Прах за пране и омекотители / тема 2

• 118 121
  • 747
  •   1
Отговори
# 525
Това е една от любимите ми теми..
малко офф топик : какво ли ще е това  " мляко от памук "  Thinking / то е като " екстрат от перли /  Wink

# 526
  • Бургас
Точно това е! Simple SmileSimple SmileSimple Smile Laughing

# 527
Понеже темата е доста обширна и я четох малко през ред, та не видях да коментирате новите за нашия пазар течни препарати на дози. Едни меки, много приятни възглавнички, които съдържат, според описанието, всичко - и калгонит против варовика, и омекотител, и прах. Пера от скоро с тях и съм доволна, но все пак да чуя и вашето мнение. Ето за това става дума http://www.preparati-kozmetika.com/ariel-techni-dozi-za-prane-34-br.html

И аз ги имам,но още не съм прала с тях,зарила съм се с прахове и омекотители Crazy
Поръчах си този:
http://www.preparati-kozmetika.com/ariel-techen-bio-preparat-za-prane-667-ml.html
Не съм го пробвала до сега и един омекотител,който също ще ми е за сефте:
http://www.preparati-kozmetika.com/apta-omekotitel-praskova-3-l.html

# 528
Понеже темата е доста обширна и я четох малко през ред, та не видях да коментирате новите за нашия пазар течни препарати на дози. Едни меки, много приятни възглавнички, които съдържат, според описанието, всичко - и калгонит против варовика, и омекотител, и прах. Пера от скоро с тях и съм доволна, но все пак да чуя и вашето мнение. Ето за това става дума http://www.preparati-kozmetika.com/ariel-techni-dozi-za-prane-34-br.html

Течните дози излизат по-скъпи за пране, отколкото другите видове перилни препарати, защото производството им е доста сложно. Всички видове перилни препарати съдържат вещества против котлен камък, а омекотителят не е точно омекотителят, който очакваш. Във всички продукти 2 в 1 омекотяваща съставка е главно много ситно смлян бентонит - минерал.
За млякото от памук какво да кажа. Вероятно има някакъв екстракт от памук. Все пак памукът е растение с корени, стъбла, листа и цветове; не очаквате екстрактът да е получен от стари тениски.  Laughing Та кози екстракт от памук си е маркетингов трик. Няма нищо общо нито с качеството на изпиране, нито с нежното действие на този продукт върху кожата. Така стоят нещата и с екстракта от алое в някои прахове.

# 529
Guess Who,а на теб кой ти е любимия прах и омекотител? Simple Smile
Може и да си писала,но моля те припомни ми.

# 530
  • Варна - Черна гора
Благодаря за полезната тема.   bouquet
В събота се разходих до Елитис - Запад във Варна и останах приятно изненадана.
Предлагат омекотители: Softlan - няколко аромата. Описанието на етикета е на немски. Цената за литър - 4,65 лв. 1 капачка е с вместимост 36 мл.; Quanto - 1 литър - 4,08 лв. налични са два аромата.; Cocolino - унгарски 1л. - 4,04 лв.
В актуалната им брошура има Dixan classico - италиански 18 дози за 3,39 лв;  Dash - P&G италиански - 1,71 кг. 18 пранета за 5,33 лв.
Доколкото съм запомнила от прочетеното тук Dash е немски продукт. Дали този в Елитис е читав?

# 531
Италианският Даш е различен от немския. Всъщност имам подозрения, че познатият ни Ариел в Италия се продава под името Даш, понеже италиански Ариел не съм виждала. Да, бива си го.

* * *

Guess Who,а на теб кой ти е любимия прах и омекотител? Simple Smile
Може и да си писала,но моля те припомни ми.

ОМО/Скип и другите му имена от Юниливър наравно с Персил/Диксан от Хенкел са ми любимите прахове.
От омекотителите - Комфорт/Коколино/Кажолин (Юниливър), жълт Ленор (Проктър и Гембъл), Куанто (Рекит Бенкизер), някои аромати на Софтлан/Суплин (Колгейт Палмолив).

# 532
  • Бургас
Течните дози излизат по-скъпи за пране, отколкото другите видове перилни препарати, защото производството им е доста сложно. Всички видове перилни препарати съдържат вещества против котлен камък, а омекотителят не е точно омекотителят, който очакваш. Във всички продукти 2 в 1 омекотяваща съставка е главно много ситно смлян бентонит - минерал.
За млякото от памук какво да кажа. Вероятно има някакъв екстракт от памук. Все пак памукът е растение с корени, стъбла, листа и цветове; не очаквате екстрактът да е получен от стари тениски.  Laughing Та кози екстракт от памук си е маркетингов трик. Няма нищо общо нито с качеството на изпиране, нито с нежното действие на този продукт върху кожата. Така стоят нещата и с екстракта от алое в някои прахове.
Laughing Много се веселих с обяснението за тениските  Laughing Laughing Laughing Твърдо вярвах, че екстрактът е от тениски и памучно бельо.  Laughing А затова, че омекотителят не е това, което очаквам, откъде знаеш какво очаквам?  Simple Smile Аз съм много доволна, тъй като дрехите са ароматизирани и омекотени, по-добре от използваните омекотители преди това. И в тази връзка, определено са ми насметка, тъй като не купувах евтини омекотители... всъщност ароматизатори... Simple Smile Слънчев ден ви желая! Wink

# 533
  • Варна - Черна гора
Дали пък не има в предвид екстракт от памучно семе newsm78

# 534
Laughing Много се веселих с обяснението за тениските  Laughing Laughing Laughing Твърдо вярвах, че екстрактът е от тениски и памучно бельо.  Laughing А затова, че омекотителят не е това, което очаквам, откъде знаеш какво очаквам?  Simple Smile Аз съм много доволна, тъй като дрехите са ароматизирани и омекотени, по-добре от използваните омекотители преди това. И в тази връзка, определено са ми насметка, тъй като не купувах евтини омекотители... всъщност ароматизатори... Simple Smile Слънчев ден ви желая! Wink

Повечето потребители смятат, че омекотителят в продуктите 2 в 1 е същият, който слагат при последното плакнене, затова уточних, че не е. А пък какво очакваш или не очакваш ти, само ти си знаеш.
А това за тениските беше шега, както се вижда от емотикона.

Радвам се, че си щастлива и доволна от покупката си и съжалявам, че си недоволна от моя коментар за новите за нашия пазар течни дози.

# 535
ОМО/Скип и другите му имена от Юниливър наравно с Персил/Диксан от Хенкел са ми любимите прахове.
От омекотителите - Комфорт/Коколино/Кажолин (Юниливър), жълт Ленор (Проктър и Гембъл), Куанто (Рекит Бенкизер), някои аромати на Софтлан/Суплин (Колгейт Палмолив).

А Ариел защо не го харесваш?

# 536
  • Бургас
И аз се шегувах и мога да кажа, че съм щастлива от общуването си с хора, с чувство за хумор! Flutter А един прах за пране, било то течен и с омекотител Rolling Eyes, никога, ама никога не може да бъде основание за моето щастие или не дай боже - нещастие! Peace Изобщо не съм казала, че коментарът ти не ми харесва! Напротив, приех го с нужната доза смях.  Laughing
Весел ден! И не се стягай толкова от 2 реда, казани на шега Simple Smile Peace Peace Peace Heart Eyes

# 537
Кисело грозденце, защото Ариел от държава до държава има големи разлики в качеството. Юниливър поддържат едно качество навсякъде. Хенкел предлагат по-ниско качство само в бившия източен блок. Тоест, отношението ми към Ариел е съвсем лично.

Последна редакция: вт, 08 фев 2011, 15:33 от Guess Who

# 538
Разбрах.Благодаря ти,Guess Who! Grinning
Записах си любимците ти и ще ти ходя по стъпките Wink
И да не забравя-всички на Сано Максима прахове ли са с фосфати,дали знаеш?
Няма да ги използвам,щом вредят.

# 539
Всички видове Сано прахове за пране са със съдържание на фосфати.

Общи условия

Активация на акаунт