Хладна есен идва вече, но пак разходка иска МАЙското човече! №10

• 18 695
  • 737
  •   1
Отговори
# 480
Добро утро   bouquet

Днес като гледам какво слънчице е огряло рано-рано Simple Smile С дребния ще мерим улици. Баткото отиде за уикенда при татко му. Любимия е на работа.

Питах за пюретата, защото имам такова наблюдение върху детето на моя приятелка - когато яде домашно приготвено пюренце огладнява много по-бързо. Това сигурно се дължи на нишестета с които сгъстяват бебешките пюренца.

Последна редакция: сб, 06 ное 2010, 09:43 от natalinik

# 481
Натали моя бебун само с домашни пюренца съм го захранвала до сега,изяжда по около 120 гр тиква с картоф ,предлагам и да цокне малко обаче той ми птказва и после издържа по 4 часа ,та не знма дали е от произхода на пюрето  newsm78
Днес врмето наистина е приказно ,аз изпратих майка ми ,че утре е дежурна за съжаление и днес ще сме си самички с Радинко Sad ,само дано вече настинката ми да е поотминала ,че снощи и температура вдигнах ,че ако и довечера съм така не знам как ще се гледаме с малчо.
Един прекрасен ден ви желая момичета ,предполагам че днес отново ще е пуст форума с това приказно време  Hug

# 482
Питах за пюретата, защото имам такова наблюдение върху детето на моя приятелка - когато яде домашно приготвено пюренце огладнява много по-бързо. Това сигурно се дължи на нишестета с който сгъстяват бебешките пюренца.

Точно заради нишестето е Peace Повечето купешки са с оризово брашно (за нашата възраст).

# 483
Добро утро Hug
Ето ми го поста, дето го пиша от онзи ден  Embarassed
Лелееее, времето днес пак е страхотно. Цял ден ще сме навън с дребосъчка  Party  
С това хубаво време не мога да сготвя  Embarassed Добре, че в магазина до нас продават храна за вкъщи  ooooh!

Elche, и Саня е в нашата групичка  - финна мадама  Heart Eyes

Снеж, и аз много се радвам, че писа  Hug Целувки на Василенка, каква е кукла само с тази рокля  Heart Eyes
И аз често се сещах за вас, както и за angelka, и тя спря да пише  Rolling Eyes, някой има ли инфо за нея?

Софиянки, страхотни снимки, както винаги  Peace
Ани, ми Крисето направо не я познах с тези момичешки гащури  Wink

Силве, аз пак ще се включа в инициативата за децата, само че ще е малко по-нататък  Peace

mira_sm, хич да не ти пука за бронята, важното е, ти да си ок, пластмаси и ламарини се оправят  Peace И аз миналата година по толкова тъп начин счупих бронята, че не е истина направо  ooooh! Давайки назад се изтрясках в едно кошче за боклук, от онези бетонните, ама то много ниско и не се вижда в огледалото, а аз направо забравих, че е там, нищо че всеки ден го гледам, на паркинга на моята работа е. Нищо де, после заведох колата на майстор и на другия ден беше като нова  Mr. Green

dilqnkaa, да нацелуваш малкия летец  Hug

дудунски, кикиники, мнооооого сладки Мишока и Габчо  Heart Eyes по-често да ги събирате заедно да оглеждат мацките в парка  Sunglasses

# 484
На мен нещо днес ми е много криво. Мъж ми вече втори месец бачка и събота и неделя и не мога да му видя очите. Тъкмо онзи ден се зарадвах като ми каза, че днес най-вероятно няма да работи или ако се отвори работа то ще се за малко, ама нъцки. Снощи ми сервира, че и днес ще е на работа Sad. Ще се възползваме от хубавото време с малкия и ще ходим на разходки с етърва ми малко по женски ... ама пак си ми е криво  Confused .

За пюретата не съм за белязала кои го засищат повече, но по вкус определено предпочита купешките.

Снимките от парка са страхотни и съм сигурна, че сте си изкарали много весело. Жалко само, че няма как да се присъедим и ние.

Хубав и усмихнат ден на всички.

# 485
Добрютро!

Влизам да кажа Дзак и да почерпя за най-голямото ми дете (aka
Мъжо), че днес става на 32  newsm67

[/color]

Ще ви дочитам довечера по нощите, че ще имаме няколко партиди гости от обяд.

Спорен уикенд!!!

# 486
Кака Лара, да ти е жив и здрав мъжа!   bouquet

Забравих да честитя месечинките на порасналите бебоци от последните дни и от днес!  Hug Hug Hug

Отивам да пасирам обедното пюре, докато дребосъчка дреме  Laughing

# 487
  • гр. София
На мен нещо днес ми е много криво. Мъж ми вече втори месец бачка и събота и неделя и не мога да му видя очите. Тъкмо онзи ден се зарадвах като ми каза, че днес най-вероятно няма да работи или ако се отвори работа то ще се за малко, ама нъцки. Снощи ми сервира, че и днес ще е на работа Sad. Ще се възползваме от хубавото време с малкия и ще ходим на разходки с етърва ми малко по женски ... ама пак си ми е криво  Confused .
˙·•● milkinis ●•·˙ не унивай мила  Stop. И моят мъж работи и в събота /цял ден/, така че ни остава само една неделя - много е гадно, но няма как  Tired. Наистина е кофти като видиш по улиците другите татковци как разхождат децата си  Rolling Eyes. Затова аз винаги си повтарям  Embarassed - може да се виждат за по-малко време, но е качествено  Hug

# 488
  • Plovdiv, Purvenes
Добро утро на всички!

Най накрая и аз да се доредя до лаптопа и даже имам време да се разпиша малко.
По цял ден сме вънка с Влади, събираме последни слънчеви лъчи, та изобщо нямам време за инет. Вечерта си лягам порано заедно с Влади че последни 2 седмици няма спане, събужда се на всеки час и в 6 сутринта вече почва да пее, та аз гледам да си лягам вечер.
За протокола Влади вече тежи 7 400 и 66 см е дълъг. Вчера сложихме и последни ваксини (и синафлорикс, и хепатитна), та вчера вечерта и температура вдигнал леко. Мои то малко маймуни също ще май кара на кърма повечко, никак не иска да яде пюренца, повече от 40-50 гр не изяжда, няма значение дали е плодово или зеленчуково.

Кака Лара честит ти именник! Да е жив и здрав, винаги да е до теб и да бъдете много щасливи заедно!  bouquet

Хубав викенд на всички!

# 489
Здравейте, мили момичета! Hug

Минавам само да Ви се обадя набързо. МНОГО ВИ БЛАГОДАРЯ ЗА СТРАХОТНИТЕ ПОЗДРАВЛЕНИЯ ПО ПОВОД РОЖДЕННИЯ МИ ДЕН ВЪВ ФОРУМА И ВЪВ ФБ. Hug

Димитърчо беше болен и още не е оправен напълно. Освен хремата и кашлицата получи страхотно разстройство една седмица.
Направо не бях на себе си- не съм спала и яла тези дни. За пореден път съжалявам, че се доверих на педито относно лечението му.

Накрая добрия доктор от Павлово ни оправи с антибиотик. сега сме на лечебно мляко Алл 110- добре, че го пие детенцето.  Praynig
От вчера вече започнах да му давам карофче, морков и ориз по малко.
Надявам се, вече да се оправяме, но се притеснявам, че съвсем отслабна Димитърчо, той и тъй си беше под всички норми, а сега. Praynig

Дай боже вече всичко да е наред пак ще се включим. Иначе имам най- засмяното бебченце в света! Hug
Въпреки всичко не е спрял да се усмихва и да се радва!

Поздрави на всички и целувки на всички малки бебенца! Hug

# 490
Ларче, да ти е жив и здрав рожденика Hug  party023

Грахи, много тъжно че се е мъчило дететнце а и ти с него, дано вече да е добре, с какво ти беше казала педката да му лекуваш разстройството че не подейства?

Луксче, беше питала за Патето, тя писа преди извесно време, добре са и растат ама не вярвам да и е лесно с 2-те бебета, то баткото май няма 1,5год. Вчера като гледах и Бела на Ники, ми и тя си е бебешор още, почти идеално си се побираше в количката на Габчо Mr. Green

Мацки, някоя слага ли зелени подправки в пюретата на малчовците? Аз вече се чудя откъде да намеря някакъв вкус да му докарам на Мишо, и да спра да меся всичко с банан #Crazy, гледам в Зупката има корени от магданоз newsm78 той и нея не я тачи особено ама поне я яде с 300 зора и без банан

Илейна, жалко че си останала самичка, дано не ти става лошо повече, че е доста неприятно да не можеш да се надигнеш да си видиш бебето, то и на мене нещо ми е чорлаво, от няколко дни ужасно ми се вие свят, отдавах го на неспането ама вече не съм сигурна

Милкинис, много е гадно самичка ама не унивай, за съжаление не го правят нарочно мъжете, такава им е работата

# 491

Мацки, някоя слага ли зелени подправки в пюретата на малчовците? Аз вече се чудя откъде да намеря някакъв вкус да му докарам на Мишо, и да спра да меся всичко с банан #Crazy, гледам в Зупката има корени от магданоз newsm78 той и нея не я тачи особено ама поне я яде с 300 зора и без банан

http://www.biomarkt-karo.de/754029-~Holle_Baby_Beikost_Oel_nach_ … 50ml_Flasche.html 

това е бебешко олио за овкусяване- съдържа: олио от рапица(има го почти във всяко готово пюре) слънчогледово олио, олио от конопено семе(студенопресовано)

# 492
Лукс, все се каня да те питам, доволна ли си от робота за бебешки пюрета?

# 493
Деси ,Ники страхотни са Мише и Габче ,доста мацки сигурно са свалили  Wink
Ларче Честит ти Рожденник ,жив и здрав да ти е и много да те обича   bouquet
Деси дано наистина най-трудното да е отминало ,а ти виж вземи някакви мерки за този световъртеж ,че сме необходими на малките патета  Hug
Аз днес ще предлагам на ради пюре на Хип от тиквички с картоф ,обаче си мисля че ще му е много гадно,та ще се наложи да сложа или тиква или морков вътре  newsm78 ,ама то какво се учудвам аз не бих го яла ,а дечко не знам  Laughing

# 494
Кака Лара да ти е жив и здрав мъжа!!!

Аз днес също имам повод. Василена има полурожден ден, а майка ми вчера стана на 44. Да са ми живи и здрави и двете!  Hug Hug Hug

За протокола утре е мой ред... Приемам поздрави всякакви...  Peace , ама утре  smile3503

Общи условия

Активация на акаунт