Листопад (Yaprak dökümü) - Тема 48

• 34 519
  • 765
  •   1
Отговори
# 645
Извинявам се, че така нахлувам в темата ви.

Много интересна серия. Разочаровах се много от Неджля, за кой ли път!

Щеше да постъпи правилно, ако тези хора не бяха нейни родители, а някакви "приятели". Но да кажеш на майка си и баща си, че й тежат. Все едно да кажеш на детето си същото. Те са я родили, отгледали, изучили, преместиха се в Истанбул, заради нея. Приеха я обратно, след като отмъкна мъжа на сестра си.

И накрая "не ми трябвате, няма да ви издържам"

Незнам как е най- редно да се постъпи, но това което направи Неджля ме потресе.

И сега в бяло: Искам да попитам, как Текин си купиха новата къща /видях по напред в сериите/

Ама и не може да ги мъкне като ремарке със себе си. Rolling Eyes

# 646
Извинявам се, че така нахлувам в темата ви.
Много интересна серия. Разочаровах се много от Неджля, за кой ли път!
Щеше да постъпи правилно, ако тези хора не бяха нейни родители, а някакви "приятели". Но да кажеш на майка си и баща си, че й тежат. Все едно да кажеш на детето си същото. Те са я родили, отгледали, изучили, преместиха се в Истанбул, заради нея. Приеха я обратно, след като отмъкна мъжа на сестра си.
И накрая "не ми трябвате, няма да ви издържам"
Незнам как е най- редно да се постъпи, но това което направи Неджля ме потресе.
И сега в бяло: Искам да попитам, как Текин си купиха новата къща /видях по напред в сериите/
Ама и не може да ги мъкне като ремарке със себе си. Rolling Eyes
Най-малкото не беше сега моментът да повдигат този въпрос. Джем не е изстинал все още, както се казва. Мен пък това ме потресе. Толкова ли не й стига акъла на Хайрие - не знам.

# 647
Аз сигурно ще спечеля приз за поддръжник на Неджля тази вечер  Laughing
Не може да носи тази жена цялото некадърно семейство на плещите си, само защото горкия й мъж беше "достатъчно съобразителен" да умре и да остави пари, които да решат проблемите на Текинови. Не соъзнават ли тези хора колко жалко и противно изглежда това. Няма право Ръзата да се държи така, ако беше произнесъл речта си преди изцепката със Шефкет, щях да му сваля шапка, но сега приличаше на дете, на което са му взели захарното петле.

Snejka както винаги - съгласна с теб  Peace

# 648
Същият въпрос може да зададат и Текинови- Бяха ли длъжни?

Аз казах, че не знам как е най- правилно. Но беше много грозно. Вярно е и, че Хайрие е адски глуповата. Но никой от семейството, ако беше на мястото на Неджля, нямаше да постъпи така. Не са от една черга, както се казва  Mr. Green

# 649
"Съобщението не може да бъде изпратено. 'АЛИ РЪЗА' е изчерпал лимита си и е запълнил кутията си за входящи съобщения."

Алиии, свато ... изпразни си кутията, че не мога да ти се карам и смъмря без да види цялото листопадско семейство  Joy Joy Joy

Хайрие все повече почва да дразни и да става досадна. Опазил ме господ от майка като нея ... предпочитам 1000 пъти свекърва като Джеврие, отколкото майка като Хайрие.

# 650
ББ: Каква нова къща?
ББ Ако говориш за старата им къща, не са си я купили те, Оуз я купи и я даде на Лейля, за да се чувства най-накрая комфортно и да е свързана с корените си.

# 651

В бяло: Ами местят се в нова къща. Не живеят в оная дупка, където са сега

# 652
За тази серия, какво да кажа- евала на Али Ръза, евала на Неджля- много с акъла си и двамата
Неподатливи на изнудване, особено Неджля-евала!Али Ръза  добре защити чедото си пред Кемал бей-браво!

# 653

ББ Не им ли купуваше Неджля къща и май книжарничка на баща си?

# 654

ББ Не им ли купуваше Неджля къща и май книжарничка на баща си?
ББ: Да, Неджля им ги купува. Ама преди това, незнам защо, за известно време те живеят в нейната къща.

Аз сигурно ще спечеля приз за поддръжник на Неджля тази вечер  Laughing
Не може да носи тази жена цялото некадърно семейство на плещите си, само защото горкия й мъж беше "достатъчно съобразителен" да умре и да остави пари, които да решат проблемите на Текинови. Не соъзнават ли тези хора колко жалко и противно изглежда това. Няма право Ръзата да се държи така, ако беше произнесъл речта си преди изцепката със Шефкет, щях да му сваля шапка, но сега приличаше на дете, на което са му взели захарното петле.

Snejka както винаги - съгласна с теб  Peace
bouquet

Последна редакция: чт, 04 ное 2010, 22:00 от Snejka

# 655
Какво пък е това ?

# 656
  • Пловдив
Снимка на Бену от кампания за борба с рака на гърдата... По-пикантното не е в тази снимка, а тук:

Mr. Green Скандални снимки на Бену Йълдъръмлар  Twisted Evil

# 657
ББ: Ако Неджля им купи къща, браво! Аз пък си мислех, че Шевкед вече "сие стъпил на краката"  Laughing

# 658
  • Пловдив
ББ: Ако Неджля им купи къща, браво! Аз пък си мислех, че Шевкед вече "сие стъпил на краката"  Laughing

ББ: Мамин льольо никога няма да си стъпи на краката - съвсем скоро Ферхунделата ще му подпали скъпоценния строеж и строителния предприемач Шевкетчо ще се сгромоляса отново... ooooh!

# 659
Ще може ли някой с бели букви да напише какво се случва по-натам, успяват ли да изгонят Неджля от фирмата ?

Общи условия

Активация на акаунт