FarmVille - 35 тема

• 36 445
  • 760
  •   1
Отговори
# 345
Аз от недоглеждане си купих едно за 15 кеша. А лейките за какво се използват.

# 346
Аз от недоглеждане си купих едно за 15 кеша. А лейките за какво се използват.
за поливане на засетите семена, които се получават при обиране на градината

# 347
bialk, може ли пак линка как да направим 100 кеш Praynig
Silvipl, лейките са за поливане на семената, които дърветата ще ти дадат и ще порастат в по-хубави дървета  Wink

# 348
  • София
Ха поредния бъг, току що си построих "нещото" реших да го преместя и то се клонира, сега имам 2, но нито едно дърво, от къде ще се вземат дърветата ?

Последна редакция: пт, 05 ное 2010, 13:44 от жгмъц

# 349
Не мисля, че ще стане. Градината остава на 0 %, когато слагам вътре готово дърво.

Не ми е много ясно как успявате да преместите готово дърво /или животно/ ръчно. Нали с позиционирането на курсора върху него и последвалия клик то вече се обира  newsm78

PS - Как да стигнем до 100-тнo ниво, респективно да заработим 100 FV  … нути в нова ферма

Последна редакция: пт, 05 ное 2010, 14:00 от bialk

# 350
  • София
С ръчичката  Simple Smile

# 351

Пак не схванах, но няма значение. Ако става ръчно, то значи ще става и с бота. А второто е много по-лесно и ефективно  Peace

# 352
  • София
Имам предвид hand tool - за местене на разни неща. Намира се при multitool и recycle, горното дясно квадратче в долния ъгъл на екрана.

И не виждам полза от бота, при положение, че дърветата се нулират при вкарването в градината.

# 353
Имам предвид hand tool - за местене на разни неща. Намира се при multitool и recycle, горното дясно квадратче в долния ъгъл на екрана.
Долния десен ъгъл на екрана, горния ред вляво.  Peace ppp

# 354
  • София
Как да поискате от съседите си лейка с вода

Когато от новите градини ви се паднат мистериозни семена може да ги сложите във вашата ферма и след като ги полеете 10 пъти те стават големи дървета. За целта трябва да имате от новия консуматив.

Него може да получите по няколко начина:

1. Като безплатен подарък от вашите съседи.

2. Като купите от маркета на цена 1 FVCash лейката.

3. Като поискате от точно определени съседи този консуматив. Начина за това е както с другите материали. Появява се списък с вашите съседи, избирате  кои съседи искате да ви изпратят от него и им изпращате покана. Когато отворят тази покана лейката с вода ще се появи автоматично във вашия гифт бокс. Линка за тази цел е следния. Същия линк се отваря и когато кликнете на иконката с лейката в тази статия.

А тези мистериозни семена от къде ще ми се паднат не разбрах ?

# 355
  • София
Долния десен ъгъл на екрана, горния ред вляво.  Peace ppp

Упс, пак ли обърках ляво и дясно?  Joy

Съжалявам, нямах фермата пред себе си, карах по спомени, а ми е малко замаяно в момента.

жгмъц, колко пъти на ден може да се поливат? Иначе семената ще се падат, когато обираш дърветата в градината.

# 356
  • София
Jarrita, нямам идея, май 10 пъти...
Исках да копна линка с обяснението, но нещо не се получи.  Confused

http://www.telme-bg.com/wordpress/2010/11/05/%D0%93%D1%80%D0%B0% … 1%80%D0%BC%D0%B0/

# 357
Поливат се докато имате лейка с вода. Затова давам линк как да се поиска от съседите, че да се заредите с лейки. А едно семенце трябва да се полее 10 пъти за да стане голямо.

# 358

Сега вече разбрах, благодаря!

Цитат
И не виждам полза от бота, при положение, че дърветата се нулират при вкарването в градината.

Това имах предвид и аз като казах, че ако става ръчно ще стане и с бота. Но щом не става ръчно, значи и Фармголд-а не може да помогне.

По колко овощни градини мислите да поддържате? Прочетох някъде, че максималния брой е 5 (1 подарък + 4 от меркета, струващи по 1000 койнс). Бройките над 5 се купуват с кеш.

# 359
Поливат се докато имате лейка с вода. Затова давам линк как да се поиска от съседите, че да се заредите с лейки.

Аз на моите пратих и очаквам да ми върнат жеста. Като ми даде възможност пак ще пратя.
Не я искам тази специална доставка.

От толкова неща, дето съм се заредила няма никога да мога да си отворя яйцата - то не бе помагачи, фертилизатори, храна и сега и лейки ....

Общи условия

Активация на акаунт