Не можах да открия темата
Утре ще пиша,досега четах
Лека вечер!

Лазар ходи на градина, Митко на училище, курсове и уроци, а майка им се шляе - разхожда се между споменатите институции, работата, печката и пералнята. 
Пу за нас! 
.. и нашите днес се връщат от холандско. Стояха там повече от месец да гледат племенника. Той е на 4 години и отгоре и още ходеше в памперс, по този повод са го изключили от градината/училището
другата му баба го е гледала и нищо - ни говори, ни рисува... абе кофти история. При майка ми няма 5-6, за 1 месец го е научила да си ходи в тоалетната, целия й репертоар от песнички, вече говори с изречения и т.н.... с една дума детето си е умничко, ама няма кой да се занимава с него
от друга страна не искат и да й го дават тук като идва, все седи при другата баба (снаха ми си е българка), абе кофти за детето. Дано поне го върнат в училище и там да дръпне. Иначе снаха ми си работи в Прага и брат ми сам се оправя с него, тя ходи при тях само събота и неделя, което време е заделено за козметици и масажисти.. абе наоплаках ви се
и мама и тати успяха да отдъхнат малко. Емо си ляга към 7-8 и вечер все едно сме без деца. Е после ме вдига в 6, ама няма как.. То вярно, че с Рали наоколо е по-трудно, но пък е по-леко на душата 

а винаги е жално за детенцето когато се случва така. А другата баба как не се занимава с него? какво правят по цял ден?!
А на кой прилича - незнам, тя толкова ще се мени всеки ден и веднъж ще прилича на теб, после на баща си, а после на брат си, а после на леля ти

Да се оправяте, хей!
Да е жива и здрава Мила, да й се слави името 

Според мен има черти и от двамата, но те си приличат - чула съм, че хората, които си подхождат си приличат
Сещам се за няколко такива примера 

Хайде, да си поговорим за децата ни, талантите и допълнителните дейности, които посещават. Моята Мила например е много артистична. Много обича изявите пред публика, ходи на пеене и танци. Иска да стане актриса
Баткото не го влече сцената, танцува народни танци ,заради колектива и удоволствието и когато трябва да се изяви го прави, но мотивите му не са възхищението на другите. Незная дали ,защото са от различни полове, но по много различен начин приемат "сцената"

Очертава се спортен тип - където има игра, тичане, ритане, плуване той е насреща
Ходи на таекуондо, но не знам как му харесва с тази дисциплина там