FarmVille - 35 тема

• 36 445
  • 760
  •   1
Отговори
# 435
Аре стига сте с тия овощни градини, де!
Вземете произведете нещо най- после!
.... цял ден страдам от недостиг на бушели  Crossing Arms

За тая работа има Unlimited Bushel Links Mr. Green

Кеде е ? Питах преди 2,3 страници, но никой не ми отговори...

# 436
# 437
Аре стига сте с тия овощни градини, де!
Вземете произведете нещо най- после!
.... цял ден страдам от недостиг на бушели  Crossing Arms

За тая работа има Unlimited Bushel Links Mr. Green
Ми така кажи де  Mr. Green

# 438
Аз пак да питам - има ли линкове за колекцията от пера и копчета?

# 439

Unlimited ли, поне аз не съм срещал  Rolling Eyes

# 440

Unlimited ли, поне аз не съм срещал  Rolling Eyes

не не,да се пращат като подаръци.

# 441
Един въпрос - вчера като въртях кравите ми даваше Аут оф .... а днес като вкарам една готова, после още една готова и неготова (белтед крава) ми занулява и няма пари... вие имате ли проблем с въртенето на кравите?

И от днес забелязах, че вече могат да се връщат труфели.

# 442
  • София
Един въпрос - вчера като въртях кравите ми даваше Аут оф .... а днес като вкарам една готова, после още една готова и неготова (белтед крава) ми занулява и няма пари... вие имате ли проблем с въртенето на кравите?

По-нагоре Лилянчо е написала как върти конете, прочети и пробвай!

# 443

По-нагоре Лилянчо е написала как върти конете, прочети и пробвай!

Прочетох преди да пиша, просто никой не е написал за кравите.... при конете въртенето е заради малките кончета, там няма пари от въртенето, т.е. бяха писали, че се губят, но при кравите въртенето е за пари основно и затова попитах ... утре ще пробвам.

# 444
Искам да питам, ако в едната градина имам 2 портокалови дървета, в другата 1, а в третата 2 отново, като я обирам мастерирането и от трите градини ли ще се отчита, или от всяка градина трябва да направя X обирания?

# 445
Искам да питам, ако в едната градина имам 2 портокалови дървета, в другата 1, а в третата 2 отново, като я обирам мастерирането и от трите градини ли ще се отчита, или от всяка градина трябва да направя X обирания?
Боя се, че не разбрах?

# 446
Боя се, че не разбрах?
Значи, в градина 1 имам 1 дърво.
в градина 2 - 2 дървета.
в градина 3 - 3 дървета.
За първа звезда иска 75 обирания ( примерно). На всяка градина ли трябва да направя 75 обирания, за да взема първа звезда от даденото дърво, или когато обирам и трите градини печеля общо 6 обирания, които се отчитат на всички ферми?

# 447
Боя се, че не разбрах?
Значи, в градина 1 имам 1 дърво.
в градина 2 - 2 дървета.
в градина 3 - 3 дървета.
За първа звезда иска 75 обирания ( примерно). На всяка градина ли трябва да направя 75 обирания, за да взема първа звезда от даденото дърво, или когато обирам и трите градини печеля общо 6 обирания, които се отчитат на всички ферми?

Би трябвало да ти отчете броя на обраните дървета - общо 6.  Нали затова може вътре да слагаш различни...

# 448
Доколкото разбрах не зачита само обирането на градината ,а се отнася за всички обрани дръвчета.Току що си обрах мой те с берачката и ми ги отчете.

# 449
  • София
Доколкото разбрах не зачита само обирането на градината ,а се отнася за всички обрани дръвчета.Току що си обрах мой те с берачката и ми ги отчете.

Значи мога да си обирам дърветата с берачката и ще ми се отчита за мастерирането,
а въпросните градини да ги обирам за семена, от които като ги поливам ще пораснат нови видове дървета?
Правилно ли съм разбрала поредната новост в играта?

Общи условия

Активация на акаунт