Листопад (Yaprak dökümü) - Тема 48

• 34 519
  • 765
  •   1
Отговори
# 630
Много съм разочарована от Кемал - колкото и да се опитвам да го оправдая, че го боли, не може да постъпва така с Неджля. От уважение към паметта на Джем не трябваше да я нападат от първия ден. А и си мисля, че ако не се бяха държали така с нея, Неджля щеше да довърши проектите и да си тръгне сама, но сега ще се заинати.
Тази жена все повече и повече ми харесва - Неджля - силна, уверена, бори се сама.  Честно казано на фона на сцените между Али Ръза и Кемал и Неджля и адвоката, Неджля се доказа че няма нужда никой да ходи по нея и да я пази да не падне. Ръзата даже ми се стори смешничък като го сравних с дъщеря му, която се държа сдържано, с достойнство и осъзнаваща положението си.
Замислих се и реших, че най-големия проблем на Али Ръза е че не иска и не може да осъзнае, че децата му са пораснали и могат и трябва да се справят сами - тази прекомерна закрила и намеса във всичко само вредни на него и на децата му - затова страдат.
За Хайрие -  #2gunfire #2gunfire #2gunfire
newsm10

Момичета,
какво каза Неджля на семейството,че не чух   bouquet
Да не разчитат на нея.

# 631
  • Луната ни пази
Хайрие проста ли е или да? #Crazy
Прелива направо, то бива алчност и простотия, ама нейното...!
Думите, които в момента Неджля казва на Хайрие са самата истина! Тази жена няма спирка от простотия, дори не е алчност!
Много съм разочарована от Кемал - колкото и да се опитвам да го оправдая, че го боли, не може да постъпва така с Неджля. От уважение към паметта на Джем не трябваше да я нападат от първия ден. А и си мисля, че ако не се бяха държали така с нея, Неджля щеше да довърши проектите и да си тръгне сама, но сега ще се заинати.
Тази жена все повече и повече ми харесва - Неджля - силна, уверена, бори се сама.  Честно казано на фона на сцените между Али Ръза и Кемал и Неджля и адвоката, Неджля се доказа че няма нужда никой да ходи по нея и да я пази да не падне. Ръзата даже ми се стори смешничък като го сравних с дъщеря му, която се държа сдържано, с достойнство и осъзнаваща положението си.
Замислих се и реших, че най-големия проблем на Али Ръза е че не иска и не може да осъзнае, че децата му са пораснали и могат и трябва да се справят сами - тази прекомерна закрила и намеса във всичко само вредни на него и на децата му - затова страдат.
За Хайрие -  #2gunfire #2gunfire #2gunfire
newsm10
Съгласна съм с това мнение!

# 632
Хейрието си е тъпо, тъпо чак вдлъбнато!!!Много се ядосах на простотията й!Давай сега Неджля като има пари и да ги издържа всичките! ooooh!

# 633
мога ли да попитам нещо кратко?
От каква новина се е споминал съпруга на Неджля?

# 634
Реших да си редактирам поста, но после да пусна нов  - тази сцена в Неджля ме потресе до дъното на душата ми. Що за баща е този - Неджля е останала сама преди дни, а майка й вече крои планове в коя стая ще спи Айшето, натресли са се цялата рода и кибичат на фотьойлите й - жената не може да се отпусне за минута. И като капак Хайрието й говори за строежа. За Неджля този строеж е причина за смъртта на Джем, как си въобразява тъпата й майка, че ще забрави това. Право каза "аз съм сама". Тя си ляга сама в леглото, тя гледа празния стол на мъжа си - как ли се чувства като си представя цялата тумба да седи на масата, където двамата са седяли.....

Нямам думи от поведението на Али Ръза - как може да се сърди на детето си в такъв момент и то когато само и единствено те са виновни тя да избухне така . Ако жена му не беше толкова  Sick това нямаше да се случи.
 Направо ме потресоха и изкарват всички дяволи в мен  Twisted Evil

И сега този човечец, който се нарича баща се цупи като малко дете - как не го е срам.

# 635
Наистина се чудя как Хайрие може да бъде тоооолллкккоооввваа па проста!Бива бива, ама тя направооо!И нагла отгоре натова!Дъщеря й каза ,че не иска да има нищо общо със строежа на брат си, а тя ,,едно си баба знае, едно си бае'',ЧЕ ТОЙ Й БИЛ БРАТ И ТЯ ТРЯБВАЛО ДА МУ ПОМОГНЕ......Ето и точно сега, Нежля казва,че отива в Бодрум а кухата лейка си помисли ,че дъщеря й отива на почивка.... Sick #Crazy Crazy Crazy

# 636
Горкото Хайрие - със сълзи на очите видя как охолния живот се изплъзва под носа й hahaha

# 637
Горкото Хайрие - със сълзи на очите видя как охолния живот се изплъзва под носа й hahaha
Joy Joy Joy hahaha hahaha hahaha

# 638
мога ли да попитам нещо кратко?
От каква новина се е споминал съпруга на Неджля?
В интернет и във вестниците публикуваха материал, че съдружникът му (демек Шефкет) е бивш затворник, обрал банка. Публикацията я уреди Ферхунде, като й помогна Джейда.

Последна редакция: чт, 04 ное 2010, 21:09 от Snejka

# 639
Joy Joy Joy hahaha hahaha hahaha

"Няма, няма да си тръгна. Няма да си тръгна пък!".  smile3516

# 640
И аз много се разочаровах от Хайрието!Каква майка само ooooh! ooooh! Иначе не съм съгласна с думите на Неджля, че брат и  и сестра и са и причинили най-големите злини! Лейля е в пълното право да твърди същото за сестра си.

# 641
И аз много се разочаровах от Хайрието!Каква майка само ooooh! ooooh! Иначе не съм съгласна с думите на Неджля, че брат и  и сестра и са и причинили най-големите злини! Лейля е в пълното право да твърди същото за сестра си.
Така е, за това преувеличи, но за всичко останало беше абсолютно права. Али Ръза после държи реч, че всъщност не искали нищо от нея и ако си мислела така, щяла да го обиди. Ами какво да си мисли? Аз друго от думите на Хайриета не разбрах. Много гнусна постъпка от нейна страна.
Едната прислужница - агент на Сузан.  Shocked

Последна редакция: чт, 04 ное 2010, 21:12 от Snejka

# 642
Хайрие много, много проста жена.

# 643
Извинявам се, че така нахлувам в темата ви.

Много интересна серия. Разочаровах се много от Неджля, за кой ли път!

Щеше да постъпи правилно, ако тези хора не бяха нейни родители, а някакви "приятели". Но да кажеш на майка си и баща си, че й тежат. Все едно да кажеш на детето си същото. Те са я родили, отгледали, изучили, преместиха се в Истанбул, заради нея. Приеха я обратно, след като отмъкна мъжа на сестра си.

И накрая "не ми трябвате, няма да ви издържам"

Незнам как е най- редно да се постъпи, но това което направи Неджля ме потресе.

И сега в бяло: Искам да попитам, как Текин си купиха новата къща /видях по напред в сериите/

# 644
И сега в бяло: Искам да попитам, как Текин си купиха новата къща /видях по напред в сериите/
ББ: Каква нова къща?

Общи условия

Активация на акаунт