Зъл ветрец навънка вее, а ФЕВРУАРЧЕ скача и вилнее!

• 25 585
  • 753
  •   1
Отговори
# 360
Теди,то май не става много за разходки в парка.Тук е такава виелица...Ралица по принцип е болна все още,но то и времето не е на наша страна.

# 361
О, ние  трябва да зарежем някъде, че няма виелица тук, но пък   umbrella

# 362
Миме, благодаря че ни мислиш. Засега положението е по-добре дано и така остане. Вчера направих една среднощна консултация с Галчето, за което много и благодаря. Много ми помогнаха съветите й и Йоан спа значително спокойно.

Гея, аз бях към 3 часа покрай църквата , но нямаше абсолютно никой там, а и никой не беше писал в колко точно ще се състой срещата. Така че не е въпроса в това, кой я организира.

За утре съм под много голям въпрос. Милото трябва да ходи на работа, на мен ми изникна нещо много спешно тук и сега се чудим какво да правим с Йоан. Ще се пробвам да включа майка ми в гледането, но не се знае дали ще мога. Така че може да се наложи да й закараме Йоан. Но до утре предполагам ще се разбере какво ще правим.

Дани, снощи докаот чакахме при педката, се срещнахме там с едни наши познати. Синът им беше със същите оплаквания от 2 дни, температура, разстройство , но и бонус повръщане. Явно я някакъв вирус. Надявам се искрено да не е Hug

Теди, аз не мога да се включа в дневната среща. Ще се радвам ако поне утре успеем да се видим.

# 363
Мира заспа преди малко,
май няма да успеем за 3ч.  Sad
Ако все пак стане в някакво по-нормално време къде да ви търсим?
За вечерната среща съм пас, Мира ще ми даде извинителна бележка...

# 364
То времето пак ни провали плановете и срещата отпадна  Confused Но с Мимито говорихме за утре сутрин в мола да се организираме ,ама тя ще каже кога и къде , че аз не съм много на ясно  Wink

А за вечерната среща много се надявам да мога да дойда , но майка ми не е с мен този път и ще трябва да приспя звяра и да го оставя на вуйчо ми евентуално и така  Grinning

М/у другото два дни вече говорят за виелици пък тук в Хаджи Димитър няма нищо  newsm78 какъв е тоя квартал -цяла София буря , пък тук спокойно  Thinking Е мрачно е от сутринта и сякаш всеки момент ще завали , ама вятър нЕма

А и да ви се похваля днес установих , че точно в нашия блок има пункт на една частна кухня и от утре сме на манджичка , а не на пюрета  Grinning , че мойто капризното от готовите пюрета вече яде само заешкото на хип  Crazy

Последна редакция: вт, 09 ное 2010, 14:40 от wondertedy7

# 365
и аз ще дойда на утрешната вечерна среща  smile3521

През деня съм сама и ми е трудно да стигна далеч с двете деца, още повече, че Зари е болна  Confused . А вечерта татито да му мисли, никога не е оставал сам с децата и ще разбeре какво ми е на мен всеки божи ден и нощ  Laughing

Гея, много се радвам за мъжа ти! Бързо възстановяване!  Hug

Бързо оздравяване на болничките!

Честито на всички, с повод за празнуване, които съм пропуснала!

Отивам да чета и да гледам снимки и клипчета!  Party

Последна редакция: нд, 14 ное 2010, 17:00 от dideroncho

# 366
Дани, вирусът, който изкарахме, беше със същите симптоми като вашите. Лошото беше, че 3 дни не можах да смъкна по никакъв начин температурата.
Деси, ние също често правим ларингити, Яна кашля и има нещо като спазми, но Ериусът на нас доста ни помага.
Дано всички болни родители и дечица да оздравяват.

# 367
  • София
на Алекс му спадна температурата и дано повече не вдига.Ще видим по-късно как ще е.

# 368
  • София
Тези 3-дневни температури ме връщат към нашите премеждия Sad Искрено съчувствам на всички ви!  Hug

Аз съм в 3-дневни болнични, че няма кой да я гледа малката, а този път сме решили да изчакаме да спре съвсем кашлицата преди да я пуснем пак на ясла
Днес бяхме на консултация - ръста не можа да го измери - писа 87, а тя е над 90 според мен... Килограмите обаче са си все същите - 10,900  Joy

Аз пак имам пробл. в работата, но не си струва да ви занимавам; по-скоро когато има по-съществено развитие ще пиша Simple Smile

Коте, ще идваш ли на срещата утре?

# 369
Моля ви, за недоразбралите като мен  Embarassed, някой отново да напише кога и къде точно е вечерната среща, че напоследък така съм изтрещяла, че с удоволствие бих дошла, ако успея да се измъкна и да ви видя.
 Hug

# 370
Момичета, знаете ли къде в София има магазинчета за мъниста, закопчалки и т.н.? Моя приятелка е в болница в София и има нужда с нещо да се занимава, искам да организирам някой да и купи и занесе мъниста, закопчалки, конци, ножички и т.н., за да прави бижута. Предварително благодаря за информацията Simple Smile

# 371
Яна, аз знам и утре така и така ще слизам към центъра мога да мина и да и напазарувам.Само кажи в коя болница е,дай на лични телефон,да ми кажеш и какво точно да и взема,ако имаш идея.Там има всичко.

# 372
Яна,на ул."Кърниградска"14 и на бул."Патриарх Евтимий" 9 има магазини от веригата "No name",където има такива неща.Стана ми интересно и проверих в Гугъл... Laughing Идеята ти е страхотна и приятелката ти сигурно много ще се зарадва на такъв жест!

Алхимикова е експедитивна както винаги!  Mr. Green

# 373
Момичета, знаете ли къде в София има магазинчета за мъниста, закопчалки и т.н.? Моя приятелка е в болница в София и има нужда с нещо да се занимава, искам да организирам някой да и купи и занесе мъниста, закопчалки, конци, ножички и т.н., за да прави бижута. Предварително благодаря за информацията Simple Smile

Има магазин за мъниста близо до Цум. Имат и сайт и може да разгледаш и пазаруваш направо от там  Hug
www.-spam140-

# 374
Да се отбележа и аз.... нашата черна серия продължава - децата, слава Богу, са почти здрави вече, Дани кашля малко и е хремава, но за сметка на това пък майка ми в събота си счупи ръката на гробищата  Shocked ooooh! Има една вада с мостче, та тя на него се пъдхлъзнала и паднала във водата! Като си представя какво се е случило счупената ръка е най-малкия дявол, благодаря отново на Господ за това.

Та в момента не знам кой кого гледа и кой на кого помаага, но поне не е сама, а и аз не съм сама.

Та по същество - понеже мноооого искам да дойда утре съм ангажирала една жена да дойде у нас да помага на майка ми (мъж ми ОТНОВО е в Пловдив) с децата и ЩЕ ДОЙДА  newsm44 newsm44

Миме, донеси благата, Диде много се радвам, че ще успееш да дойдеш. Дано се съберем повече да поклюкаме като едно време  lalalala

Гея, много се радвам за резултатите и бързото възстановяване на съпруга ти и много благодаря за жеста, макар че ми е много неудобно така, не мога да се реванширам, много си далеч вече. Надявам се да мога да го направя следващия път.

Хубава вечер и надявам се утре да се видим  Hug

P.S. И аз моля за мястото на срещата още веднъж, щот' съм блондинка и не помня кой го беше писал  Embarassed  

Общи условия

Активация на акаунт