Течни перилни препарати (гелове) и омекотители -4

• 111 185
  • 769
  •   1
Отговори
# 195
Меца, повечето течни препарати за пране имат градуирана мерителна чашка, която е закрепена за капачката на тубата/шишето. В тази чашка се дозира препаратът и тя се поставя в барабана на пералнята, отгоре, върху вече поставеното пране.
Мога да ти дам чашка, можеш и да си купиш някакъв течен препарат, който има и да си я използваш и по-натам.

# 196
Меца, повечето течни препарати за пране имат градуирана мерителна чашка, която е закрепена за капачката на тубата/шишето. В тази чашка се дозира препаратът и тя се поставя в барабана на пералнята, отгоре, върху вече поставеното пране.
Мога да ти дам чашка, можеш и да си купиш някакъв течен препарат, който има и да си я използваш и по-натам.

Мерси! Hug
Като не разбирам съм взела това което не трябва. ooooh! Ще огледам за такъв с мерителна чаша. Peace Може и да ми предложите някакъв, като на начинаеща. Whistling Laughing

# 197
Персила  4есто  е със такава мерителна 4ашка

# 198
  • София
Аз си взех гел- капсулки на Корал за цветно, но ми се струват малко неикономични, защото са 24 бр, но се слагат по 2 на пране, а ако е много замърсено- 3. А струваха към 11 лв.  Но сега четох, четох, а никъде не видях да ги споменавате, само гел в  тубичка на Корал. И ми се въртят едни мисли в главата- а дали не се прецаках?  Laughing А , кажете ми сега дали  сте си  взимали такива.

# 199
Аз не съм вземала, дори не съм ги виждала Embarassed.
Сподели как перат. Вероятно чудесно, ама ти все пак пиши.

# 200
В Германия няма такъв Корал на капсули.
Всъщност имало е към 2002 г. - от тогава в немските сайтове има потребителски тестове. Освен тези тестове, няма нито снимки, нито въобще следа от такъв продукт.

# 201
Здравейте! Дано да не повторя на някой въпроса (извинявам се предварително)- С какво перете бялото си пране? Благодаря предварително   bouquet

# 202
От официален внос - ОМО.
Много е хубаво, пере чудесно бялото.

С Гес си изтрихме клавиатурите да го хвалим.

# 203
  • Варна
Така е. През 5 мнения се пита едно и също  newsm78 чукча писател, чукча нечитател

# 204
Така е. През 5 мнения се пита едно и също  newsm78 чукча писател, чукча нечитател
hahaha hahaha

# 205
  • София
Аз не съм вземала, дори не съм ги виждала Embarassed.
Сподели как перат. Вероятно чудесно, ама ти все пак пиши.

Ами, не съм много сигурна дали са чудесни, защото пера тъмни дрехи с тях и не мога да преценя( не е като да видиш белите чорапки дали са се изпралиSimple Smile)  , а и съм ги ползвала само няколко пъти. А иначе аз ги взех от Фантастико, там гледам са напускали повече  видове препарати и прахове, сравнение с преди.

А кое е официалния внос- на Юниливър ли? питам, защото  взех омо на този вносител заради вашите препоръкиSimple Smile за праха.

http://online-gap.com/detail/content/image.jsp?goodId=122&im … _pictures/122.jpg  Ето това са.

А всъщност дали е за цветно, че аз така си реших, но да не греша?

Последна редакция: вт, 18 яну 2011, 16:26 от Буря

# 206
Благодаря! И смярам, че се ивиних предварително....

# 207
За  Бяло - Немски  персил за бяло пране - на прах или мегаперли. Нищо  не прави бялото    по-искрящо бяло.

# 208
А кое е официалния внос- на Юниливър ли? питам, защото  взех омо на този вносител заради вашите препоръки:) за праха.

Буря, Юниливър е производител на ОМО. Като такъв, те са му официалния вносител. Други фирми паралелно внасят например Скип от Гърция, Франция, Испания, Португалия. Скип е предназначен за горепосочените пазари, затова Юниливър не го внасят тук, но ОМО и Скип са един и същ продукт. Моят опит е следният: на Юниливър продуктите за различните пазари са с приблизително еднакво качество, докато на Хенкел (Персил) и Проктър и Гембъл (Ариел) за различните пазари има голяма вариране на качеството.

Корал е продукт на Юниливър за немския пазар, ето защо Юниливър официално не го внася тук. Внасят го други фирми.

# 209
  • София
Благодаря за изчерпателния отговор  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт