Зъл ветрец навънка вее, а ФЕВРУАРЧЕ скача и вилнее!

• 25 517
  • 753
  •   1
Отговори
# 705
Искам и аз да ти кажа ДААААА Миме  newsm45 newsm45 newsm45 ама не могаааааа

Варненки а ние , коледно парти , нещо .........?

Гея честито ! За съвет не мога да ти дам , за съжаление . Виж за окръжна в Сливен мога да се изкажа , но за Варна незнам  Laughing

# 706
Аз само една кратко ДА и едно тихо честито на Гея и продължавам да приспивам ....... лека нощ!

# 707
  • София
Искам и аз да ти кажа ДААААА Миме  newsm45 newsm45 newsm45 ама не могаааааа

Tеди, няма ли от 10EURO-вите полети на WIZZ?  Mr. Green

ДА

# 708
  • Пловдив
добро утро

надявам се днес да ни чака още един прекрасен ден като вчерашния

# 709
И аз съм да

# 710
  • София
Добър ден Simple Smile, приспах дзверолина и реших да драсна някой ред.
Фокси, споко ще намерите нещо наистина хубаво може би трябва малко време. За да те успокоя малко, ние си чакаме апартамента за който сме предплатили определена сума вече трета година и както гледам може и изобщо да не го построят. Та май ще се ориентираме към друг.
Миме, много си готина и много приличаш по характер на моята кума, тя винаги ме ръчка като теб и ме кара да забравя за срамежливостта си. За разлика от мен щерката е супер пробивна и нахална, а никой не я учи. Grinning Правилно са казали хората, че децата учат родителите си.

# 711
Правилно са казали хората, че децата учат родителите си.
Това означава ли че ще се отсрамиш на коледното парти? Wink

# 712
Маринче, все се каня да те питам какъв е новият ти фотоапарат, че прави такива хубави снимки?

# 713
Мариянка, Nikon S8000 - заслужаваше си парите Peace

# 714
# 715
Честит празник на християнското семейство на всички! Бъдете живи, здрави, обичани, щастливи и усмихнати!  
  bouquet  bouquet  bouquet

# 716
Привет от мен!
Толо, хвана ме на тясно.Аз ще се опитам да дойда, но ще се разбере в последния момент дали ще мога и за това така.А иначе много ви се радвам на топлите взаимоотношения, които създадохте в тази тема  Heart Eyes.

# 717
Мая ми е болна,точи сополи,кашля яко се тръшка.Аз се подух от зъб и ще се побъркам от болка.Влади не иска шишето и сега не мога и да пия нищо.Не знам как ще изкарам ноща,боли ме ужасно. Sad

# 718
Миме а парацетамол не може ли  newsm78 той няма ли и болкоуспокояващо действие освен температуро понижаващо. Може и да бъркам че не съм съвсем наясно.  Thinking

# 719
  • Пловдив
Миме,много гадно.За зъба се наджубуркай с ракия.Улеква много.Поне да може да заспиш

Общи условия

Активация на акаунт