Хладна есен идва вече, но пак разходка иска МАЙското човече! №10

• 18 447
  • 737
  •   1
Отговори
# 75
Славче големи сме будали, я да лягаме да спим  Crazy оф и тая вечер атила ако реши да си играе посред нощ няма да се разберем, ще се разсърдя много  Joy Joy Joy

да малко останаха, тук таме има някоя невестулка дето не си е излезнала от 10 години от дупката

# 76
                                                                                  Добър вечер!
 Браво на на момчетата на Слънчева и честито на нейния златен медалист още много златни медали.
 Ние тъкмо се прибрахме от заведение ,празнувахме рожденния ден на майка ми.Малката беше с нас много слушка(първата и механа в живота  Simple Smile),прибрахме я към 22ч., хапна и другата баба се прибра да я гледа,докато се приберем.Спинка и ние отиваме да спинкаме.
                                                                                  Лека вечер!

# 77
Нари, абе не ми се спи още Wink Ще поседя още малко... може нещо интересно да се случи хахахаххахаха
Иначе всеки с разбиранията си ... всички твърдят че техния метод е най-правилен  Crazy

Аз вечерях преди малко Simple Smile и сега пак ще се ровя из нета Wink

# 78
Радвам се, че ви разсмяхме с кикиморка  Hug Замислих се, че може би наистина си мислят такива работи бебешоците   Whistling Thinking

Слънчева, честито на малкия шампион! Все по-големи успехи да постига!  Hug Браво и на Роската за гърнето  Grinning

Аз гърне още не съм купила, но пък и раничко ми се вижда още  ThinkingЩе поизчакам още Rolling Eyes

Малини, това за топлия ноември и аз го чух, първите 2 десетдневия щели да бъдат сухи и топли като за сезона. А дано! Praynig

Нати /natalinik/, как си? Какво стана със стомаха?  Rolling Eyes

Славче, ти пак по нощите, а?!  Wink

# 79
Десекс, какво дас е прави като очите не ми се затварят още Wink Това за времето не съм го чула, но дано е така!!!!  Praynig Praynig Praynig Praynig

# 80
  • София
Охааа и аз тук Simple Smile
Ама Славче темата е убиец! Много яка  Heart Eyes
Прочетох само тази тема...за предишната нямам сили Simple Smile
Гледам хапват си бебоците, на гърненца са вече Simple Smile Супер бързо лети това време, кога бяха по педесетина санта мръвки  Mr. Green
Ние незнаем нито колко сме високи,нито колко сме тежки,знаем само,че ядем като разпрани  Mr. Green Давам и зайци (така де...картофи със заешко  Blush ) папа и пуйка  Mr. Green пилешко мачка, тикви-микви,моркови,кайсии,сливи,круши,ябълки,банани,карфиоли-марфиоли..де що се сети човек всичко яде.Та в този ред на мисли...вашите бебоци, колко пюре ядат? Белослава опразва буркана до край...и малки и големи...и за още пита...че  и мляко си иска.... Нормално ли е да яде 190грама пюре и 150мл мляко...?? newsm78
Мацка Ади вече тръгна,а? Супер  Party Нашето дупе тежи явно,защото не мърда  Whistling Само се катурва на страни. Иначе пък си лапаме краката като за световно...как само се сгъва т'ва дете,лошо ми става  Shocked
Край на писането ми, имам си серенада...
Ставам мацки, цункайте бебоците от нас Simple Smile

# 81
За сока - от толкова четене ми е останало в главата, че се дава доста по-нататък и педиатърката ме застреля с този си съвет  newsm78,а уж го дава доста съвременно, ще се почеша още малко по главата и ще го реша.

# 82
  • София
Нашата педка ми каза даже да не давам сокове,ама след като приема добре и пюрета и каши си и давам и сокче Simple Smile То детето си иска.

# 83
Славче  Hug бравус!!! Честит хелуйн със закъснение  Simple Smile
Аз не намирам време да чета подробно и много ме е яд. Иначе Емичка хапва пюренца (плодови и зеленчукови) без да имаме заместено хранене. Местните не сме ги почнали. Опита оризова каша и си я хареса, както всичко досега. Два дена подред и дадох малко сок от морков, но там нещо не се справихме. Не умее да пие ни вода, ни сок. Сякаш приема заниманието като игра, но не смуче  Rolling Eyes Давам с биберон, от чаша, ама все тая.
Иначе с гърнето при нас нещата са супер. Аз започнах да я държа над легенче още на 2-3 месеца. Акаше на всяко хранене и щом я усетех бързо махах памперса и казвах "пишшш"  Laughing Не се е сърдила и явно запомни. После успехите ни започнаха с пишкането, защото акаше по-малко пъти през деня. Взех гърне, но когато я сложех там упорино се сърдеше. На мен съответно ми тежеше да я държа на ръце, ама  продължих над легенчето. От 2 седмици вече е съгласна и в гърнето  bowuu но не я държа много. Казвам "пишшш" ако има тя се напъва (то и по коремчето ѝ се вижда как се напъва) и я вдигам. Не я оставям да виси седнала и аз да чакам, защото ще и стане неприятно (така разсъждавам). При всеки успех я изправям, обръщам я да види гърнето и почвам да я хваля  Simple Smile Абе цирк  Crazy    Хайде лека нощ
Desex много се смях на поста ти  Peace

# 84
Ехе, BeBoRanChe, всичко хапвате, браво на вас.Ние още с нищо не сме започнали още, а вие вече всичко сте кусали ,нека си хапва детенцето щом му се ослажда всичко, да е живо и здраво път другото...
Кой не му се спи нещо?
И аз щях да лягам ама се замотах и аз на компа с едни изгричкиа

# 85
Лилка, на мене , на мене ... чудя се къде да се дяна и снимки качих във ФБ и пак не ми се спи, ама май ще ходя да лягам, белким като подуша възглавницата - ми се доспи Wink

# 86
Лилка, на мене , на мене ... чудя се къде да се дяна и снимки качих във ФБ и пак не ми се спи, ама май ще ходя да лягам, белким като подуша възглавницата - ми се доспи Wink
А де ,дано.Одъртяваме май ,брей, като възрасните сме кукуряци(е те лягат рано и стават в ранни зори,а ние не можем да легнем).Аз си спа  ,но последните дни нещо не ме лови съня ,ще ми е кривичкосутринта като ме събуди малката към 8-9 да хапва ,но като хапне пак заспиваме, е аз де и тя милото сигурно от скука и като ме гледа със затворени очи и тя се предава .

# 87
Слънчева, браво на двете ти момчета! Да те радват с още много "златни" моменти занапред Simple Smile
Гледам не съм единствена кукувица която не спи...
Беборанче, вашата мацка наистина си похапва хубаво! Браво на нея. Не знам дали е нормално да яде 190 пюре + толкова мляко, но щом има апетит какво да правиш  newsm78 Макс също умита без проблем пюре от 190 гр, но не му давам нищо повече... освен вода, ако е недоволен Blush
Сок до момента не съм давала, такива промишлени количества вода изпива, мисля че няма нужда. Пък и всеки ден си хапва плодово пюре.
Десекс, много ме развесели! Трябва да оставяш Ивата по-често да споделя мисли  Heart Eyes
И аз не съм купила гърне и сега ме зарибихте. Да не остана по-назад, ще взема да поръчам и схемата на Рори ми звучи добре Simple Smile Дано и Макс е на същото мнение.
Лилка, да е жива и здрава майка ти!

И аз минах джаста-праста...ама няма за кога, трябва и леглото да посетя! Лека на всички Simple Smile

# 88
  • гр. София
Добриютро на спинкащите! Mr. Green
Брех какво се оцъклих, уж съм поспалива, ама нещо кръст ме схвана в леглото и станах.
Вчера пак до късно сте щракали.Леле Desex, смях се много на сладката Ива..какво ли им е в главичките на нашите бебоци Joy
Слънчева все така да се гордееш с твоите дечица.Честито за медала...и за гърненце Grinning
Аз днес съм решила да поотпразнуваме малко празника( въпреки , че не е наша традиция, но със бурна сила навлиза ) щот съм на принципа- Има ли повод- празнува се Joy Хем, нещо различно в нашето ежедневие, та ще видя какво ще сътворя с малката Wink
Хайде, дано ви е била спокойна ншщта, аз отивам да търашувам из нета в издирване на столче за хранене Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 89
Добро утро и от мен с кафе

Марая, честита месечинка на сладката Вики! Много са приятни тези поводи за празнуване  Hug
Момичета много ли ще е нахално да ви помоля да гласувате за тази снимка:
http://apps.facebook.com/nikon-whoareyou/?pic=38739&ref=mf 
Малко късно видях конкурса и се гласува до 12 тази вечер Simple Smile Благодаря предварителнно и хубав ден на всички!

Общи условия

Активация на акаунт