Листопад (Yaprak dökümü) - Тема 48

• 34 547
  • 765
  •   1
Отговори
# 600
  Работата означава,че има нужда от нещо,с което да се спаси от болката за момента,едва ли е опряла до нея за пари точно сега. Моля те,какво? Не ти разбарах мисълта.

# 601
 spam2Казват че хората с кафеви очи имат топъл поглед,но когато Неджля ме поглдне чак ме втриса #Puppy dog

# 602
  В тебе е проблема, да знаеш  Shocked

# 603
Хайрие ми става все по- противна... повече даже от  Джеврие.

# 604
 В тебе е проблема, да знаеш  Shocked

Сигурно  Peace

# 605
Хайрие ми става все по- противна... повече даже от  Джеврие.

Въпреки отвратителното си държание Джеврие казва винаги истината ,а на този за когото се отнася дали ще му хареса си е негов проблем.Хайрието е уникална в простотията.

# 606
  • Пловдив
... Моля те,какво? Не ти разбарах мисълта.
Да го напиша за енти път ooooh! - бъдещи събития във филма се изписват с бели букви!

# 607
  • Пловдив
  Жалко,че Кемал й отстъпи,трябваше да й скръцне със зъби и да й покаже къде й е мястото. Той пак й показа,че е нежелана,но по-меко.Не че на не я й дреме от този факт,де,толкова е дебелокожа на моменти,че не знам каква е движещата й сила понякога.

Представи си, това си ти, като законна съпруга на Джем можеш да поемеш дейността му.
Е, това не е ли твоето място ? Нямаш ли право на това ? И трябва ли да се откажеш, само защото свекърите не те харесват?

# 608
Искам да попитам аз феновете на Лейля, какво точно постигна тя, с което да се гордее- образование ли има, добър съпруг, добра работа, амбиция някаква- нищо, нищичко!
Само един Оуз, който е бивш любовник на Неджля и настоящ съпруг на Джейда-един алчен престъпник!
Човечна била, свястна била, ми то какво друго и остава освен да се примирява с такъв като Оуз, като няма амбиция  и характер за друго, за промяна някаква в живота

# 609
Oт мен приятна вечер и се насладете максимално на Листопада довечера Grinning

# 610
Искам да попитам аз феновете на Лейля, какво точно постигна тя, с което да се гордее- образование ли има, добър съпруг, добра работа, амбиция някаква- нищо, нищичко!
Само един Оуз, който е бивш любовник на Неджля и настоящ съпруг на Джейда-един алчен престъпник!
Човечна била, свястна била, ми то какво друго и остава освен да се примирява с такъв като Оуз, като няма амбиция  и характер за друго, за промяна някаква в живота

Харпия, хората са различни. Не всички кипят от желание за промяна и развитие.
Човек трябва да живее в мир със себе си, а не да прави това, което другите изискват от него.
Лейля е близо до корените на дървото, Неджля гони върха.
Но и двете са от едно дърво.

Това, което ми харесва в лейля е, че тя стана по-стабилна, има много верни разсъждения, разбра, че щастието й е във връзката с Оуз и ще защити тази си любов. Какво повече ? Наистина е добра, човечна, не е случайно това, че и Нехир е най-близка с нея.
Защото Лейля е най-откритата, отворена от всички, затова е и така ранима.
Обичам си я тази героиня и докрай ще се надявам на добро за нея.

# 611
...има много верни разсъждения, разбра, че щастието й е във връзката с Оуз...

hahaha hahaha hahaha

И от мен приятна вечер на всички! Heart Eyes

# 612
  • Пловдив

Да, нали все пак трябва да е нещо, с което да се гордее от себе си. Напоследък ми е жално за нея, обаче на Лейля й липсва амбиция да подобри живота си във всеки смисъл. Заредена и щастлива ми изглеждаше като беше с Назми. Не мога да усетя каква е тази любов между нея и Оуз.

Последна редакция: чт, 04 ное 2010, 17:01 от svetla

# 613
Лейля е близо до корените на дървото, Неджля гони върха.
Но и двете са от едно дърво.

allisas73 ,много добре си го казала newsm10

# 614
    Като знае защо не я искат,съвсем основателно,да смятам,че трябва да се откаже след като завърши проектите. Както писах не може с рогата напред,това е нейният начин на действие,но е погрешен за мен. А за Лейля  единственото,с което може да се гордее е,че превъзмогна предателството на сестра си и Оуз,оздравя и не намрази всички до степен да не може да ги гледа. Това не е малко след всичко,което й се случи. Да,липсва й амбицията ,съгласна съм,но все си мисля,че на нея й трябва период ,в който да се почувства стабилна и сигурна в себе си,за да се заеме с живота си.А Оуз може й да е алчен престъпник,но е до нея ,когато има нужда ,до този момент,опитва се да я направи щастлива според неговите разбирания,колкото и да са погрешни.  Единственото,коеот Неджля е постигнала сама и  то не съвсем е образованието й,нищо друго.Всичко останало й бе дадено наготово. Тя може да се гордее само с стова,че се омъжи за Джем,груги поводи за гордост не виждам.

Общи условия

Активация на акаунт