FarmVille - 35 тема

• 36 445
  • 760
  •   1
Отговори
# 180
# 181
# 182
  • София
намерих един сайт в който пействате линк за намерено животно и той ви го конвертира в друго
аз си копирах линка за обикновенно теле от стената и там го конвертирах в робот теле

ето го сайта http://farm.hackers.am/converter/
Искам да благодаря от сърце за линка! Оказа се, че не съм имала 7 от телетата! За някои не знаех, че съществуват - например, че са 2 розови и 2 червени...                Взех си от всички! cow Много съм доволна! Освен с телетата дали става с нещо друго, може да се окаже, че нямам и доста от кончетата?!  smile3540   

# 183
Тази вечер не ми дава да върна труфел - праща ме в подаръците  Shocked

Вече съм на ниво 100  Grinning бая се трудих цяла година за това  Grinning

# 184

опитах да дам линк на бик за Golden*Carnival, уж стана, но като опитах да го взема от друг акаунт ( за проба) беше вече изчерпан, а не съм го публикувала:)
изтрих си мнението и сложих тази емотиконка

# 185
Аз пък днес правя една година във ФБ  Mr. Green

# 186
~ЧРД   bouquet 
  Laughing

само да питам  , за какво са ми тези добри дела ... всеки ден правя по 5 ... но не ми е ясно защо , само за да полълним колекциите на приятелите ни ли ?

# 187
Аз пък днес правя една година във ФБ  Mr. Green
Честито!  Mr. Green И аз някъде по това време трябва да имам годишнина.....  Rolling Eyes

# 188
UNLIMITED BLACK CAT - Click and refresh!

White kitty

Bull

Halloween candy

Последна редакция: пн, 01 ное 2010, 09:50 от bialk

# 189
  • София
Взех няколко котета, мерси Hug

# 190
Да, котките са необходими за Cat lady рибона. Аз си взех по 15 от двата вида, а след като ми заработят рибона ще ги махна. 

# 191
Спа центъра ми много трудно работи постоянно ми излиза да рестартирвам.Кво мога да направа?

# 192
безкрайно благодаря за тия котета

# 193
намерих един сайт в който пействате линк за намерено животно и той ви го конвертира в друго
аз си копирах линка за обикновенно теле от стената и там го конвертирах в робот теле

ето го сайта http://farm.hackers.am/converter/
Искам да благодаря от сърце за линка! Оказа се, че не съм имала 7 от телетата! За някои не знаех, че съществуват - например, че са 2 розови и 2 червени...                Взех си от всички! cow Много съм доволна! Освен с телетата дали става с нещо друго, може да се окаже, че нямам и доста от кончетата?!  smile3540   
При мен не се получава!Къде ли бъркам?Copy - Paste - Convert ........и нищо не става newsm78

# 194
Аз си взех по 12 и от двете, а овен това имах и от Хималайската към 20. Остава ми да обира още 100 котки за синия медал и после ще ги разчистя, като оставя по едно-две от вид.  Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт