Зъл ветрец навънка вее, а ФЕВРУАРЧЕ скача и вилнее!

• 25 582
  • 753
  •   1
Отговори
# 585
Tolo, оказа се стоматит и от там това възпаление на венците. От вчера венците започнаха да му кървят. Надявам се като отмине възпалението и това неразположение да отмине.

От всички тези истории, едната ми гърда пак започна да секретира. Та днес бях на мамлог и за щастие всичко е ок, само стреса ми е в повечко.
Нещо ми е нервно напоследък и затова нямам и желание да пиша.

Гея, радвам се за добрите новини при вас. Пожелавам ви много здраве от тук насетне.

# 586
  • София
Калина, ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН! Желая ти здраве, късмет и много любов!

Наде, аз много съм доволна от едни таблетки за гърло ХЕРБИТУСИН по точно за кашлица и гърло, билкови са.
За ника ами чудех се какво да измисля и видях един душ гел на Tesori d`Oriente та и от там написах tesori.

# 587
Мразя всички таксиметрови шофьори #Cussing outНие сме без кола,Любо са го отнесли...
На него нищо му няма,но колата е зле #Cussing out

Ника ми както повечето знаят не е мой,на Любо си е,той даже в началото и при вас е писал все едно съм аз Wink той ме нареди във вашите редици,било приятно да съм погледнела,всички от едно са се били вълнували...бля-бля-бля...аз ви мислих за група откачени идиотки,а то се оказа,че ми станахте толкова близки,че мноооого ви оБичкам:love:

За лудории като малка,ми не знам за коя да пиша по- напред.Бях много палава и лоша,биех се,раздавах правосъдие и бях инициатор на всички глупости и в у-ще и детската градина.Сега само се моля майчината клетва да не ме стига(след поредна моя глупост,майка ми ме прокле един ден всичко по 3 да ми се върнело Mr. Green).
Ето една история.
На лагер съм в Созопол,всички сме деца на полицаи,седим един следобед по стаите( нали трябва да спим) и гладуваме,от скука...и понеже знаехме кога приготвят закуската на мен  ми хрумва брилянтната идея да откраднем тавите Blushлеко  и безшумно се запътваме към столовата,но там пред вратата само нас чакали 2 кашона със банани Party PartyТях откраднахме,изядохме и след около 2часа всичките около 10 човека бяхме с подути езици,разстройство и повръщане Sickбананите не бяха хубаво озряли.Естествено ни разкриха,родителите ни платиха и после в София ни набиха Joy
    Питайте ме дали обичам банани????? Mr. Green Mr. Green Mr. Greenсамо на шейк,или ако Мая не го дояде.
Това е от мен,днес бяхме на Народния. Имам снимки,но по-късно ще пусна като ги сваля Hug

# 588
Оф, Мимозке, защо така му се е случило на БашТаткото?! То и според мен няма свестен таксиметров шофьор... Дано Любо да не е бил виновен и оня да си плати, че на мен ми се случи като млада и глупава да мина на неработещ светофар без предимство и един само това чакаше - натресе ме нарочно, за да си плати ремонта на трошляка! Сериозно, даже ченгетата се учудиха защо не е завил на ляво, за да избегне удъра, а обратно - да се удари със сигурност в мен  #Cussing out Цялата кола му беше изгнила, ченгетата ме светнаха, че било редовен номер.

Важното е, че Любо е добре, ламарини се оправят.
Силве, аз не си спомням за ник-овете, но пък ми е много интересно сега - подозирах аз, че имаш връзка с играчките Tolo. И ти  и Tesori - каквото първо попаднало пред погледа, готино е.

# 589
Калинче,честит рожден ден

Миме,важното е,че Любо е добре.

Ника ми,скука и той.Малкото ми име+набора,а вече и килограмите  Whistling

И аз често се губех като малка и все се оглеждах за червени дрехи(любимия цвят на майка  Sick).Всяка събота или неделя се пазаруваше от Детмаг на Главната или в РУМ-овете ,майка толкова се отплесваше по дрехи или обувки,а аз от скука си обикалях и така си е до днес,ако не си купувам нещо,не обичам да блея по магазините.

# 590
Калинче,честит рожден и от мен,кака Hug Hug Hug
Все така духовита и готина да си Hug Hug Hug Hug Hug
И сега да се похмаля,ама огромно да се похваля...Споко,няма да има бебе Laughing Намерихме си ново жилище за същия наем,но в отлично състояние,не като това,в което сме в момента...
Не мога да ви опиша колко съм щастлива....Направо летя,хора,летяяяяя Mr. Green

По-късно ще пробвам пак да се включа,че имам да допълвам,ама сега нямам време..

# 591
Привет,
Честито Калина /ей че хубаво име/!!! Да си жива и здрава, обичана и много щастлива!!!
  bouquet
За случка не се сещам сега - все пак съм и аз блонди  Laughing
Зари,  Joy
По повод ник-а, наистина сме го нищили, и аз си спомням. Моя сега е от името, а "бухтичка" бях заради качените кила /35  Shocked/ през бременността и афинитета ми към бухтичките.
Геа, много се радвам, че всичко с мъжа ти е наред,  сега ви трябва спокойствие и здраве!!!
Аз отказвам да влизам във фейс-а, много ми е противно, така че си оставам тук в темичката, макар и рядко, все пак си ми харесва при вас. Hug
Елфи, много готини снимки от Боровец!!!
Фокси, дечковците ти са големи сладури, аз също мисля, че се различават.
Клипове не мога да гледам от служебния комп, а в къщи няма време ...
Деска, Мечи  Hug
Наде, стискам палци каквато и промяна да ти предстои, да е за хубаво! За гърлото - оправям се с гранофорин.  Wink
Миме, и баща ми го целнаха точно на Арахангел Михаил - едно говедо, и го изкараха него виновен ... сега разбирам защо е било ... добре че е жив и здрав Любо, кола се поправя, пари се печелят ... не се ядосвай.  Hug

# 592
Вержиии,честито,чакаме фото. Grinning Grinning

Мечи, за съжаление по правилник Любо е виновен,той е бил спрял на излизане от пряка без предимство.Онзи го е натресъл,но е карал с над 100кретена мръсен,че бил бързал за клиенти.Но колата му е нова,не е нарочно,а просто си е тЪп.Майната и на колата,питам се аз ако не беше Любо,а  изскочило дете например,има спирка на трамвай(това е локалното преди Пирогов)какво щеше да се случи.Тътпата полиция само вдига рамене,на ЛЮбо акт на пича нищо.Спирачния път бил след мястото на ПТПто и не можело да го замерват Twisted Evil,а пък за превишена скорост не могат да го накажат защото не са го засякли с радар.Не приемат и свидетели,е в тези моменти си казвам,че сме най-тъпата и беззакона държава.А ,че от пряката за да излезнеш ти трябват ясновидски способности никой не го е грижа.Има кофи за боклук на улицата,спрели коли в нарушение,но нито едно от тези неща не можело да предотвратят акта на Любо.Бясна съм,че можеше и ние да сме в колата(е тогава щеше да има убит таксиметров шо..лайнор)Според ченгетата той е бил поне с 90км,ПОНЕ.Неговата кола е тотал щета.Той беше в нещо като амок аз като отидох.Спирам,че пак подпалих #Cussing out

# 593
Ех,Миме,много гадно..А безсилието пред такива неправди-още повече! Мечи,и ти ме разби с тази нарочна катастрофа!  Shocked

Фокси,ха честито! Бързо и леко преместване!

# 594
Привет, два дни бях без нет и много ми липсвахте. Доколкото схванах идеята за група във ФБ не е била много добра - като се замисля и аз леко шизофренично си е да пишем по два пъти всичко Confused Може да я изтрием, но според мен ще е полезна като трябва да се уговоряме за среща, защото има мами, които само фейса си отварят. Аз пък смятам,че след създаването й, тук малко се оживи, особено след като се вкл. и много мами, които не бяха писали скоро.

Калинче, честит рожден ден! Много здраве и късмет! И по-често да се включваш в нашите редици!

Миме, много кофти за случката! Мечи, и мен ме потресе тази нелепа катастрофа!

Фокси, честит нов дом! Много радост и здраве на всички ви в него!

За никовете- докато работех в музикалния магазин, и една сутрин си чета либрета на опери, си харесах героинята Дорабела -сестра на Фиордилиджи (представяте ли си как щяхте да го изписвате, ако бях взела нейното име Joy) и така. Историята на операта също ми допадна, но няма да я коментирам, да не стана досадна.

И един спешен въпрос - преди малко си идвам в Сф и пред вратата оставена коричка хляб. Според мен са я поставили, за да видят дали има хора в апартамента тези дни или е свободно за влизане. Утре смятах да се прибираме с Ралица (без Жоро) и сега се спекох малко. Незнам какво да правя?

# 595
Марина,сменете си ключалките ако сте със тези сложени от строителя Peaceняма да ти пиша защо,сещай се.И не оставяй апартамента...

# 596
  • в гората
Честит Рожден Ден, Калинка!!!

Миме, много гадно ...Нямам думи направо, то в София напоследък не става за каране... #2gunfire Twisted Evil
 Фокси, успех в преместването и да се похвалиш със снимки от новия дом! Peace
 Дорабела, не мисля, че крадците ще оставят коричка хляб прекалено очевадно е и всеки може да я махне.Кой знае какъв й е случая.Успокой се. Peace

За ник-а, като разбрах, че съм бременна с Тодор си го смених , трудно ми беше да повярвам, че ще ставам мама  Mr. Green .

# 597
  • Пловдив
Миме,много кофти това с катастрофата.Пълно е с идиоти по пътя.

Ника ми-ами дойде ми на акъла Елфита,защото на работата ми викаха Елинор от горските елфи.Аз си падам по такива приказни истории

Последна редакция: ср, 17 ное 2010, 19:36 от Elfita

# 598
На мен си ми харесва и тук и У Фейса  Whistling.Там си отвисявам повече време и чата повече върви,тук май му викаха СПАМ  Laughing

# 599
  Ааааа таксиметрови шофьори викате  #Cussing out, аз тия с Райд бих ги напръскала. Някам думи колко съм им насъбрала  #2gunfire тия и маршруткаджиите - на сапун  Crossing Arms.
 Миме тури му пепел, както са казали момичетата- важното е че Любо е добре. Гадно е без кола с малки деца, ако се наложи нещо спешно свиркай.
 А това с кофите на ъгала и никаква видимост е една от поредните недомислици на който не мога да се начудя. Навсякъде където има дефицит на паркоместа е масово явление кофите да са сложени така, че да няма никаква видимост, да не говорим за огромни джипове или бусове спрели точно на ъгал. А моята въшка я дигна паяк, че нямало пет метра от кръстовища, и не споря виновна си бях и си платих като поп, но не пречех по никакв начин на видимостта. А по цял ден се натъквам точно на такива ситуации на възпрепятстване на видимостта по най-безцеремонен начин и много често минавам буквално на "мечка страх мен не страх"
 Изобщо май за пореден път можем да си извадим извода за скапаната държава.
 Мечи, то това си е стар лаф на таксиметраджиите, че ако имат нужда от смяна на предницата си правят катастрофи  #Cussing out абе изобщо да не подхващам сега с нецензурните изрази, че сме в официална обстановка........
 За никовете и аз помня, че ги нищехеме преди време, но от тогава има и нови хора, а пък и лошо няма да си поприпомняме.
 И да не забравя на-важното :
 Калина, честит ден, ден Simple Smile, да си на-обичаната мама и съпруга и да ви залее цунами от здраве !
Фокси честита ви нова къщичка, скоро и с ваша да се похвалите Simple Smile

Последна редакция: ср, 17 ное 2010, 21:08 от PIS74f

Общи условия

Активация на акаунт