Течни перилни препарати (гелове) и омекотители -4

• 111 202
  • 769
  •   1
Отговори
# 120
щом са бели е лесно, прахчета Eureka, ако бяха цветни само ентфербер

Къде се намират и как изглеждат или на коя фирма са?

# 121
В КАРФУР;Кауфланд- при перилните и битова химия цена- лев до 2  Wink

# 122
В КАРФУР;Кауфланд- при перилните и битова химия цена- лев до 2  Wink
  bouquet

# 123
Благодаря и аз.Ще ги потърся

# 124
Здравейте!Скоро забелязах ,4е продават сано те4ен!Иска ми се да пробвам,но се чудя дали е толкова икономичен,колкото праха,миризмата дали е по-слаба и изобщо струва ли си да пробвам? мерси

# 125
Здравейте!Скоро забелязах ,4е продават сано те4ен!Иска ми се да пробвам,но се чудя дали е толкова икономичен,колкото праха,миризмата дали е по-слаба и изобщо струва ли си да пробвам? мерси

Не съм го пробвала, но на въпроса можеш да си отговориш сама. Виж колко литра е и колко милилитра се слага на зареждане. Раздели едното на другото и ще видиш за колко дози е бутилката. Оттам-нататък си преценяваш икономичен ли е. В "на пазар" имаше една тема за продуктите на Сано. Можеш и там да питаш, ако тук никой ползващ не се включи.

# 126
Имам  кафяв вълнен пуловер. В къщи имам Первол за вълнени дрехи и за  Первол за тъмни дрехи. С кой ще е по-добре да го изпера? Вероятно с този за вълнени, за да не се степа, а боята колкото остане, остане.

# 127
Имам  кафяв вълнен пуловер. В къщи имам Первол за вълнени дрехи и за  Первол за тъмни дрехи. С кой ще е по-добре да го изпера? Вероятно с този за вълнени, за да не се степа, а боята колкото остане, остане.

Изпери го с Первол за вълна. Сложи и омекотител.
Пусни пералнята на ръчна програма, 30 градуса, възможно най-щадяща центрофуга.
На пуловера, изпран по този начин нищо няма да му стане Peace.

# 128
Италианският течен Диксан хубав ли е и доближава ли се като качество до немсия Персил? Купих си едно тубе от 400мл за 4 пранета от този вид http://www.google.bg/imgres?imgurl=http://www.henkel.it/iti/cont … ed=1t:429,r:0,s:0 за бяло е нали?

# 129
Този Диксан е за бяло. Не съм го ползвала, но едва ли се доближава много до немския Персил.
Това обаче не му пречи да е добър.

# 130
И аз си купих едно тубе за 4 пранета от същия Диксан и от още един вид - талк. Добри са и много ароматни, но са малко окълцани. Само Диксан класико се приближава максимално до немския Персил. Аз мисля, че ще останеш доволна от този Диксан.

# 131
Малък Класико нямаше, а този с талка и аз го гледах но не знам за какво пране е Sad Иначе препарата е зелен и гъстичък, при теб така ли е, да ми не е подменен пълнежа  Mr. Green и отгоре тубето ми се спрува нещо празничко, та си викам някой може да се е почерпил Laughing

# 132
Да, зелен и гъст е, точно като твоя. И при моето тубенце имаше три пръста отгоре. Никой не се е почерпил, не се притеснявай.
С талка също е универсален (разбирай: за бяло); мирише прекрасно. Ако намеря, ще си взема голяма опаковка от него. Даже имаше италианско Коколино с миризма на талк. Май е някакво италианско национално предпочитание, както марсилския сапун при французите или синьо-белия при португалците.

# 133
И аз видях италиански стоки, наскоро коментирах, че са много добри с ароматите. Като изпиране не са като немските, но със сигурност са по-добри от официалния внос на Персила. А тез малки тубенца за 3-4 пранета са тестери, не би трябвало да ги продават търговците, а да ги подаряват. Ама като малките кутии имат пазар, те се възползват.
Вие тук, в темата как сте? Изпрани ли са всичките лекета Laughing Да ви проверя - с око да видя, с нос да помириша, както се казва Grinning

# 134
Ех, Дедо Wink.
Изпрани сме, изкъпани.
Лекета няма, голяма борба водим.

Тя моята борба не спира, Маргито си върти ли, върти.
Ама нещо започна да ми писва сушенето. Та дядо Коледа ми е подготвил машинка за целта. Жив да е!

Общи условия

Активация на акаунт