Течни перилни препарати (гелове) и омекотители -4

• 111 214
  • 769
  •   1
Отговори
# 165
Здравейте,страхотна тема!А аз чак сега я откривам BlushЗапочвам с един въпрос и се връщам да чета 1,2 и 3 теми.Та - за цветно пране ползвам персила колор на юниливър,вярно ли е ,че вече няма да го има?
Бяло пера с ариел ексел гел,омекотител-синия концентрат на сано,за съдове - Fairy мента или лайка.Последно си купих един френски ариел,добавка за петна ,но нещо не съм очарована.Тези дни съм хвърлила око на английски,течен,пак добавка за петна,надявам се да е по-добър.

Последна редакция: сб, 11 дек 2010, 17:28 от geriblag

# 166
Най-съм доволна от течен прах на Есекс,омекотител Ленор,за чиниите Фейри и Ава Wink

# 167
Здравейте,бихте ли ми препоръчали прах за силно замърсено бяло  newsm78 Имам универсален скип,ариел за цветно и первол за бяло,нито единия не го изпира  Sad И още едно въпросче,ариела купих от Карфур,55 дози за 23лв.,сега се чудя дали е менте  #Crazy ,как мога да разбера?

# 168
За силно замърсени дрехи трябва да слагаш повече перилен препарат, като гледаш таблицата на опаковката. Иначе "засичаш" прането.

Прахове Персил и Ариел от Германия ще ти свършат работа за силно замърсено бяло. Забравих и ОМО от официалния внос - в белия плик.

Ариелът, който си купила от Карфур е сигурно испански, защото и в бургаския Карфур гледах Ариел, Скип и Диксан от Испания. Не е менте, но е като българския, да речем.

Последна редакция: нд, 12 дек 2010, 14:05 от Guess Who

# 169
За силно замърсени дрехи трябва да слагаш повече перилен препарат, като гледаш таблицата на опаковката. Иначе "засичаш" прането.

Прахове Персил и Ариел от Германия ще ти свършат работа за силно замърсено бяло. Забравих и ОМО от официалния внос - в белия плик.

Ариелът, който си купила от Карфур е сигурно испански, защото и в бургаския Карфур гледах Ариел, Скип и Диксан от Испания. Не е менте, но е като българския, да речем.
Благодаря ти,но знаеш ли как да ги различавам,бях чела нещо за баркода  newsm78

# 170
Баркодът не върши работа за различаване, защото всички продукти на Проктър и Гембъл са с код от Белгия, всички на Юниливър - от Холандия, а на Хенкел от Германия или Австрия в зависимост от пазара.
Най-добре се разпознава произходът от езика на опаковката.

# 171
  • гр. София
Guess Who ,били споделила твоите лични предпочитания като топ 3 за бяло и същата класация за цветно пране.
Вярно ,че предпочитанията са нещо относително,но ми се щете да прочета твоите. Grinning

# 172
Момичета пробвайте ТЕЧНИЯ Бонукс пере добре и е икономичен.Аз го пробвах и останах доволна

# 173
Guess Who ,били споделила твоите лични предпочитания като топ 3 за бяло и същата класация за цветно пране.
Вярно ,че предпочитанията са нещо относително,но ми се щете да прочета твоите. Grinning

В моята класация има само първо място и си го делят три марки: Persil/Dixan/Terra activ, OMO/Skip/Persil (последният е от Англия), а напоследък и Ariel (само немски и английски).
Има и други марки, които харесвам: Essex (но не този, който е паралелен внос от Гърция), учудващо, но прахът със собствена марка на Карфур, Тема не е никак лош. Това е в общи линии.

# 174
  • гр. София
Благодаря!
Единственото,което съм купувала и то  преди да открият Карфур  в България, с тяхна собствена марка е  течен препарат за черни дрехи.Е, по-гадна миризма ,особено след изпиране не можеш да си представиш. Grinning

# 175
Днес си купих ето този течен перилен препарат.Изпозвала съм някй от козметичните им продукти.Хубави са , надявам се и препарата да е толкова добър.
Взех си варианта 2 в 1 .
Дедо , дай едно инфо за него?
http://www.techno-mix.com/PREPARATI/FELCE-AZZURA-BIANCO-3L.html

# 176
Маркрит, нямам лични впечатления от препарата.
На тази марка видях вода за ютии, но аз не гладя Laughing
Фирмата е специализирана в производство на козметика и има бедна гама от 5-6 препарата. Не е частна марка, но не е и от големите играчи в Италия. Това не значи, че препарата е некачествен. Напротив, може да е добър и на добра цена. Сравни дозите с цената, пусни разнообразни перални и дрехи с по-упорити петна и разкажи впечатления. Ще го оценим заедно Grinning

# 177
Намерих магазинче за пепарати най после. Купих течен Диксан с добавка която не позволява на цветовете да се смесват и още един течен универсален Скип. Снощи изпрах блузката на детето с Диксана и не се махна петното от храна (мазно петно). А човека ме увери че няма да има нужда да кисна петна. На препарата е написано че е произведен в Италия....а Скипа в Гърция.

И моля за препоръка за препарат за тоалетна, под и варовик по батериите, но ми се иска да не е с хлор. Дали има такъв на пазара? Дамата коята чисти у дома накупила една камара препарати, като влязох в банята преди малко щях да повърна от миризмата на хлор  Cry Rolling Eyes а то не му е само миризмата.

# 178
  • София
Да дам мнение за Формил колор от Лидл. За тази цена става. Не е толкова лош, колкото очаквах. Peace

# 179
  • София, откъм тъмната страна
Най-накрая открих комбинацията за себе си - прах за пране Ариел и омекотител Вернел на кристали http://www.google.bg/imgres?imgurl=http://www.henkel.it/iti/cont … p;tx=64&ty=95  - жълтия мирише уникаааааааааално. То всъщност с какъвто и прах да пера само от него остава продължителния аромат. Но ариела най-добре изпира петната.
Дедо кажи нещо за тоя омекотител, интересното е че се слага директно в барабана преди прането - това много ме учуди.

Общи условия

Активация на акаунт