Зъл ветрец навънка вее, а ФЕВРУАРЧЕ скача и вилнее!

• 25 596
  • 753
  •   1
Отговори
# 510
Ели, ЧРД /на петеричка и от  мен/!!! Бъди жива, здрава, мн щастлива, влюбена и обичана ♥ !

Заповядайте на закуско-обяд Joy

# 511
  • София
Ели, честит рожден ден!Много щастие и здраве ти пожелавам!

# 512
Ели, ЧРД /на петерици и от  мен/!!! Много здраве,късмет и усмивки !

Почерпете се и за здравето на нашият батко Ице,днес става на 4 год.!  party023 Wine Glass beer3 Popcorn cook

Отивам да чета.

# 513
Бори, да ти е живо и здраво момчето! Желая му щастливо детство, изпълнено с весели игри, много смях и любов!   nbirthday

# 514
Момичета казвайте лекове за загуба на глас,от петък вечер почти нямам глас,Пепи, греяна ракийка правих петък вечер ама не помогна.Купих си вчера преди обяд някакви хомеопатични за загуба на глас,пресипналост и т.н.,снощи си слагах компрес с ракия на гърлото,правих инхалации с пара над тенджера,няма ефект.Друго?Друго ми няма.

# 515
Бори,за паднал глас трябва тишина.Просто мълчиш.Това ми го каза Богдан Томов,певеца.Шепнейки го питах,толкова ми беше паднал гласа,и той каза да мълча колкото може повече.

# 516
на големият вече батко и от мен! Бори, да Ви е жив, здрав и много послушен! Hug
Ние направихем една разходка до Ст. Загора. За съжаление, не можах да се свържа с нашите мамчета от там.
Доне,/ като си пуснеш телефона, не се чуди кой непознат номер ти е звънял след обяда  Sunglasses/
Ходихме до новооткритият мол Галерия, ама беше голяма лудница там #Crazy Честно казано Парк мола ми харесва повече Peace
Приятна неделна вечер на всички! Hug

# 517
Добро утро Grinning
Закусчица:
Много усмивки и слънце през новата седмица за всички. Heart Eyes

# 518
  • Пловдив
Добро утро

ха добре заварили

ние се върнахме вчера-уцелихме много хубаво и топло време.в боровец сега не е точно сезона /защото няма сняг/ и беше доста празно,не работеха всички магазини и заведения.на някои им правеха ремонт и беше голяма мръсотия на места.хотел Самоков беше на ниво.женската ни почивка се провари,защото миУто се домъкна в петък вечерта  Mr. Green
сега ще ви залея със снимки

-тук сме в кабинковия лифт за връх Ястребец -гледка от Ястребец -гледка от лифта -неработещият мини голф беше чудесна оградена и обезопасена детска площадка

Последна редакция: пн, 15 ное 2010, 10:00 от Elfita

# 519
Добро утро!!
Ели, чудесни снимки Hug Мн ми харесаха тези правени от лифта.
 Сега се сетих, че може да ви покажа един клип направен в момента на качването на лифта към м-ст "Карандила"/ тук в Сливен/
Споделила съм го на стената ми в ФБ, надявам че може да го видите там. Сниман и озвучен е от наш приятел, който ни беше на гости в нач. на миналият месец Hug
Приятен ден! Grinning

# 520
Добър ден

Ками, с това клипче най-накрая Теди ще разгледа Карандила Joy Joy Joy

# 521
Благодаря Ви момичета!

Ето снимките от рож.ден на Ицето:http://www.facebook.com/home.php?sk=group_117844688278744&s=20#!/album.php?aid=28395&id=100001063452855

# 522
  • в гората
 Бори, да ти е живо и здраво Ицето!!!  bouquet

Елфи, това с камъка ме разби  hahaha Joy ...

# 523
  • Пловдив
m@m@ ,смешно е,да.Тази прогноза за времето беше закачена на едно завадение до пистите

# 524
  • в сърцето на един мъж...
Момичета, благодаря на всички за палците, за подкрепата и вярата, че нещата ще са наред Hug Излязоха ни първите резултати, няма нищо Praynig Много съм щастлива, не мога място да си намеря и хем рева, хем се смея Embarassed Камък ми падна от сърцето.
Благодаря ви отново  bouquet
Зари, на твоя мъж специални благодарности за разговорите му с Шефа Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт