Хладна есен идва вече, но пак разходка иска МАЙското човече! №10

• 18 695
  • 737
  •   1
Отговори
# 285
Тия са същите канадци дето го продават това и в ибей и в амазон-а  Confused
Сега ще се помъча да разбера колко му искат за доставката, че и на мен не ми е приоритетен испанския  Whistling

Като цъкнах (нещо да го добавя ли беше - не разбрах ) ми изписа

€4,25      x  1        =       €4,25 ($5.95)  В скобите предполагам е доставката  - ама до къде?

Joy Joy Joy hahaha Е много съм руса .... хахахха това е стойността в долари Wink

# 286

Добро утроооооо!

# 287
  • гр. София
Ха такаа, добриютро, Славче Laughing Ти не спиш ли бе душо? Вчера пак по нощите сте се цъклили..Благодарско за кафенцето. Моите сладури спят като заклани, а аз се събудих от болки в кръста Cry и се пльоснах тук. Попрочетох малко назад и мен ме зарибихте с тез чантички. Ако откриете как да си ги купим, моля да ни имате предвид Peace

# 288
Марая, е то с такова лайно кат` мойто спи ли се Wink Сега търка очички - дано заспи , за да си доспя и аз , че едва гледам.

ПС: Заспа, сега дали и аз да спя или да се кокоря  Thinking

Последна редакция: ср, 03 ное 2010, 07:15 от Славчето

# 289
Добро утро

И аз да се оплача отново от моето чаве, пак стана в 5ч, да му изсъхнат ръчичките на тоя дето реши да сменя времето!!!!

ДеЩоВиди
, това с колата вече обра всички точки! И аз не съдя хората, но има разни ситуации, които просто ме разтърсват отвсякъде, а за ваксините, има все повече доводи в полза на НЕслагането им

Така, ДНЕС СРЕЩА В ПАРКА ЗАИМОВ ОКОЛО ОБЯД 12.30-13Ч, ИЛИ САТЕЛИТНА СРЕЩА В МЛАДОСТ В ПАРКА НА ПАТИЛАНЦИ

# 290
Добро утро и от мен! Simple Smile
Моята шушка се е разпяла от 7ч Crazy
Отивам да си направя кафенце и се връщам Peace

# 291
Ей, хора, неспите ли?

Блазе ви  на разходките Simple Smile ние от 2 коли , нито една не работи и сме пас Sad
Честито на месечинковците Heart Eyes
Малък Мирко се буди с песен на уста по старото време и няма спане.
И имам едно питане при каква Т спинкат бебоците? че при нас аз спирам парното , таткото го пуска Close
По-Здрави от нас на всички бебоци

# 292
Добро утро майчета Simple Smile
пак сте писали по късна доба Simple Smile

Марти ми спи в скута и аз спокойно си щракам - дано поне спи повечко та да ви изчета Simple Smile

ДеЩоВиди, еййй това ме разби тотално - количка си пийва човечето!!!

Славче, desex доставката е само за Америка и Канада и имат сами 4 бройки Sad

Cantidad:    4 Disponible
Se enviará a:    Estados Unidos y Canadá
вие вече сте го разбрали да ама аз със закъснение както винаги Simple Smile Embarassed

хайде ще ви почета малко....

# 293
добро утро момичета , снощи пак не сте спали

аз си легнах с Атила в 21.30 ех че хубаво съм спала, но Атила се събуди в 4.30 да яде и после няма заспиваме 1 час - се карахме
но успях да го приспя

малини(калина)пиши ми на скайп  като имаш време да си поговорим за храненето

ииииииииииииии честити половин годинки на всички бебоци родени днес  Hug  bouquet

# 294
  • Sofia
Аааа, не, не , не сте добре  Mr. Green hahaha

Криста е часовник - 6.20 започва да пее. Аз затова изтеглих моето ставане за 5.45 - да мога да се оправя. Не я оставям да си попее, към 6.45 песента започва да преминава в гневно ръмжене  Joy Така полека-лека Габи се събужда и в резултат моите мъже вече всеки ден са първи в градината  hahaha
Сега към 9ч. Крсието заспива втори сън  Peace

Момичета, desex, няма ли да стане с Ломбард за тия чантета? Аз съм поръчвала с тях от Щатите и бяха точни  Peace

dudunski, и аз щях да предложа срещичката в Младост  Embarassed Ако само с KikiNiki ви е уговорката, да идем утре в "Заимов" ???
Malini, Кали, да ми кажете какво има в ХИТ-а, че нали сме там днес? Аз и за Карфур си мислех, ако остане време. Вчера от "Пикадили" накупих някакви пюрета, без да гледам цена, но сметкат ами беше соленичка  Money

СЕГА ДА ПОЧЕРПИМ И ДА ЧЕСТИТИМ НА ОГРОМНАТА НИ ГРУПА НАБОРИ

# 295
  • София / Сливен
Добро утро и от мен бе много хубави чантички, аз имам една но не е разделена с преградки. Моя приятелка живее в Испания ще я питам ако може да помогне.
Дещовиди абе аз и биричка съм виждала да дават на малки деца моя големия никога не сме му давали да опитва и двамата с мъжа ми сме против. Относно колата аз съм дърто магаре и кофеина ми действа ужасно понеже и кафе не пия.

# 296
  • Sofia
Бързах да пусна поста, че Крисе задряма на стола за хранене до мен  hahaha

desex, radunka, да кажа, че вчера летния кош се прие много добре  Peace Той ни е светло син и въпреки, че Кри беше цялата в розово, отново ме питаха за пОла  Mr. Green Тя си се кефи много, поспа си дажев него... бива работата  Peace Мечтая си аз за една лека лятна количка, но ще избутаме с тази  Rolling Eyes
sivanovaa, в стаята, в която спим през нощта е 20С. Аз още влача помпата - да взема да мина край теб да ти я оставя, ако не си намерила друга  Hug

# 297
  • гр. София
Desex благодарско за филмчето. HugОткогаа го издирвам  bouquet  bouquet
ДеЩоВиди- аз съм със слинг на халки и досега съм носила малката само веднъж за консултация  Embarassed абе малко ми е неудобничко. все ми се струва, че кенгуруто е по- удобно сякаш newsm78
За захранването- вчера малката ми бръкна в устата да види какво дъвча. Така ме гледаше, че ми дожаля много - ама с кестени ли да я захраня Joy
Ох цвърчи, време е за Млекоцентрала Люлин Laughing

# 298
Добро утро  и от нас ! много рано сте се разписали всички тази сутрин  Laughing  и ние се събудихме в 5  Shocked  после 1 час песни пак заспа и така до 8 , ох а на мен как ми се спиииии  , но отивам да храня дребното . Честита месечинка на голямата група от днес  Hug

# 299
  • София
Аз днес ще съм на линия за Заимов. Мога и утре да се пусна натам Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт