Течни перилни препарати (гелове) и омекотители -4

• 111 109
  • 769
  •   1
Отговори
# 690
Момичета, днес видях, че и Бочко са пуснали течен перилен препарат. Не знам дали е нов, поне аз го виждам за сефте, даже е по-скъп от Тео бебе течния. Бай дъ уей течния на Тео бебе не е никак лош    bouquet

# 691
  • Бургас
Купих си прах за пране ОМАХ ,производител е някаква пловдивска фирма. По - нататък ще споделя впечатления от него.

# 692
  • София
Момичета, днес видях, че и Бочко са пуснали течен перилен препарат. Не знам дали е нов, поне аз го виждам за сефте, даже е по-скъп от Тео бебе течния. Бай дъ уей течния на Тео бебе не е никак лош    bouquet

аз ползвам течен препарат "Бочко" и съм доста доволна. Да си призная, изненадаха ме приятно. Майка ми го е купила и аз бях скептично настроена  Rolling Eyes

# 693
Бочкото за пране не е особено нов продукт.
Козметиката им е на ниво. Изхождайки от това, мисля че и препаратът ще е добър.
Ще се пробва.

# 694
А Бочко само за бебешки неща ли е предназначен? Защото у нас няма бебета, та се питах дали ставада го опитам за обикновените дрехи...или ще ми е много слаб  newsm78

# 695
  • Ланкър, планините Овнерог
Някой да е ползвал препарата за пране на Медикс (върнах няколко страници, но не видях да го споменавате)? Подариха ни една малка опаковка, като купувахме зимното яке за голямата щерка. Та, ако сте го ползвали, какво ви е мнението?

# 696
Въпроса ми не е много по темата, но съм сигурна, че тук ще ми дадете точен отговор - Знаете ли някъде в България да се продава препарат за петна SHOUT на Johnson&Johnson?
http://www.shoutitout.com/en-US/Products/Pages/shout-trigger.aspx
Няма значение дали е с пръскалка или гел  и двата ще ми свършат работа. Това е единствения препарат, който маха вече изпрани мазни петна.
Извинявайте, че не съм точно по темата за препаратите за пране.  

Последна редакция: пт, 23 сеп 2011, 19:41 от Lizi

# 697
Въпроса ми не е много по темата, но съм сигурна, че тук ще ми дадете точен отговор - Знаете ли някъде в България да се продава препарат за петна SHOUT на Johnson&Johnson?http://www.shoutitout.com/en-US/Products/Pages/shout-trigger.aspx Няма значение дали е с пръскалка или гел  и двата ще ми свършат работа. Това е единствения препарат, който маха вече изпрани мазни петна.

аз лично не съм го срещала никъде, а обикалям много по такива магазинчета. И Johnson&Johnson е друга фирма. Това е само Johnson.

# 698
Енито, благодаря за поправката. Да, компанията е SC Johnson.

# 699
Въпроса ми не е много по темата, но съм сигурна, че тук ще ми дадете точен отговор - Знаете ли някъде в България да се продава препарат за петна SHOUT на Johnson&Johnson?
http://www.shoutitout.com/en-US/Products/Pages/shout-trigger.aspx
Няма значение дали е с пръскалка или гел  и двата ще ми свършат работа. Това е единствения препарат, който маха вече изпрани мазни петна.

Не съм на 100% сигурна на в "ХИТ" -а в Младост мисля че ми се е мяркал пред очите

# 700
  • София
Някой да е ползвал препарата за пране на Медикс (върнах няколко страници, но не видях да го споменавате)? Подариха ни една малка опаковка, като купувахме зимното яке за голямата щерка. Та, ако сте го ползвали, какво ви е мнението?

Не е зле като цяло, но не съм го  пробвала върху петна. Иначе нормално замърсено пране се изпира много добре, единствена забележка - изключително натрапващ се аромат на цитрус, портокал. Аз съм любител на ароматите, но този ми идва в повече.

# 701
  • Стара Загора
Здравейте  Simple Smile
Имам въпрос към професионалистите в темата.Обикновено използвам Coral в различните рановидности и досега винаги на опаковката е пишело на немски. Днес си купих Coral White 1 литър за 28 пранета и на опаковката пише на френски и предполагам фламандски/холандски, а не както реших на бързо в магазина на немски.Понеже съм чела в  темата, че този вид  Coral  се среща много рядко сега се чудя дали извадих късмет или си купих някакъв фалшификат.Знам, че Coral се произвежда за Германия, Швейцария и Австрия. А как стои въпроса с Белгия?

# 702
И на мен ще ми е интересен отговорът. А ползвала ли си Корал за бяло и преди и доволна ли си?

# 703
Коралът е добър. Пробвах го. Това, че е белгийски не е проблем. Изненадващо и за мен. Засега Laughing

# 704
  • София
кой е по-добър гръцкият Essex или OMO  newsm78

Общи условия

Активация на акаунт