FarmVille - 35 тема

• 36 445
  • 760
  •   1
Отговори
# 360
Имам предвид hand tool - за местене на разни неща. Намира се при multitool и recycle, горното дясно квадратче в долния ъгъл на екрана.

Сега вече разбрах, благодаря!

Цитат
И не виждам полза от бота, при положение, че дърветата се нулират при вкарването в градината.

Това имах предвид и аз като казах, че ако става ръчно ще стане и с бота. Но щом не става ръчно, значи и Фармголд-а не може да помогне.

По колко овощни градини мислите да поддържате? Прочетох някъде, че максималния брой е 5 (1 подарък + 4 от меркета, струващи по 1000 койнс). Бройките над 5 се купуват с кеш.
Няма ограничение в градините. Само трябва да е завършена една, че да си купи друга

# 361
Поливат се докато имате лейка с вода. Затова давам линк как да се поиска от съседите, че да се заредите с лейки.

Не я искам тази специална доставка.
Че това не е правено специално за теб. Който иска да ползва този линк.  Peace

П.П. А и от 20 линка, които ми пратиха съседите отворих 3. Другите тц, не се отвориха.. Но по този начин си събрах 30 вече.

Последна редакция: пт, 05 ное 2010, 14:47 от rostan

# 362
Няма ограничение в градините. Само трябва да е завършена една, че да си купи друга
Нещо им нямам доверие по въпроса, имах 4 бебешорника легално и ми взеха три само за 100 кеш мръсниците, а колко матриал отиде не е истина. Да не се окаже същата ситуация и с градините

# 363
Някой има ли линкове за колекцията с перата и копчетата? Трябват ми по-честите елементи.

# 364
  • Бургас
А някой знае ли дали има Unlimited gift за материали? Деливъри кутиите не ми вършат работа, защото в моята ферма ми отварят точно това, което ми трябва, обаче в тази на мъжа ми дават само лопати ooooh!

# 365
  • Варна/UK
Здравейте! От два дена се опитвам да реша един проблем с играта и не се получава. Изчетох форуми на английски, четох тук, опитвах всички съвети и пак не става. Проблемът е, че бях спряла да играя фермата и останалите игри няколко месеца. Поднових си фермата вчера и забелязах, че в началната страница на Фейсбук не ми излизат никакви новини от играта, кой какво е събрал, кой какво е намерил и т.н. Проверих да не съм блокирала приложението и показа, че не е. Опитвах с всички възможни опции и пак не става. Открих си нов профил и почнах играта наново и пак същата работа. Излизат само моите неща, а не и на съседите ми. Ако някой има на идея защо е така, ще съм му благодарна!  bouquet

# 366
А някой знае ли дали има Unlimited gift за материали? Деливъри кутиите не ми вършат работа, защото в моята ферма ми отварят точно това, което ми трябва, обаче в тази на мъжа ми дават само лопати ooooh!
   Като събереш 500 лопати, вече ще ти отваря само материали.

# 367
Хм, май основната идея на градината е да прави нови дървета, а не толкова да ги складира  Thinking, не че има значение де  Mr. Green
Напълнена, градината изглежда страхотно  Heart Eyes
Да благодаря на bialk за линка  Flutter

# 368
Нещо им нямам доверие по въпроса, имах 4 бебешорника легално и ми взеха три само за 100 кеш мръсниците, а колко матриал отиде не е истина. Да не се окаже същата ситуация и с градините
За бебешорниците положението беше различно. Когато ги пуснаха имахме право само на един. Но по време на някоя актуализация се появи бъг и после юруш на бебешорниците. Не е било предвидено да са повече от един. А тези най, най, най официално казват че може да имаме повече от една. А и както казва Марто идеята е за нови дървета. Колкото повече градини- токова повече матреал за нови дървета.

# 369
Цъкам на Run на бота ама излиза Error on login:Error:Couldn't load SSL library Rolling Eyes

# 370
Дайте линк за "безкрайни" кутии и за fertlize all . Мерси предварително. Simple Smile

# 371
Дайте линк за "безкрайни" кутии и за fertlize all . Мерси предварително. Simple Smile
Няколко страници по-назад има

http://farmvillebot.net/forum/viewtopic.php?t=10447

# 372
Цъкам на Run на бота ама излиза Error on login:Error:Couldn't load SSL library Rolling Eyes

Това съобщение взе да се получава при работа с Lite версията след последната актуализация на играта /вторник/. С основната версия на бота се влиза безпроблемно във фермата.

Последна редакция: пт, 05 ное 2010, 20:01 от bialk

# 373

Сега бих искал да ви покажа как може да заработите малко кеш с ауторифреш и бот с правилно конфигуриран Гифтбокс плъгин.

Отивате на тази страница - http://www.lazywebtools.co.uk/cycler.html

В полето Page1 въвеждате следния адрес /за безкраен special delivery/

http://apps.facebook.com/onthefarm/giftaccept.php?senderId=12634 … d0633148%24%24ceL*RUQ%2C42bZYhg8M-o-XQcyLYDIyH!P(YKktj7S-drUacJqMb88EJNMr-_TkIoMHBXHJ.KST*AW0Wnj&signature=08916ccd89ff2348feffe3439332cdc4&srcapp=FarmVille

Задавате интервал 3 сек. и натискате Launch /ако имате попъп блокер задръжте Ctrl докато се зареди прозореца с авторифрешера/. Повтаряте стъпката 3 пъти за да заредите три отделни прозореца. По този начин ще имаме ауторифреш на всяка една секунда и ще получаваме въпросния подарък на всяка секунда /3600 на час/.

Пускате бота и настройвате Гифгбокса да отваря кутиите, да консумира горивата и да попълва колекциите.

Ето резултата след един час експериментиране с въпросния метод:

На фона на настоящата суша за кеш в основна ферма пак си е нещо  Peace

ПС - Виждам, че има забележка за минимално време на рефреш 30 сек. на сайта по-горе. При мен рифрешва на 3 сек. но може и да не приема подаръците в този интервал. Затова можете да опитате и ауторифрешъра на Мозила http://downloads.mozdev.org/reloadevery/reloadevery_latest.xpi . След инсталация зареждате 10 таба с линка на подаръка и на всеки таб задавате време за рефреш - 5 сек.

С гореописаният метод много лесно се презапасяваме със строителни материали за овощните градини.

# 374
Пробвах през обикновената, там пък ми излиза Error:Running Farmville 14001  Laughing
Да дам 2 пояснения за дърветата
1. Дърветата level 2 (новите дървета) не могат да се пъхат в градините
2. Който ще се занимава с Tree Mastery - задължително обирайте на ръка

Последна редакция: пт, 05 ное 2010, 20:43 от marto12345

Общи условия

Активация на акаунт