FarmVille - 35 тема

• 36 445
  • 760
  •   1
Отговори
# 600
Привет на всички.До сега нямах смелост да ви пиша,но ви следях темичките.От няколко месеца играя и аз,но са ми нужни съседи.Всеки който желае може да се спреятели  с мен.Svetla Dimitrova

# 601
  • Бургас
Привет на всички.До сега нямах смелост да ви пиша,но ви следях темичките.От няколко месеца играя и аз,но са ми нужни съседи.Всеки който желае може да се спреятели  с мен.Svetla Dimitrova

На това име излизат над 100 резултата Whistling Ако дадеш мейл има много по-голяма вероятност да си намериш съседи Peace

# 602

Да ви се похваля и аз - първо ми се стори, че е случайност, но го повторих и пак с успех. А сега виждам, че споменават за това и във форума на бота.

Като поставите семето на дръвчето във фермата, позиционирайте върху него и дайте Complete now. Ще ви потърси 10 кеша. Не се панирайте, вместо това дайте рефреш /F5/ и след презареждане на страницата дръвчето вече ще е пораснало, а кеша ще си стои непокътнат Peace

Само забравяш да споменеш, че засега е така. След време ще оправят бъга и ще започне да изчезва кеша и.....малиии.

Е да, но може и без риск с кеша. Аз например дадох рифреш веднага след като ме попита за кеша, без да потвърдя. И взе че се получи, без капчица риск  Hug

Недостатък при моя метод е, че няма как да споделиш линка за новото дръвче. Докато ако рискуваш 10-те кеша те допуска до публикация.

# 603
Вече съм горд собственик на пет табелки за дръвчета Sunglasses

# 604
Е да, но може и без риск с кеша. Аз например дадох рифреш веднага след като ме попита за кеша, без да потвърдя. И взе че се получи, без капчица риск  Hug

Недостатък при моя метод е, че няма как да споделиш линка за новото дръвче. Докато ако рискуваш 10-те кеша те допуска до публикация.
Защото не си оставяш вратичка-затова се обаждам. А в този форум е много важно да си оставяш вратичка. Пък при условие, че имам неограничен достъп до лейки с вода нямам никакво намерение да ставам 'сапьор'. Такива много. Ти му казваш "Не пипай"- то "Я да пробвам аз".

# 605
Забравих да го добавя slanceto0701@abv.bg Svetla Dimitrova ще ви бада благодарна.  bouquet

# 606
Искам да се оплача...вече наколко пъти си обирам градинките и никакви семена не ми дават...аз ли не правя нещо както трябва?! ooooh!...има ли и други с такъв проблем???

# 607
Забравих да го добавя slanceto0701@abv.bg Svetla Dimitrova ще ви бада благодарна.  bouquet
Добавих те  Hug
Галена, аз съм същата. Явно не  дават винаги.

# 608
А дали е така защото дърветата ми не са от 1 вид?

# 609
  • София

В моята градинка бяха 5-6 вида и ми даде още при първото обиране Peace

# 610
Здравейте! Ако някой ме иска за съсед poli.nati@abv.bg

# 611

В моята градинка бяха 5-6 вида и ми даде още при първото обиране Peace

Значи чакане му е майката  Peace

# 612

Защото не си оставяш вратичка-затова се обаждам. А в този форум е много важно да си оставяш вратичка. Пък при условие, че имам неограничен достъп до лейки с вода нямам никакво намерение да ставам 'сапьор'. Такива много. Ти му казваш "Не пипай"- то "Я да пробвам аз".

Да, наистина 10 кеша са си много и рискът определено не си заслужава, понеже във всеки един момент от Зинга могат да закърпят положението и тогава наистина ще има "малее". Но дори и да имаме лейки пак се губи време, докато тук всичко става на момента. От друга страна пък е приятно да наблюдаваш как нещо израсва постепенно пред очите ти - тръпката е в това да усещаш как усилията ти се възнаграждават постепенно... Все пак за тези, които решат да опитат ето и видео на въпросната процедура:

http://www.youtube.com/watch?v=o_T9VPZTdZc

# 613
  • София
Добавих ви и двете, Стаси и Светла.  Simple Smile

# 614
Няма недостатък  Laughing аз пък пробвах на две ферми и публикувам, даже на основната "обработих" 5 семенца докато има кеш и при рефреша се върнаха. Интересното е че иска различен кеш според това какво дърво ще се падне

Последна редакция: вт, 09 ное 2010, 15:23 от Dundy

Общи условия

Активация на акаунт