

# 490
Joy Може да има още   ylinfant Само нея не е забременил  preggo от всички жени в живота му  hahaha
hahaha hahaha hahaha Али Ръза вече ще е довършен.

# 491
hahaha hahaha hahaha Али Ръза вече ще е довършен.
Стига, това ако стане обявявам сериала за уникално тъп и спирам да го гледам!

# 492
Стига, това ако стане обявявам сериала за уникално тъп и спирам да го гледам!
Сценаристите много ще се засегнат, недей така.  hahaha

# 493
  • Варна
Забравих бб май и майката на Ферхунде беше на празненството а Ферхунде не я видях  newsm78 Оуз също говори с Джейда по телефона а за заминаването му май нещо се е отложило  Thinking Поне така ми изглежда

# 494
Тези серии се убедих, че Оуз наистина обича Лейля Laughing
Вместо да хукне след богатата, самотна вдовица на Джем, той утешава Лейля и то като се има предвид, колко е алчен, как се стреми към лесни пари

Общи условия

Активация на акаунт