Байрами се задават,пак(духовнo-културни/бахурски)вкусотии ще се раздават-TR36

• 33 435
  • 718
  •   1
Отговори
# 45
  • варна
Здравейте момичета,много ми е приятно да ви чета Simple Smile тук разказвате много увлекателно и показвате някакви уникални вкусотийки и на мен ми е много приятно да прекарвам времето с вас,макар че аз по-рядко имам възможност да пиша.Аз много харесвам Турция ,ходила съм 2 пъти ,но скоро не съм я посещавала за съжаление по финансови причини,но си мисля лятото да се организирам и да отида,дано да успея Wink ,но сега ще съм с вас ,което е също толкова забавно и приятно  bouquet

# 46
  • Varna
Опааа, още една Варненка Wink

ХаДи, Добре си дошла engi wavey и да ти е сладкУ Wink

БЗ-кова,
Радвам сЪ за твойта тубена тема, не е малко еййй, не е малко, че са я пуснали. newsm10 Дай Боже да не я закрият Praynig

# 47
  • варна
Делта мерси,много вкусна баклавичка Wink дано да не ви спират вече youtube newsm17

# 48
  • Varna
engi
Аз, съм от Варна бе душе, но се радвам за нашата БЗ-ка. Grinning

# 49
  • София
Между другото като ще си ги мерим регионите нали - аз ли съм единствения представител на Шопска околия и по специално София ?

# 50
  • варна
Делта разбрах те,но съм написала неясно пожеланието си Wink отнася се за нашите приятелки в турция, че имам и аз там моя много близка приятелка Simple Smile радвам се много за тях newsm10

# 51
  • Varna
ХАДЖИ,
Това със меренето много не ми е на душата. Оставям го за други ОрЪ.

# 52
Между другото като ще си ги мерим регионите нали - аз ли съм единствения представител на Шопска околия и по специално София ?

Не, и аз съм от София Simple Smile

# 53
  • Varna
И ти си, ама той Хаджито, само за себе си мисли бе Joy

# 54
  • София
И ти си, ама той Хаджито, само за себе си мисли бе Joy

Альооооууууууууу ... ти менннннн уважааааш ли мъъъъъъъъ ?

# 55
  • Varna
Хаджи, както съм лЮснала една чаша Мерло на ТодороФФ съм много уважителна Laughing

А ти си цветИто на компанията, няма начин да  те уважавам  само аз newsm10

# 56
  • Varna
Момичета, туко що ми се обадиха приятелки от странство за да ме питат дали не съм във Станбул и ми казаха, нещо кофти. Пратиха ми и това. Други пък които живеят във България също ми се обадиха да ме търсят, дали не съм при вас вече.

http://www.dnes.bg/world/2010/10/31/desetki-vzrivni-ustroistva-o … z-istanbul.102561    Sad

# 57
Делте,  да, и аз разбрах сутринта за това. Много неприятно ми стана, ние сме съвсем близо до Таксим. Добре че ми го съобщи приятеля ми,  че съвсем щях да се изпопритесня  ooooh!

# 58
  • Казанлък of all places
Някакви новини ? Другите момичета?

# 59
  • София
Много неприятна история. Дано поне жертвите не нарастват. Ама такива да ги хванеш значи и не знам какво да ги правиш.

Общи условия

Активация на акаунт