Зъл ветрец навънка вее, а ФЕВРУАРЧЕ скача и вилнее!

• 25 581
  • 753
  •   1
Отговори
# 600

Фокси честита ви нова къщичка, скоро и с ваша да се похвалите Simple Smile

Мерси на всички.А дано де Laughing
Миме,ама вие голям "късмет" имате с всички пътно-транспортни истории ooooh!
Ба маа`му,хората се изродиха отвсякъде вече...Мечи,направо нямам думи ooooh! Боже,Божеееее........

Ох,мацки,аз съм в такава еуфория,че направо не мога да ви опиша.Сигурно ми се чудите аджеба що се радвам толкова,ама ако започна да ви разправям за каква мизерия става въпрос в сегашната ни квартира... ooooh! Новата направо ми се вижда луксозна..С ламперия в коридора,паркетче,двойни прозорци,сухо,чисто,южно изложение,големи прозорци,светло,много готин вграден гардероб в дъъългия коридор,където ще си прибера всичките боклуци...,голям хол,кухня,а не боксче,голяма тераса с изглед към Родопите и сме на 8 етаж Laughing От земята,та на небето отиваме Mr. Green
Абе нямам думи.Предпочитам да не говоря какво е в старата ни квартира.То колкото и да се опитвам да чистя и да превеждам в ред,все тая.Все си е мизерия,все е влажно,все си мирише на мухъл и стените все си се ронят...Гости абсурд да каня,холчето ни е 4х4 метра.Опитахме се да си го направим уютно и ми харесваше,но с времето много неща започват вече да ме дразнят и ми се набиват в очите...
На 1 декември вече трябва да сме се нанесли в новата квартирка.Като оправим всичко ще ви пусна снимки.И сега имам,но са във вида,в който заварихме новата квартира.Като си сложим нашите неща ще стане още по-хубавко Grinning Аз съм много доволна,надявам се така да е и занапред.

# 601
Вержи,в кой квартал е новата квартира?

Писче,за бусовете или хубаво или нищо  Naughty Laughing

# 602
Добър вечееер, аз съм вашата леля, която днес изпи повечко кафенца и сега се блещи като таласъм...

За пакостите, какво да кажа, средна хубост, не съм била от най-кротките, но не съм имала и някакви кой знае какви бели...
Като ученичка (15-17г.), летните ваканции при баба ми си имах гадже-батко, ходех на дискотека, но ме спускаха до 23,30. Прибирах се, обаждах се на баба и дядо( те спяха в другата къща) симулирах ходене до тоалетна, светване, гасене на лампи, и газ през задната врата, през оградата и пак на диско...никога не ме хванаха, прибирах се към 4ри Simple Smile. Имах една случка, на косъм, но овреме се спрях, беше много рано и баба ми беше станала да си полива цветната градина(имахме режим на водата), та се наложи да я изчакам и тогава да си легна...Аз за всеки случай заключвах и двете врати, спях а 2я етаж, с оправданието, че не съм чула, че тропат (ако нещо се присетят нещо да ме проверяват).

В момента за други не се сещам, а със сигурност е имало...

ФОКСИ, честита нова къща, само хубави моменти и никакви проблеми от битово естество!

МИМИ, много тъпо, пробвайте да обжалвате. Добре, че Любо е супер-Любо и е здрав!

Мечи, ако си сама, за всеки случай подпри едно столче на вратата, или извикай някой да спи при теб.

# 603
Вержи,в кой квартал е новата квартира?

Писче,за бусовете или хубаво или нищо  Naughty Laughing

Е в Смирненски естествено Mr. Green Яслата ни е тук,градината също,всички сме родени и отраснали тук,така че има ли смисъл да питаш Laughing Горе-долу сме срещу новия магазин,който ще откриват LIDL.

# 604
  • Пловдив
Вержи,честита ви нова квартира.Звучиш много доволна от смяната,което е супер.Къде ще правят ЛИДЛ в Смирненски?Май са решили във всеки квартал да има по един

# 605
То беше ясно  Whistling

Щях да ви питам дали дечковците ви спят с чорапи.Скоро си говорихме на тази тема със свеки,малкия явно ни чу  newsm78,защото същата вечер ме накара да ги събуя и от тогава спи бос .

# 606
  • Пловдив
Раде,нашата спи с ританки с краче т.е все едно е с чорапи.

# 607
Има ли все още за тяхната възраст  newsm78
Аз никога не съм обичала да си лягам с чорапи,колкото и да ми е било студено на моменти,за това си мисля,че би му било по-комфортно бос  Thinking.Пък и цял ден гори камината .
Тук заваля дъжд

# 608
  • Пловдив
има във Вис Виталис до 32 номер май-аз от там купувам

без чорапи/ританки е по-добре разбира се и щом сам се събува го оставяй така

# 609
  • в гората
 Раде, ние спим без чорапи и аз, като теб не мога да спя със.

А случки от детството, какво да ви разкажа  newsm78 .Първа случка(аз на около 8г., сестра ми на 10) : Аз и сестра ми си играем заедно с група деца на един строеж, копйто е на етап изкоп.В един момент пазача ни вижда и ни погва, при което сестра ми пада и си пробива брадата на едно арматурно желязо.Руква една кръв, аз му удрям един рев и в този си вид тичаме при майка ми - гледа ни тя аз рева, а сестра ми кърви и си трае и ме пита: "А ти защо ревеш?", а аз "Ами защото нея я болии...". Втора случка (на около 16г.):С приятелката ми от училище отиваме при баба й в Дупница, за два дена.Вечерта бабата заспива и ние решаваме, че ни е скучно и ще се разходим до центъра.Прозореца на стаята ни гледа към улицата и ние се метваме оттам- отиваме до центъра, където виждаме разни дроги да обикалят на тълпи, хваща ни шубето и айде обратно, но не сме преценили, че да скочиш от прозореца не е, като да се качиш оттам...Един час обикаляхме къщата и накрая се провряхме през едно прозорче на мазето  ooooh!.

# 610
МИленкаааа,имаме ли точица Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyesхайде дай ни малко вълнение. Hug

Като вземете да родите всички бремени за сега,аз да взема трето да си направя Whistling

Ние спим с чорапи,и аз до преди няколко дни не знаех,че има ританки за толкова големи дЯца(Теди ме светна).Е понякога си ги сваля,но аз я дебна,че много взе да се развива това дете.

Десика, защо така тъжно ми звучиш?Всичко наред ли е?Или просто ти е есенно настроението Hug

Писче,може да си направим група във фейса"таксиметровите на сапун" Joy

Яна,искам малко съвети от теб.Налага ми се вече да спирам да кърмя,трябва да се лекувам защото екземата ми се разраства и се появява на нови места и док смята ,че ще ми се покрие цялото тяло,гъбясах на ръцете и краката(ноктите) и вените на левия ми крак не само не се оправят ми стават все по-зле след раждането.Леле звуча като бабичка TiredЛечението на екземата ще е бързо(2-3седмици),но другото за гъбите е около 6  месеца.Искам да си намалям по-малко лактцията,т.е да не е рязко спирането.Докато лекувам екземите ще я подържам,защото сега мажа гъбите с бабини илачи и ако те почнат да помагат след употребата на илачите за екземата ще си продължа с млекодобива.Има ли нещо с което мога да не се препълвам,аз наистина се препълвам,ако Влади пропусне ядене така напращявам,че ме боли.Вечното цедене не го искам пАк,с Мая се бях побъркала от цедене...

# 611
Ели,ЛИДЛ И новата БИЛА ще са горе-долу където е стария Направи си сам,ако се сещаш..Тоест близо и до Мола.
Звуча доволна,защото си мислех,че няма да намерим нищо свястно за тези пари.Направо уцелихме тотото дет` се вика и то от първия ден.Всичко,което искахме го има събрано в този апартамент.Хареса ми ,че е поддържан,въпреки,че там от години никой не е живял.Единствено банята е кофти,но в сравнение със сегашната ни-бива.Ще свикнем.Хората са си сложили тапети за баня.Ние вероятно ще ги сменим.Абе като си подредим с нашите неща ще стане приказка.Апартамента с три стаи-спалня,хол и кухня,но е сравнително голям и това ми харесва.Така децата ще тичат на воля,вместо да се сгушват както сега само в спалнята...
Ние спим боси,само с боди с дълъг ръкав,но сме с юрганчета и мисля,че така им е добре на младежите.Ние с татьо спим по гащи само,така че предполагам и на децата не им е студено.

# 612
Вержи,ще се родите.И ние като вас от партера в облаците,юг,голяма баня,спалня...рай Mr. GreenМалко съм любопитна,но да си питам.Вие с Боби вече заедно ли спите,т.е. събрахте ли братята в една стая или още се будят взаимно?

# 613
Вержи,ще се родите.И ние като вас от партера в облаците,юг,голяма баня,спалня...рай Mr. GreenМалко съм любопитна,но да си питам.Вие с Боби вече заедно ли спите,т.е. събрахте ли братята в една стая или още се будят взаимно?

Ооо,Миме,от една година близо си спим всички заедно в спалнята.В началото се будеха взаимно постоянно.Общо взето не спяхме много,но от месец някъде,когато им избиха вече всички зъби ,спят непробудно от 22 до сутринта към 8ч. Направо се родихме.Тия зъби им взеха здравето на децата.Вече не се будят през нощта дори и за водичка.Екстра сме си вече.А между другото ние се събрахме в спалнята покрай историята с големия плъх,който ни беше нападнал.И понеже той беше в хола,където е и кухненския бокс,ние не влизахме в хола няколко дни,докато го утрепем гада мръсен..Един плъх ни събра,представяш ли си Laughing

# 614
Калинче, Честит рожден ден!!! Желая ти най-вече здраве, много щастливи мигове с любимите хора, късмет, пари, любов и много да те слушат всички вкъщи!

Общи условия

Активация на акаунт