FarmVille - 35 тема

• 36 445
  • 760
  •   1
Отговори
# 585
  • София
Уффф, при мен спешъл деливърите отварят само гориво и тухли, при положение, че нямам лейки .....

Трябва да имаш "нуждаещо" се дръвче.  Wink

# 586
  • София
Уффф, при мен спешъл деливърите отварят само гориво и тухли, при положение, че нямам лейки .....

Трябва да имаш "нуждаещо" се дръвче.  Wink

Ааа, мерси - пропуснала съм това необходимо условие, ще пробвам - значи да има дръвче на терена.

# 587
  • София

Трябва да имаш "нуждаещо" се дръвче.  Wink

Ааа, мерси - пропуснала съм това необходимо условие, ще пробвам.

При мен става, няма как да не стане и при теб!  Wink

# 588
Здравейте. При мен дори и да има нуждаещо дърво пак ми се появяват други неща. По рано така ми се появиха доста неща от които нямах нужда и сега пак.
Знам, че е питано 100 пъти най-малко и четох на първа страница на стара тема, но моя приятелка има нужда от помощ и не мога да и помогна...

тя не вижда на стената си нищо от фермата... аз изпълних стъпките над играта, разреших да се публикуват, долу в лентата не видях да са забранени публикациите и отметнах играта в Настройки на профила (известия), но няма и няма публикации. Като вляза в профила на някого ги виждам, но така нищо не може да се вземе.

Моля ви, кажете ми  Hug
Отиди долу на страницата най ниско, после натисни промяна на настройките. Излиза ти един прозорец. Пише колко човека да се показват в последниите новини. Има едно малк опрозорче, напиши по голяма цифра (примерно 300) и запази настройките после.
Аз играя от почти 7- 8 месеца и до скоро ми се появяваха само 5-6 човека, а имам около 120. Дано там е проблема. Успех.  Hug

# 589
  • София
Моля за 100% проверена информация - ако натисна бутона sell all на гифтбокса, ще ми оцелеят ли ратайчетата и фертилизаторите и лейките и храната за животни?

# 590
Ратайчетата и фертилизаторите оцеляват на 100%, но другите незнам. Примерно бонбоните не оцеляваха.

# 591
лейките и храната - не....

# 592
Здравейте. При мен дори и да има нуждаещо дърво пак ми се появяват други неща. По рано така ми се появиха доста неща от които нямах нужда и сега пак.
Знам, че е питано 100 пъти най-малко и четох на първа страница на стара тема, но моя приятелка има нужда от помощ и не мога да и помогна...

тя не вижда на стената си нищо от фермата... аз изпълних стъпките над играта, разреших да се публикуват, долу в лентата не видях да са забранени публикациите и отметнах играта в Настройки на профила (известия), но няма и няма публикации. Като вляза в профила на някого ги виждам, но така нищо не може да се вземе.

Моля ви, кажете ми  Hug
Отиди долу на страницата най ниско, после натисни промяна на настройките. Излиза ти един прозорец. Пише колко човека да се показват в последниите новини. Има едно малк опрозорче, напиши по голяма цифра (примерно 300) и запази настройките после.
Аз играя от почти 7- 8 месеца и до скоро ми се появяваха само 5-6 човека, а имам около 120. Дано там е проблема. Успех.  Hug

Много ти благодаря. Така е направено - много хора са ... дано се оправи. Този фейс прави странни неща.

Моля за 100% проверена информация - ако натисна бутона sell all на гифтбокса, ще ми оцелеят ли ратайчетата и фертилизаторите и лейките и храната за животни?

храната, лейките, специалните доставки - НЕ!

# 593
и при мен храна, лейки и спешъл деливъри не оцеляха Peace

# 594
Новият Toolbox за врътка на дърветата в овощните градини  Hug

Може ли малко разяснения  newsm78

и на мен ми е интересно  newsm78

Работи на принципа с животните - готово дръвче се поставя в градината, тя светва 100%, добавят се 19 обрани дръвчета вътре и те стават готови, вядат се навън 19-те и се обират, пък се връщат вътре при готовото и пак стават за бране... и така до безкрайност винаги имаме дръвчета за обиране.

Toolbox се разархивира в папка Plugins на Farmvillebot. Стартираме бота и от Plugins->Toolbox->FarmGold в OrchardBuilding задаваме желания брой врътки /цикли/, Save changes. 

Ето log на работещ с orchards FarmGold: 

Методът се използва за бързо мастериране на дръвчетата. Аз например имам 10 градини с 20 дръвчета или 200 бр. В случая от шота съм задал 10 цикъла или това прави 2000 обирания /mastery/. Както личи от лога 20 дръвчета се обират за 10 секунди. За съжаление при този начин на бране не се получават семена, а PX_links все още не е ъпдейтнат да записва линковете с наградите от обирането на градините.

# 595

Моля ви, кажете ми  Hug
при мен се получи блокирала съм новините на приложението благодаря

# 596
Да се похваля! На мен от едно обиране на градинката ми даде 4 нови дръвчета! smile3503

# 597
Да се похваля! На мен от едно обиране на градинката ми даде 4 нови дръвчета! smile3503

Искаш да кажеш семенца Wink

Да ви се похваля и аз - първо ми се стори, че е случайност, но го повторих и пак с успех. А сега виждам, че споменават за това и във форума на бота.

Като поставите семето на дръвчето във фермата, позиционирайте върху него и дайте Complete now. Ще ви потърси 10 кеша. Не се панирайте, вместо това дайте рефреш /F5/ и след презареждане на страницата дръвчето вече ще е пораснало, а кеша ще си стои непокътнат Peace

# 598
При мен от както, съм направила градинката миналата седмица,ми е светнала само веднъж.Вашите през какво време ги обирате? Сутринта даже за разкош ми беше изчезнала. И не ми дава изобщо нищо да правя по нея,не мога да разбера бъг ли е ,или аз не правя нещо правилно.

# 599

Да ви се похваля и аз - първо ми се стори, че е случайност, но го повторих и пак с успех. А сега виждам, че споменават за това и във форума на бота.

Като поставите семето на дръвчето във фермата, позиционирайте върху него и дайте Complete now. Ще ви потърси 10 кеша. Не се панирайте, вместо това дайте рефреш /F5/ и след презареждане на страницата дръвчето вече ще е пораснало, а кеша ще си стои непокътнат Peace

Само забравяш да споменеш, че засега е така. След време ще оправят бъга и ще започне да изчезва кеша и.....малиии.

Последна редакция: вт, 09 ное 2010, 12:10 от rostan

Общи условия

Активация на акаунт