FarmVille - 35 тема

• 36 445
  • 760
  •   1
Отговори
# 405
Вече и официалната информация е променена и градините ще са готови за 48 часа, а не за 24. Peace

"Now, your Orchard will be harvestable once every 48 hours. When you harvest it, you’ll gain the total amount of coins each of the trees would normally give during a harvest if they were placed individually on the farm. "

Знаех си аз

# 406
Аз мойта я виждам празна а вътре има 20 дръвчета, а си седи все празна newsm78

# 407
  • not found
Как си вземате повече от 2 orchard ? С ФВ пари ли ?

# 408
  • UK
От няколко дни не съм кой знае колко активна в играта и в темата, затова питам, уж всичко чета, ама може да съм пропуснала, защо няма никакви бушели в маркета за взимане от съседи?

# 409
Всичко, от което имаме нужда на едно място Peace

http://dooiespons.com/farmville/

1. Трябва да сме влезли в профила си във фейсбук
2. Избираме вида и броя на подаръка
3. Go!

# 410
Здравейте! Въпрос към "конярите" - можете ли да въртите кончета по обикновения начин, т.е. без ботове?
Вкарвам кон на над 34%, зарежда се конюшнята, но като вкарам втори кон и конюшнята се занулява, става на 0% и не може да се обере. Някакъв бъг при мен ли е това или е така при всички? Ако вече не мога да въртя коне ще зарежа фермата, отнеха ми единственото удоволствие.

# 411
  • London
Здравейте! Въпрос към "конярите" - можете ли да въртите кончета по обикновения начин, т.е. без ботове?
Вкарвам кон на над 34%, зарежда се конюшнята, но като вкарам втори кон и конюшнята се занулява, става на 0% и не може да се обере. Някакъв бъг при мен ли е това или е така при всички? Ако вече не мога да въртя коне ще зарежа фермата, отнеха ми единственото удоволствие.

Лилянчо ето : http://farmvillefreak.com/farmville-question/a-sad-day-for-farmv … le-horse-breeders

# 412
  • София
Всичко, от което имаме нужда на едно място Peace

http://dooiespons.com/farmville/

1. Трябва да сме влезли в профила си във фейсбук
2. Избираме вида и броя на подаръка
3. Go!
  bouquet

# 413
Извинете ме за въпроса,мноого бързо изписвате страниците,а и не разбирам много от нещата,защото пишете на английски.Бихте ли ми казали като ми е готова градинката за овошките,сега овошки как да набавя?
Благодаря предварително

# 414
видях,купих малко дръвчета,а други взех от моите във фермата.Нали няма значение,че не са еднакви и времето за узряване е различно?

# 415
От няколко дни не съм кой знае колко активна в играта и в темата, затова питам, уж всичко чета, ама може да съм пропуснала, защо няма никакви бушели в маркета за взимане от съседи?
може би защото имаш 100 бушела и не ти позволява да вземеш нови докато не махнеш някои от старите

# 416
  • София
Не е това причината. Има бъг, докладвано е за него, остава само да се надяваме, че скоро ще го оправят.

# 417
Лилянчо ето : http://farmvillefreak.com/farmville-question/a-sad-day-for-farmv … le-horse-breeders
Благодаря! Изясни ми се, направих проби, успешни. Simple Smile
Разликата е, че слагам конете в обратен ред - конят, който ще зарежда конюшнята ( над 34%) се слага най-накрая:)

# 418
Здравейте на всички!
В момента съм на ниво 51 мога ли да използвам БОГА зареди горивото и парите? Sad Някой ако може ми обясни как си инсталирам БОГА пробвах всичко точно както е описано и не става  newsm78

Трябва да се молиш, мноооого да се молиш  smile3521

hahaha hahaha hahaha

Пък аз искам да Ви кажа, че вчерашната среща беше върха. Hug

Ето ме и мен тук  Laughing
Страхотно си изкарахме снощи.... и искам пак  Hug
И аз чакам снимки  Naughty

И да не е като спам, че снощи не можах да питам да попитам сега .... за това новото с дърветата, че нещо не мога да го схвана Twisted Evil
Сложих от мойте дървета... прие ги, но нещо не ми дава да ги поливам ..... защо ли ???? Rolling Eyes

# 419
  • София
Когато е готово за обиране, можеш да намериш семенце, което да посадиш и да поливаш, за да порасне. Дърветата в градината нямат нужда от поливане.

Общи условия

Активация на акаунт