Листопад (Yaprak dökümü) - Тема 48

• 34 533
  • 765
  •   1
Отговори
# 615
  • Пловдив
"Не всички кипят от желание за промяна и развитие.
Човек трябва да живее в мир със себе си, а не да прави това, което другите изискват от него."

Определено е така, човек живее първо за себе си, така че Лейля може да е каквато си иска.
Обаче завижда на сестра си, ако щете и за едното висше, завижда.

"Тя може да се гордее само с това,че се омъжи за Джем,груги поводи за гордост не виждам."

А качествата на борбеност, които има човек, не са ли за уважение ?
От гледна точка на психологията Неджля не е депресивна /като Лейля/, тя е агресивна; не е пасивна, а е активна; това създава здрава основа да понася по-леко житейските удари.

# 616
Разбирам нежеланието за развитие и липсата на амбиция, но не и повтарянето и потретването на една грешка Sick
Защо пак с Оуз? Та тя имаше страхотен шанс с Назми да живее и да се чувства добре.

# 617
Разбирам нежеланието за развитие и липсата на амбиция, но не и повтарянето и потретването на една грешка Sick
Защо пак с Оуз? Та тя имаше страхотен шанс с Назми да живее и да се чувства добре.

Думи нямам колко добре щеше да живее с Назми. Извини ме, но дълбоко се съмнявам в това. Назми избяга и се отрече от жената на която се кълнеше, че обича при първия проблем. За който дори тя няма пряка вина. А какво оставаше при по-нататъшните обстоятелства, които се случиха досега във филма. Ами че той да е умрял преди Джем ако беше станал Текинов зет или да беше избягал в гори тилилейски чак от тях.
За мен Назми е слаб мъж. Никоя жена няма да има сигурност с такъв като него. Не че Оуз осигури на Лейля кой знае каква сигурност, но засега поне я подкрепя и е до нея.

# 618
  • Пловдив
За развалената работа с Назми и двамата са виновни.
Назми реагира остро, но донякъде беше нормално, изведнъж научавайки шокиращи неща/Ферхунде ги беше поизкривила дори/. И той не се е отказал от Лейля, а искаше просто обяснение, информационно осветляване директно от източника.

Лейля обаче се взе за толкова горда, сякаш е унизително да обяснява, отказа да му разкаже своята гледна точка/което води до автоматично приемане на чудата/. Тя се дръпна, айде чао, не е обичам толкова, че да се боря за теб.

# 619

Колкото и прекрасен да е Назми след като Лейля не го обича за какво са й шансове с него. Стига вече с тоя Назми, като научи за миналото й избяга, после пък съжалил и Лейля трябва да му робува на настроенията. Най-малко й трябваше тогава някой дето си мени мнението. Да я беше питал като човек за миналото, щеше да му каже. Както и да е най -важното за тях като двойка е, че Лейля не го обича достатъчно за да се бори за него, а Оуз явно обича достатъчно.

# 620
     Подкрепям,че  за развалените отношения с Назми вина имат и двамата.Той как я попита и тя как реагира,но поне не го мота както Неджля Джем.Това й прави чест. Борбеност,по-скоро хъс за доказване и инат това виждам аз у Неджля.Все пак когато имаше най-големи трудности,техните си я прибраха.Ако беше успяла да излезе  от тази ситуация,бих я признала за борбена.  И единствената причина,поради която не се върна сама , е чувството за вина. Освен това тя нмаше избор,трябваше да се справи някак.Като опре ножа до кокала всеки става борбен,инстинкт за оцеляване. А в последните серии не дават Лейля да й завижда за каквото и да било.По-скоро е обратното,Неджля се дразнеше от нея,че е с Оуз.

# 621
Приятна вечер!
След серийката пак ще дискутираме Grinning

# 622
Фикрет от „Листопад” рони сълзи насред София

http://jyltobg.blogspot.com/2010/11/blog-post_5973.html

# 623
За развалената работа с Назми и двамата са виновни.
Назми реагира остро, но донякъде беше нормално, изведнъж научавайки шокиращи неща/Ферхунде ги беше поизкривила дори/. И той не се е отказал от Лейля, а искаше просто обяснение, информационно осветляване директно от източника.

Лейля обаче се взе за толкова горда, сякаш е унизително да обяснява, отказа да му разкаже своята гледна точка/което води до автоматично приемане на чудата/. Тя се дръпна, айде чао, не е обичам толкова, че да се боря за теб.

Абсолютно съм съгласна! Peace Само, че не донякъде, а напълно прав. Който и човек да научи толкова глупости накуп ще е шокиран, ще си бие камшика и няма да се върне да иска обяснение дори, а той се върна, защото я обичаше.
А Лейля като е "айде чао" сега ще има да дреме и да си чака Оуз.
За Неджля да се изкажа и аз. Както и други са писали преди мен - тя е съпруга на Джем и дори фирмата да не е само негова, а семейна той пак има част от нея и Неджля с право си започна работа там. Коя жена, ако почине мъжа и (да не дава Бог!) ще се откаже от всичко?! Няма никакво значение, че майката и бащата на Джем не я харесвали и искали, това и се полага. Thinking

# 624
Хайрие проста ли е или да? #Crazy

# 625
  • Пловдив
Простата и елементарна Хайрие отново във вихъра си Shocked ooooh! Sick
Тази жена няма спирачки - навива си нещо на пръста и не спира, докато не го докара докрай... Ама колко простотии и дивотии ще натвори през това време - на кой му пука #Crazy #Crazy #Crazy

# 626
Вече ми е адски антипатична #2gunfire тая жена

# 627
Много съм разочарована от Кемал - колкото и да се опитвам да го оправдая, че го боли, не може да постъпва така с Неджля. От уважение към паметта на Джем не трябваше да я нападат от първия ден. А и си мисля, че ако не се бяха държали така с нея, Неджля щеше да довърши проектите и да си тръгне сама, но сега ще се заинати.
Тази жена все повече и повече ми харесва - Неджля - силна, уверена, бори се сама.  Честно казано на фона на сцените между Али Ръза и Кемал и Неджля и адвоката, Неджля се доказа че няма нужда никой да ходи по нея и да я пази да не падне. Ръзата даже ми се стори смешничък като го сравних с дъщеря му, която се държа сдържано, с достойнство и осъзнаваща положението си.
Замислих се и реших, че най-големия проблем на Али Ръза е че не иска и не може да осъзнае, че децата му са пораснали и могат и трябва да се справят сами - тази прекомерна закрила и намеса във всичко само вредни на него и на децата му - затова страдат.
За Хайрие -     #2gunfire #2gunfire #2gunfire

Последна редакция: чт, 04 ное 2010, 20:48 от the slayer

# 628
  • София
Хайрие проста ли е или да? #Crazy
Прелива направо, то бива алчност и простотия, ама нейното...!

# 629
Момичета,
какво каза Неджля на семейството,че не чух   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт