Зъл ветрец навънка вее, а ФЕВРУАРЧЕ скача и вилнее!

• 25 583
  • 753
  •   1
Отговори
# 435
Деси, ми то клюки няма. Видяхме се, поприказвахме, пийнахме, хапнахме, и все весели неща.
Дойдоха и Мимето, Мечи и Дидето. Това за назидание на другите с по едно дете дето не могат да дойдат Wink
С Теди, на бързо се видяхме, защото тя се включи по-късно.

Йоли да ти е жив и здрав рожденика. Много да ви слуша, глези и обича с Дени. Чудесно меню. Успех в приготовленията.

Аз днес се чувствам ужасно зле и май започвам да се разболявам, защото такава глава и гърло ме болят , че не е истина.

# 436
  • София
biserche, bori 1, carbo, dessita_i, dorabella, GALL78, Jessika123, larakroft1, pretty_mimi и 1 Гост преглежда(т) тази тема

Е, това е друго нещо Simple Smile

# 437
Привет,
завидях ви, назиданието си го бива  Embarassed
Чакам и аз поне на снимки да ви видя.
Не дойдох снощи само защото явно съм бацило-разпространител и не беше разумно да се появя и да ви "поръся" с бацилите си. Майка ми прихвана, явно от мен и сега "кротувам" и се надявам Михел да не го повтори.

Йоли - жив и здрав да е рожденника ви днес! Да ви обича, обгрижва и цени, както и вие него!!!
И мен ме уби с тези вкусотии, потекоха ми лигите,  Joy не ще и дума - няма да има гладни или недоволни на празника ви.

Виви,   Flowers Rose Flowers Rose приеми и моите съболезнования за братовчед ти Hug
Бог да даде сили на семейството да се справи с мъката.

Бори, имаш палци, силно стиснати и от нас!

Деска, при мен вируса го пресече големите ампули витамин Ц, пробвай го + всичко останало. Дано бързо се пребориш!

# 438
Мерси момичета за стиснатите палци  bouquetМарте, ще се разбере другата седмица Simple Smile

Йоли, страхотно меню, да е жив и здрав рожденника и мнооого години щастие ви желая!Весело изкарване!

Деска, дано ти се размине разболяването!

Мимеееее,къде си,а снимките?

Миленка, как се чувстваш?

Ето ни и нас:http://www.facebook.com/photo.php?fbid=151907578188023&set=a.106264076085707.3697.100001063452855

Последна редакция: чт, 11 ное 2010, 14:20 от bori 1

# 439
Аз като ви казвам,че не ми върви с компютрите.... ooooh!
На следващата сутрин,след като ви писах,отново бях започнала да пиша,когато компютъра ми тотално превъртя...Като ми наизскачаха едни глупости на екрана,едни чудесии,вируси и подобни...полудяяяя Crazy
Очевидно се беше наблъскал яко с вируси,та се наложи спешно да го нося на брат ми за преинсталация.Добре че той беше свободен,щото щях да си чакам до другия понеделник ,за да ми го оправят.. Confused
Сега вече мога и да слушам клипчетата,не само да ги гледам Mr. Green
Ми то аз пак изпуснах 3-4 странички,така че засега само ще ви се покажем,защото сте ни забравили сигурно Blush
И даааа,на мен също ми е много приятно да се запозная с вас.Много сте мили,радвам се,че съм във вашите редици Laughing Ми то...аз..отдавна ви следя,но все ме беше срам да пиша Mr. Green

Ето ни в целият ни блясък Mr. Green

Ъъъ,ШЪ мЪ прощавате,че прекалих,ама като се показваме напоследък веднъж в годината сега наваксвам Blush

# 440
Фокси, страхотни пъстри есенни снимки!!!! Много сте хубави както винаги!

Аз не пиша но чета всичко Wink просто не мога да се съсредоточа да напиша нещо смислено с двете ревящи и пищящи деца зад гърба ми Crazy лудницата е ПЪЛНА Crazy

# 441
Вержи,двамата сладури все повече си пиличат и са все усмихнати .

Мимееееее,къде са снимките  newsm78

# 442
foxy,
Много са готини сладурите и колко са пораснали само!  Heart Eyes
Русо ли виждам в твоите коси?  Thinking

# 443
foxy,
Много са готини сладурите и колко са пораснали само!  Heart Eyes
Русо ли виждам в твоите коси?  Thinking

Правилно виждаш Laughing Имам кичури,но те са от поне 3 месеца.Сега пак съм на вълна дълга коса,та си я пускам,но смятам а си остана с кичури..поне засега.
Раде,недей така бе душа..Аз пък си мисля,че са доста различни и напоследък хората вече не ги бъркат.Казват,че са различни.Вече не ме питат постоянно `ама те май са еднояйчни,а...` Laughing
На живо са си  различни.На снимките си приличат доста, само  защото и двамата са постригани еднакво..

Мацки,сега си търся клавиатура,защото половината копчета на тази не работят.След тия двамцата сладура нищо здраво не остава ooooh!

# 444
Цял ден се мъчих да ги кача тъпите снимки някъде и компа ми зацепваше #Cussing outНай-накрая успях,ето малко...
Мая и Евуна Heart Eyesна лафче Wink
Какво ще кажете как и отиват на Теди едни близнета Mr. Green

# 445
  • в гората
 Миме, много сладки снимки на малките мацки . Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes И големите мацки сте супер, а другото Миме има много сладко коремче. Heart Eyes  Heart Eyes Heart Eyes

# 446
Страхотни снимки както винаги!

# 447
  • София
Momicheta, dobro utro! Simple Smile
Dosta mi e pripovdignato dnes i zatova imam nujda ot malko stisnati palci i polojitelna energia, za da ne me svalqt barzo na zemqta Wink

Naiema, kak si? Hodi li na lekar?

# 448
Добро утро.
Закусчица от сношните ми творения Laughing

Карбо Flowers Four Leaf Clover fingerscrossed Flowers Four Leaf Clover fingerscrossed
Много слънчев и усмихнат ден. Heart Eyes

# 449
Наде, и от мен  fingerscrossed Flowers Four Leaf Clover Успех!

Общи условия

Активация на акаунт