Фокси честита ви нова къщичка, скоро и с ваша да се похвалите
Мерси на всички.А дано де
Миме,ама вие голям "късмет" имате с всички пътно-транспортни истории

Ба маа`му,хората се изродиха отвсякъде вече...Мечи,направо нямам думи
Боже,Божеееее........Ох,мацки,аз съм в такава еуфория,че направо не мога да ви опиша.Сигурно ми се чудите аджеба що се радвам толкова,ама ако започна да ви разправям за каква мизерия става въпрос в сегашната ни квартира...
Новата направо ми се вижда луксозна..С ламперия в коридора,паркетче,двойни прозорци,сухо,чисто,южно изложение,големи прозорци,светло,много готин вграден гардероб в дъъългия коридор,където ще си прибера всичките боклуци...,голям хол,кухня,а не боксче,голяма тераса с изглед към Родопите и сме на 8 етаж Абе нямам думи.Предпочитам да не говоря какво е в старата ни квартира.То колкото и да се опитвам да чистя и да превеждам в ред,все тая.Все си е мизерия,все е влажно,все си мирише на мухъл и стените все си се ронят...Гости абсурд да каня,холчето ни е 4х4 метра.Опитахме се да си го направим уютно и ми харесваше,но с времето много неща започват вече да ме дразнят и ми се набиват в очите...
На 1 декември вече трябва да сме се нанесли в новата квартирка.Като оправим всичко ще ви пусна снимки.И сега имам,но са във вида,в който заварихме новата квартира.Като си сложим нашите неща ще стане още по-хубавко
Аз съм много доволна,надявам се така да е и занапред.

,защото същата вечер ме накара да ги събуя и от тогава спи бос .
.Пък и цял ден гори камината .

Лечението на екземата ще е бързо(2-3седмици),но другото за гъбите е около 6 месеца.Искам да си намалям по-малко лактцията,т.е да не е рязко спирането.Докато лекувам екземите ще я подържам,защото сега мажа гъбите с бабини илачи и ако те почнат да помагат след употребата на илачите за екземата ще си продължа с млекодобива.Има ли нещо с което мога да не се препълвам,аз наистина се препълвам,ако Влади пропусне ядене така напращявам,че ме боли.Вечното цедене не го искам пАк,с Мая се бях побъркала от цедене...