Хладна есен идва вече, но пак разходка иска МАЙското човече! №10

• 18 429
  • 737
  •   1
Отговори
# 675
  • Sofia
madelix,  Shocked Ради,  Hug Може и за добро да е, мила... Грахи е права, опитай се да починеш, имаш си прекрасно малко същество, което ще бъде смисъл и опора в живота ти  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Трябва да си силна, да си и майка, и татко и най-добър приятел. Трябва И да си здрава!!! Родителите ти са млади, ще помагат - дечко ще бъде щастлив около себе си да вижда само любов и разбирателство  Heart Eyes А ти си толкова млада, хубава, интелигентна, изобретателна, ще срещнеш някой, който те заслужава!!!   bouquet
Ебаси тъпите мъже дето ги има #2gunfire #2gunfire #2gunfire

# 676
  • София
madelix Hug Hug Hug

# 677
  • София
madelix,  Shocked Ради,  Hug Може и за добро да е, мила... Грахи е права, опитай се да починеш, имаш си прекрасно малко същество, което ще бъде смисъл и опора в живота ти  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Трябва да си силна, да си и майка, и татко и най-добър приятел. Трябва И да си здрава!!! Родителите ти са млади, ще помагат - дечко ще бъде щастлив около себе си да вижда само любов и разбирателство  Heart Eyes А ти си толкова млада, хубава, интелигентна, изобретателна, ще срещнеш някой, който те заслужава!!!   bouquet

Мила Ради, изпращам ти много сила и вяра  Hug Hug Hug Надявам се, ако този човек заслужава да е до теб и Макс (макар че с тази постъпка това много ме съмнява), да се осъзнае и да се върне. Ако ли не... по-добре без него, ще ти е трудно в началото, но с помощта на близките ти ще се справиш. Сигурна съм!!! Както казва Ани, за да е щастлив дечко, той има нужда именно от това, мама да е спокойна и да вижда само хубави неща около себе си.
Изплачи го тази нощ, колкото имаш... да ти олекне...  Люси и Вени са го казали - за малчо ти си всичко, целият свят! Най-важното е, че си го имаш него, а той си има теб!
Прегръщам те силно  Heart Eyes

# 678
Цитат
Ебаси тъпите мъже дето ги има  

Подкрепям newsm66

# 679
madelixShocked Ради,  Hug Може и за добро да е, мила... Грахи е права, опитай се да починеш, имаш си прекрасно малко същество, което ще бъде смисъл и опора в живота ти  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Трябва да си силна, да си и майка, и татко и най-добър приятел. Трябва И да си здрава!!! Родителите ти са млади, ще помагат - дечко ще бъде щастлив около себе си да вижда само любов и разбирателство  Heart Eyes А ти си толкова млада, хубава, интелигентна, изобретателна, ще срещнеш някой, който те заслужава!!!   bouquet
Ани много хубаво го е казала.Бъди силна  Hug
А такива мъже  не ги разбирам ,само  fight за тях.

# 680
много, много ви благодаря че сте тук!
съжалявам че така скапах темата, но наистина съм в шок.

все се надявах да поговорим тази вечер, но не... нямаше какво да каже, събра си нещата и си тръгна. явно не ни е искал.
а защо стана всичко и аз не разбрах... поне скандал да имаше или да се бяхме скарали.

ще се опитам да се успокоя и да се стегна, защото нямам друг избор.

# 681
madelix мила бъди силна  newsm17, почуствах се ужасно  като прочетох, предполагам какво ти е на теб. Но хората са казали че всяко зло за добро, дано да е така и в твоя случай.

# 682
Маделикс силно те прегръщам и наистина се надявам скоро да се съвземеш защото е много трудно да чуеш нещо подобно.. ooooh!Не знам какво е определението за такъв баща но наистина просто не ви заслужава. PeaceНаистина съм потресена как можеш просто така да си тръгнеш и да оставиш зад гърба си едно малко създание просто ей така.... #Cussing out #2gunfire

# 683
Маделикс,прегръщам те силно,миличка  Hug

# 684
madelix,много съжалявам и дано се оправят нещата и се върне при вас.
Честито на всички празнуващи.

Ние ,днес часове преди да станем на 6 месеца, с 300 зора се обърнахме от корем на гръб(за обратно може скоро и да не стане),ако може да се нарече обръщане. Mr. GreenКакто си беше на корем и й подвиквахме името и не ни виждаше,а  нали си е клюкарка,то се  мятане, пъшкане, а да се обърне ,пак се търкулне в начално положение и така два три пъти и накрая с лека помощ успя.Много ни тежи дупенцето,но поне седнали сме  стабилни.Утре и ние почваме със захранването на пълни 6 месеца.Ще го запеметим този момент,ако вятъра не развали плана от седмици и приятелчетата(Светлъо на Таничка и едно друго момченце) да не успеят да дойдат.Но дано успеят ще се почерпим взела съм тортичка.

А ето и малка ,скромна, виртуална почерпка за здравето на моята пораснала госпожичка:

Е този път успях. Party

А ето я и нея преди няколко дни:

И от днес ако успея да няправим снимки от захранването и малкия празник ще кача.

Последна редакция: ср, 10 ное 2010, 02:27 от лилка

# 685

Добро утро, момичета!!!

madelix, много съжалявам, миличка   Hug

Момичетата са прави мисли само за малкотот човече - то е най-важното. МНого обич от нас Heart Eyes

# 686
лилка, много с сладка малката бонбонка! Да ти е жива и здрава и много да те слушка. Успех със захранването!  bouquet

# 687
  • гр. София
madelix  Hug Уфф, аман от кретени!!! Не знам с какво можем да те подкрепим мила, ти ще ни подсещаш  Naughty. Много, ама много гадно наистина... Пиши тук постоянно, не унивай, не се извинявай, ние затова сме тук  Hug

лилка девойката ти е прекрасна  Heart Eyes и малко спам - успокоих се, че не само моята количка е накачулена с играчки  Mr. Green

# 688
Ради, ме падай духом, Макси е прекарсно дете което има нужда от теб. Ние сме с теби те подкрепяме. Имаш огромна целувкаот Мирко Heart Eyes

Честито на месечинковците Hug
утре ще съм в мола на срещата, Ради ела и ти , ще се разведриш Hug

# 689
Добро утро и от мен
Лилка Честито ти порастнало сладкишче ,страхотна е малката ,все така усмихната да расте   bouquet Ради и изпраща много целувки ,те нали от новородени се знаят  Hug
Дано днес времето да позволи да се поразходим ,че не са останали много слънчеви дни за трази година  Peace

Общи условия

Активация на акаунт