Хладна есен идва вече, но пак разходка иска МАЙското човече! №10

• 18 695
  • 737
  •   1
Отговори
# 435
Малини,браво за резултатите на Габче  Hug
Нашия хемоглобин е 128.Доста си е добре за кърмено бебе  Peace
Така че май може да започваме и двете със захранването .........  Wink

# 436
   Момичета, така като ви чета постовете и много ме радвате. На последната консултация малката беше точно 5000 гр и 60 см. В понеделник ще ходим пак - кръв, урина и първи реимунизации. Слагат ги толкова късно тъй като трябваше да излезе резултатът от изследването на хромозомите. И сега като се оказа, че всичко е наред няма проблем да се имунизира малката. След прегледа ще пиша и актуалните размери на Василена.
   Качвам и няколко снимки. За съжаление нямам много скорошни, тъй като апарата ми се счупи, но се надявам тези да ви харесат...  Hug

http://may2010.snimka.bg/baby/5-ti-mesec-na-mayicheto.544095.21308426

За по-лесно ги сложих в един албум. Дано не е проблем. Много са хубавички  и вашите бебета, големи сладурчета са...  Hug Hug Hug

# 437
Малини, браво за добрите резултати!

Снеж, ама голяма красавица твойта мома, пу да я посерат гаргите както се казва Simple Smile

# 438
За кафенцето, моля  Wink Няма само вие да черпите,я.
Поздравления за бебоците с чудни резултати. Нападайте пюретата.
Деска ( Дудунски) Алек си е екстра. А за слинга и Крис- те са неразделни  Wink И аз като Кали имам притеснение как ще я караме  през зимата с откритата количка, но като имам шишкаво бебе, така е. То да му е широко, пък ще търся чувалчета и така... Я кажи за пишето на Мишето... ние не сме имали такъв проблем. Аз обаче и днес забравих да помоля педито да огледа нашето , че със забелването сме до никъде. Луксче, ти рано рано свърши тази работа, сподели , моля как става номера  Joy
Исках да ви питам решили ли сте вече какво ще донесе дядо Коледа на малките  newsm78
Нати, като те слушам... ми прижалява. Тоз Андрейко голям змейко  Heart Eyes Водиш в класацията за най- уморена ( и търпелива) мама   bouquet И моя Крис е шило, но не до там ( и Слава Богу)
Хайде излизайте мами в хубавото време, аз ще поддържам огъня на темата ( нали Крис само вкъщи иска да спи)

# 439
Снеж много е сладка, а вече се и пързаляте - браво  Laughing
Нашата кошница ни е екстра и направо изключих, че ще трябва скоро ново да се взима

Славче и аз днес съм на зъбар  Mr. Green ще се подкрепяме психически  Peace
Ох всеки ден я чакам да се наспи и да ядем мацаниците вкъщи и изтърваме хубавото време, ама нема как....

# 440
Нашата кошница й е добре на ширина , но малко й стърчат крачетата  напред Joy

Крисчана, мани туй със зъбаря много го мразя - знам че няма да боли, мъъъ мразя да ходя на зъбар.
А за мацотенето ми е познато хахаха

# 441
Снеж,Василенка има много хубави очичики.Страхотна е пу-пу-пу   Peace
Облаче,аз мисля да и купим столче за кола (от бабата и дядото) и някакви играчки и дрешки (от нас).Те все пак не разбират още.По-добре нещо от което имаме нужда  Peace

# 442
Снежи, вече си е човек, това на ушенцето дано да е козметичен дефект. Васи с тази рокличка е като кукличка.

Славче, тази твойта мома е като анимационен герой, сладка.... Heart Eyes  по онзи въпрос имам позната с кучкарник

Облаче, Вили, решила съм: понеже мъж ми е дебел - ще е дядо Коледа и между другото го давам под наем Ако някой иска да го наеме да пише на ЛС мил е и има корем и може да казва :" Йо-хо хо"

Имам списък кой какво да купи и от къде, поне да ми е в употреба

# 443
  • Под кленовите дървета
Привет Simple Smile
Наталик, този Андрейко направо е объркал времето за сън и игра, не знам как издържаш. Опита ли да даваш Дормекинт? Аз давам чат-пат, като спи неспокойно Ники Laughing
Славче, влез с сайта на БЕЗДОМ.ИНФО, там се предлагат за подаряване и осиновяване кученца. Също и Меджик ФМ имат кампания "Вземи ме у дома", в момента има кучета като за вас. Това е моят съвет - там ги обезпаразитяват и ги ваксинират, след което ги осиновяваш за 20 лв.
този е като за вас: http://www.facebook.com/dom.magicfm?v=photos&so=15#!/photo.php?fbid=166543866689242&set=o.125165720864629 а и е дворно куче, свикнал да е пазач.
това също - бебе е, но ще стане от големите: http://www.facebook.com/home.php?#!/photo.php?fbid=438636327057&set=o.125165720864629

сори за червените букви, ама да не ме пропусне Славчето Laughing Кучетата са ми слабост Embarassed

# 444
  • гр. София

Облаче, Вили, решила съм: понеже мъж ми е дебел - ще е дядо Коледа и между другото го давам под наем Ако някой иска да го наеме да пише на ЛС мил е и има корем и може да казва :" Йо-хо хо"

Имам списък кой какво да купи и от къде, поне да ми е в употреба

smile3521

# 445
Вени, това първото няма да стане защото вече е голямо, баща ми иска да го вземе от мънечко , а второто как може да се разбере, че ще стане голямо ? Ох, трябва да му ги покажа довечера Simple Smile

Силве
, ела като ревне да видиш какъв анимационен герой е Wink Бяла беличка колкото си иска с червени очички хахахаха
Това със списъка за подаръци за коледа е много добра идея ... моя списък може да е Wink
1. памперси
2. пюрета
3. АМ хахахаха
Играчки и дрехи съм зарината (от Марти) ... кво да искам за коледа за малката? Парички, за да й купя още хахахаа

# 446
  • Под кленовите дървета
Вени, това първото няма да стане защото вече е голямо, баща ми иска да го вземе от мънечко , а второто как може да се разбере, че ще стане голямо ? Ох, трябва да му ги покажа довечера Simple Smile

Гледаш главата и лапите. Най-добре се разбира, когато са на около 3 месеца.
виж този симпатяга"http://bezdom.info/index.php?option=com_adsmanager&page=show … 3123&Itemid=1
тази госпо'йца: http://bezdom.info/index.php?option=com_adsmanager&page=show … id=1&Itemid=1

# 447

Гледаш главата и лапите. Най-добре се разбира, когато са на около 3 месеца.
виж този симпатяга"http://bezdom.info/index.php?option=com_adsmanager&page=show … 3123&Itemid=1
тази госпо'йца: http://bezdom.info/index.php?option=com_adsmanager&page=show … id=1&Itemid=1

Ох, голям сладур е ... ще ги покажа на баща ми довечера Simple Smile Женското не му вършело работа , трябвало да е як мъжкар, за да пази така ми каза хахахах Wink Защото една приятелка можеше да ми даде женска немска овчарка , но той беше категоричен - мъжко хахахах Wink

# 448
  • София
Здравейте  Hug
Страхотни сте на снимките, а как и на мен ми се идва да се запознаем, но като не съм шофьор няма как да стигна до Южния.
И на нас промяната на времето не ни се отразява в положителна посока  ooooh! но надявам се скоро да влезем в релси.
Малини браво за резултатите.
Alex88, malini, хайде почваме захранването - Аз мисля да почнем захранването днес (а и таткото си е вкъщи и искам да споделим Този момент с него  Laughing), дано да му хареса тиква на Човека. Ще пиша после как е минало.
От два дни мойто диване много активно го раздава, да не повярва човек  Laughing

# 449
  • Под кленовите дървета
ОООО, че съм паткаааа...
Ники навършва 6 месеца днес :

Общи условия

Активация на акаунт