FarmVille - 35 тема

• 36 445
  • 760
  •   1
Отговори
# 465
  • София
....... Какво трябва да стане, за да мога да използвам лейката с водата?

Трябва ти семенце от обиране на твоята градина или да си го хванеш от публикация.
Семенцето се полива с 10 лейки и става ново дърво.

# 466
Май лимита на градинките е 4 Mr. Green

# 467
Аз сега завършвам 4-та, пък ми трябват още 2 за да прибера всчки дъвета и още една, дето да слагам новите семена.  Laughing Laughing Дано да не е така.  Peace

# 468
Моите градинки са 12  Rolling Eyes

# 469
Аз сега завършвам 4-та, пък ми трябват още 2 за да прибера всчки дъвета и още една, дето да слагам новите семена.  Laughing Laughing Дано да не е така.  Peace

Не е така, нямало лимит, като я построиш ти дава да купиш още  Mr. Green

# 470
Аз сега завършвам 4-та, пък ми трябват още 2 за да прибера всчки дъвета и още една, дето да слагам новите семена.  Laughing Laughing Дано да не е така.  Peace

Не е така, нямало лимит, като я построиш ти дава да купиш още  Mr. Green
Mr. Green

# 471
  • Бургас
Цитат
Once an Orchard is fully complete, you can choose to start building another one by buying an incomplete Orchard frame in the Market (for 1,000 coins) or a fully complete Orchard (30 Farm Cash). You can have as many Orchards as you have farm space for, provided you are building only one at a time.

Няма ограничение в градинките Peace само трябва да е завършена предната за да се построи друга

# 472
Цитат
Once an Orchard is fully complete, you can choose to start building another one by buying an incomplete Orchard frame in the Market (for 1,000 coins) or a fully complete Orchard (30 Farm Cash). You can have as many Orchards as you have farm space for, provided you are building only one at a time.

Няма ограничение в градинките Peace само трябва да е завършена предната за да се построи друга
Аз за всеки случай бързам да се презапася с градини, че току виж ги спрели.... ooooh! Пък и после идва пуйкарника (ако мога така да го нарека)  Laughing и няма да имам време да се занимавам с тях.  Peace

# 473
Защо едната ми градинка е по-малка от другите  newsm78
Оказват ли влияние дърветата върху размера на градинката  newsm78

# 474

след рефреш ще ти изглежда като другите

# 475

Поне при мен, когато напълня градинката с дървета, тя става значително по-малка от тази, в която няма нито едно.  
 Crazy

# 476
Всичко яко се бъгва.... Joy

# 477
Всичко яко се бъгва.... Joy

Е поне засега е без фатални последици Simple Smile

# 478
Голямо ядене ще падне по празниците.

# 479
  • София

Аз имам 7.  Wink