FarmVille - 35 тема

• 36 445
  • 760
  •   1
Отговори
# 390
Няма ограничение в градините. Само трябва да е завършена една, че да си купи друга
Такааааааааааа за втори път цитирам но сега е друга идеята, няма ограничение колко ще построиш НО ИМА ОГРАНИЧЕНИЕ само 5 могат да се напълнят и в другите не дава да се слага а аз се засилих да оградя фермата с тях но ми секна ентусиазма да стоят празни е тъпо newsm78

# 391
  • София
Няма ограничение в градините. Само трябва да е завършена една, че да си купи друга
Такааааааааааа за втори път цитирам но сега е друга идеята, няма ограничение колко ще построиш НО ИМА ОГРАНИЧЕНИЕ само 5 могат да се напълнят и в другите не дава да се слага а аз се засилих да оградя фермата с тях но ми секна ентусиазма да стоят празни е тъпо newsm78

Моите са 7 пълни за сега. Така че няма ограночение.

# 392
И к'во праим ся. След теб пише, че имат 7 заредени, а преди теб Silvipl пише, че е заредила 10. newsm78

# 393
И к'во праим ся. След теб пише, че имат 7 заредени, а преди теб Silvipl пише, че е заредила 10. newsm78
Ем кажи ми какво да правя като са ми пълни всичките 10 а половината нямат дървета вътре. Всичко показва 20/ 20, единствено можем да оборим спора с фото
А пропо извадих едно дърво от комплектованите с 20 и не ми отваря празните върнах го без проблем на мястото, но навсякъде е фул. Не случаино пиша по въпроса защото купувам дървета и в един момент не го прие а оставих на полето. Нека тези които твърдят че имат повече от 5 пълни да покажат

# 394
  • София
Пиши на съпорта.

# 395
Ем кажи ми какво да правя като са ми пълни всичките 10 а половината нямат дървета вътре. Всичко показва 20/ 20, единствено можем да оборим спора с фото
Няма смисъл да го оборваме. Това е някакъв бъг. И на мен едната градина веднъж се вижда празна(повтарям вижда се, а не е реално) друг път е пълна. И при теб е така. Щом ти пише, че имаш 20/20 значи е пълна.

# 396

Ето ги, вече са 11

# 397
  • London
Здравейте на всички!
В момента съм на ниво 51 мога ли да използвам БОГА зареди горивото и парите? Sad Някой ако може ми обясни как си инсталирам БОГА пробвах всичко точно както е описано и не става  newsm78

Трябва да се молиш, мноооого да се молиш  smile3521

hahaha hahaha hahaha

Пък аз искам да Ви кажа, че вчерашната среща беше върха. Hug

# 398
  • София
Завиждам  Embarassed
Снимки ще има ли?  Simple Smile

# 399
Ами и да им пише те ще направят справка, ще видят че градините и са пълни и....к'во праим ся. Просто това си е бъг. И други съседи се оплакват, че не виждат някои неща, но на тяхно място не могат да сложат нищо. Влизат друг път и ооо миръкъл- там са си.

# 400
  • London
Завиждам  Embarassed
Снимки ще има ли?  Simple Smile

МГМ, Руска и Пресияна са отразители на събитието.

# 401
Вече и официалната информация е променена и градините ще са готови за 48 часа, а не за 24. Peace

"Now, your Orchard will be harvestable once every 48 hours. When you harvest it, you’ll gain the total amount of coins each of the trees would normally give during a harvest if they were placed individually on the farm. "

# 402
  • София
А пропо извадих едно дърво от комплектованите с 20 и не ми отваря празните върнах го без проблем на мястото, но навсякъде е фул. Не случаино пиша по въпроса защото купувам дървета и в един момент не го прие а оставих на полето. Нека тези които твърдят че имат повече от 5 пълни да покажат
.

http://www.facebook.com/?ref=home#!/photo.php?fbid=174251732585049&set=a.103006886376201.6264.100000006698416

ето ги моите вече 8

# 403
арджуната мисля, че се подарък през официалният сайт на играта Wink

Да, ама вече я няма  Sad

# 404
Няма смисъл да го оборваме. Това е някакъв бъг. И на мен едната градина веднъж се вижда празна(повтарям вижда се, а не е реално) друг път е пълна. И при теб е така. Щом ти пише, че имаш 20/20 значи е пълна.
Имаш право убедих се че е бъг - имах в някои сложени 5-6 дръвчета в други  въоще не слагах (празни).
Сега открих бъга като извадя едно (дори в празната) се напълни и връщам обратно и вече имам 11 пълни. Тези които се рефрешнаха ги нямаше в фермата преди т.е са ми подарък от бъга.

Общи условия

Активация на акаунт