FarmVille - 35 тема

• 36 445
  • 760
  •   1
Отговори
# 615
Искам да се оплача...вече наколко пъти си обирам градинките и никакви семена не ми дават...аз ли не правя нещо както трябва?! ooooh!...има ли и други с такъв проблем???
Същия проблем имам и аз

# 616
Ъъъъъъ, малко странен и тъп въпрос  Embarassed.....има ли опция сградите да се въртят......и къде е тя newsm78........имам спомени,че пуснаха такава пролетта, но сега се опитвам да си врътна  детското и не я намирам.........

# 617
# 618
къде е тя newsm78........имам спомени,че пуснаха такава пролетта......
Rolling Eyes

# 619
Недостатък при моя метод е, че няма как да споделиш линка за новото дръвче. Докато ако рискуваш 10-те кеша те допуска до публикация.
Няма недостатък  Laughing аз пък пробвах на две ферми и публикувам, даже на основната "обработих" 5 семенца докато има кеш и при рефреша се върнаха. Интересното е че иска различен кеш според това какво дърво ще се падне
Значи ти ще играеш ролята на сапьора. Когато оправят бъга ще се обадиш- нали. Peace

# 620

Въртят се само тези който имам опция да се въртят.Като ги маркираш ти изписва- премести, продай, завърти...

# 621
Новият Toolbox за врътка на дърветата в овощните градини  Hug

Може ли малко разяснения  newsm78

и на мен ми е интересно  newsm78

Работи на принципа с животните - готово дръвче се поставя в градината, тя светва 100%, добавят се 19 обрани дръвчета вътре и те стават готови, вядат се навън 19-те и се обират, пък се връщат вътре при готовото и пак стават за бране... и така до безкрайност винаги имаме дръвчета за обиране.

Toolbox се разархивира в папка Plugins на Farmvillebot. Стартираме бота и от Plugins->Toolbox->FarmGold в OrchardBuilding задаваме желания брой врътки /цикли/, Save changes. 

Методът се използва за бързо мастериране на дръвчетата. Аз например имам 10 градини с 20 дръвчета или 200 бр. В случая от шота съм задал 10 цикъла или това прави 2000 обирания /mastery/. Както личи от лога 20 дръвчета се обират за 10 секунди. За съжаление при този начин на бране не се получават семена, а PX_links все още не е ъпдейтнат да записва линковете с наградите от обирането на градините.

Проблемът е че не успях да сваля нищо от този линк който даде , излиза ми текстови документ  Rolling Eyes

# 622
При мен вече онова с линковете, дето си въвеждам броя не работи
Поне при деливъритата де

# 623
# 624
Поне при деливъритата де

Аз ги получавам в кутията и ги използвам нормално до момента в който рефрешна- е тогава заминават по дяволите..... Crazy

# 625
Поне при деливъритата де

Аз ги получавам в кутията и ги използвам нормално до момента в който рефрешна- е тогава заминават по дяволите..... Crazy
на дъщеря ми кравите не и ги дава после влязох в моита и си ми даде всичко и кутии и крави,имам обаче друг проблем от 3 часа  вече не си виждам съседите само някакви човечета вместо снимките и сега и на мен не ми дава бушели що тъй??????? newsm78

# 626
  • София
При мен си работи ...

# 627
ГЮ полудява - през минута ми взима по 200 неща,рефрешвам го и пак... а в кутията - нищо, освен тези неща, които имах преди... Sad

# 628
на още две ферми не си виждам съседите и не ми дава бушели Sad Cry

# 629
на още две ферми не си виждам съседите и не ми дава бушели Sad Cry
Натоварен е сайта, затова не ти се виждат аватарите на съседите.....при слаб нет също става така.......за бушелите,провери дали имаш място....

Общи условия

Активация на акаунт